LG 24BN650Y-W Wit

Prijs
€ 186,34
Specificaties 23,8" • 1920x1080 (Full HD) • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
0
BiggelNewbie 2 juli 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Een fijne monitor voor een gunstige prijs.

Pluspunten

  • Smalle randen
  • Makkelijke montage

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
MrManuel 26 juni 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Dit is een fijne thuiswerk monitor met een goede beeldkwaliteit. Daarnaast ziet de monitor er ook nog eens modern uit en heeft deze een mooie prijs.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Prijs-Kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

LG 24BN650Y-B Zwart

Een prima scherm voor thuiswerk of schoolwerk.

Pluspunten

  • Mooi scherm, weinig rand
  • Verstaalbaar in hoogte
  • Draaibaar
  • beeldkwaliteit goed voor thuiswerk

Minpunten

  • Vertraging bij filmpjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

0
angelamNewbie 23 juni 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Super fijne monitor voor iedere gebruiker, maar met name voor thuiswerkers!

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • veel aansluitingen
  • zeer gebruikvriendelijk

Minpunten

  • voet is relatief zwaar
  • meegeleverde kabels niet ideaal

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

janita1994Newbie 13 juli 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Deze monitor heeft een mooi design, is stevig en ergonomisch door het kantelen en draaien. De snelheid is optimaal wat vooral handig is tijdens overleggen. Netjes afgewerkt en vele opties. Het geluid is voor mij goed, maar zou beter kunnen.

Pluspunten

  • mooi design
  • ergonomisch
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen hdmi kabel meegeleverd
  • Geluid kan beter

Eindoordeel

Score: 4
Tom521Newbie 30 juni 2021 Hands-on

LG 24BN650Y-B Zwart

De monitor is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een strak design. Hiernaast zijn de instelmogelijkheden dusdanig aanwezig dat een ergonomische houding mogelijk is. Wat vooral een enorm pluspunt is is de leesmodus. Bij langdurig gebruik geeft dit veel minder kans op vermoeide ogen.

Pluspunten

  • Leesmodus
  • Strak design

Minpunten

  • HDMI-kabel ontbreekt
JerpenNewbie 27 juni 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Ik heb deze monitor afgelopen weken mogen testen tijdens het thuiswerken. De monitor is makkelijk in hoogte verstelbaar en ook makkelijk te draaien voor een betere kijkhoek. Deze monitor is erg handig voor het werken in lange werklijsten, omdat deze monitor ook verticaal gedraaid kan worden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijk in hoogte verstelbaar
  • Ruime kijkhoek
  • Meerdere aansluitingen
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
JohnBoZNewbie 25 juni 2021 Product gekregen

LG 24BN650Y-B Zwart

Voor de gemiddelde thuiswerker een prima keuze gelet op prijs en kwaliteit. Lichtgewicht, fijn design.

Pluspunten

  • Makkelijk te monteren
  • Goed in te stellen
  • Lekker formaat
  • Prettig om naar te kijken
  • Breed genoeg voor minstens twee vensters

Minpunten

  • Geen HDMI-kabel
  • Luidsprekerskwaliteit

Eindoordeel

Score: 4

LG 24BN650Y-B Zwart

Snel geïnstalleerd en de kabels kunnen goed worden weggewerkt. Strak design en mooie beeldkwaliteit. Het matte scherm voelt prettig aan voor je ogen. Een minimale rand om het scherm heen waardoor je meer werkruimte hebt.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Matte scherm
  • In hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Bedieningsknopjes op het beeldscherm

Eindoordeel

Score: 5
Josefien65Newbie 23 juni 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Fantastische monitor. Eenvoudig te installeren. Vooral het afstellen van het beeld zodat je een ergonomische werkhouding hebt is heel fijn. De readermodus is prettig zodat je ogen niet zo vermoeid raken. De grootte van het scherm is ideaal bij gamen.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • design
  • afstellen simpel
  • readermodus
  • scherminstellingen

Minpunten

  • pc kabel ontbreekt

Eindoordeel

Score: 4
AngelaverNewbie 22 juni 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

Ik heb sinds kort deze monitor een aantal weken mogen testen. De kwaliteit van het beeld is scherp.. De monitor is makkelijk op de standaard te monteren. Daarnaast kan het scherm eenvoudig gedraaid worden en/of hoger of lager gezet waardoor iedereen in een prettige houding achter het scherm kan zitten.

Pluspunten

  • Draaibaar
  • mat scherm
  • Fijne installatie van monitor
  • Design
  • In hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Speakers klinken dof

Eindoordeel

Score: 4
anikalinckensNewbie 20 juni 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG 24BN650Y-B Zwart

De monitor heeft ingebouwde speakers en twee usb aansluitingen. Het wordt geleverd met een DVI kabel. Het scherm kan kantelen en in hoogte worden versteld. Het design van deze monitor is strak. Je kunt de kabels aan de achterkant wegwerken. Er is maar een minimale rand om het beeld heen.

Pluspunten

  • Strak design
  • Blauw licht filter instelbaar
  • Speakers geïntegreerd

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 24BN650Y-W Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee