Prijs | |
Specificaties | 6,67" • 2400x1080 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De POCO X4 Pro is een luxe uitziende smartphone die je veel waar geeft voor je geld. Het toestel is goedkoop, maar heeft een goed scherm, een goede accu, een hoop aansluitingen waaronder zelfs een infraroodpoort, stereoluidsprekers en een 3,5mm-jack. De keerzijde van dit alles is dat je te maken hebt met een afwijkende gebruikersinterface, een hoop bloatware en advertenties. De camera’s schieten redelijke foto’s. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Valt héél erg tegen! Raad een ieder aan om voor dat geld verder te kijken...
In augustus een blauwe voor mijn zeventigjarige vader gekocht. De bloatware is idd niet zo fijn. Maar hij gebruikt'm gewoon alleen om ermee te chatten en allerlei nieuws te checken. Foto's bij genoeg licht gewoon niets mis mee. Een mooie upgrade qua fotokwaliteit, het beeldscherm en de goede accuduur.
Problemen met 4G in het buitenland, niet alle apps/games zijn op 120hz te gebruiken.
Soms tijdens het telefoneren/bellen via Teams werkt de microfoon niet goed.
De softwareondersteuning is heel slecht.
Als opvolger van de xiaomi redmi note 9 pro kwam ik op dit toestel, de poco x4 pro.
Mijn wensen zijn niet zo groot als ik het toestel maar niet elke dag hoef op te laden.