Nothing ear (1) (Zwart)

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 6 augustus 2021

Nothing ear(1) - Voor niks gaat de zon op

De Nothing ear(1)-oordoppen bieden veel waar voor hun kostprijs. Je krijgt comfortabele geheel draadloze oordoppen met actieve noisecancelling, een doosje dat je draadloos kunt opladen, IPX4-rating en een prima app met wat handige functies. Dat alles wordt afgemaakt met een bijzonder, deels transparant, ontwerp. De geluidskwaliteit zal prima zijn voor menig luisteraar, maar kan zeker beter. Toch is het geen gekke prijs voor wat je krijgt. Lees verder »

Pluspunten

  • Goed ontwerp dat comfortabel draagt
  • Redelijke active noisecancelling voor de prijs
  • IPX4-rating
  • Draadloos opladen

Minpunten

  • Geluidskwaliteit slechts oké
  • Modus voor omgevingsgeluid gaat zomaar uit
Tweakers zegt: Great value
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
7
Score: 3
4
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
blikje6 23 september 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Geluidskwaliteit is prima ANC is oke, Pasvorm en gewicht is erg goed Software is buggy Bediening werkt slecht

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Pasvorm

Minpunten

  • Software
  • Bediening

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

0
rendejo 6 september 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Noise cancelling (NC) doet het redelijk goed tijdens een vlucht en daar ging het me om.

Pluspunten

  • Looks
  • NC (voor de prijs van de oortjes)
  • Geluid (voor de prijs van de oortjes)

Minpunten

  • Te grote case
  • Batterijduur (als je meer dan 3,5 uur aan één stuk luistert)
  • Double tap is hit and miss
  • Niet altijd verbinding als het (rechter)oortje uit de case gehaald wordt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

Rooverz 8 juni 2022 Product gekocht

Nothing ear (1) (Zwart)

Ja, zal setjes vinden met betere geluidskwaliteit, of betere ANC, of betere beeldkwaliteit, maar die hebben vaak op andere fronten weer tekortkoming. Bij dit setje is alles gewoon goed, geen slechte kanten.

Pluspunten

  • Op alle fronten goed
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Laad snel bij en op

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Chopper_Rob 24 mei 2022 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Goed geluid en design voor de prijs, maar alle software problemen eromheen voorkomen dat het een prettige ervaring is. Bijvoorbeeld een wandeling maken als de telefoon in mijn broekzak zit geeft continue haperingen in het geluid en dus bijna niet te doen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid
  • Design
  • Noise cancellation

Minpunten

  • Verbinding met telefoon
  • Software
  • Dopjes laden niet altijd in case
  • Case zelf laad niet altijd

Eindoordeel

Score: 2
Bommelaar 11 mei 2022 Product gekocht

Nothing ear (1) (Zwart)

Leuke oortjes met veel potentie voor deze prijs. Software is nog wat buggy, soms valt ineens de ANC weg of werken de touch controls van het rechter oortje niet meer. Hoop dat dat in de toekomst gefixt wordt. Verder bevallen ze prima :)

Pluspunten

  • ANC
  • Prima geluidskwaliteit
  • Draadloos laden
  • Ontzettend comfortabel én erg licht
  • Uniek ontwerp

Minpunten

  • Buggy software!
  • App is wat simpel, had liever een EQ slider gezien i.p.v. een aantal presets die nergens naar klinken
  • Grote case, niet erg pocketable
  • Kwaliteit van de tips had misschien iets beter gekund

Eindoordeel

Score: 4
ThatOneCheetah 17 maart 2022 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Rough launch, toch maar een kans gegeven. 1 defecte unit verder, schieten ze alsnog hier en daar tekort. *ANC wind-handling lijkt firmware-/hardwarematig grotendeels verbeterd te zijn, ANC adaptation snelheid niet geweldig. Case en eartips tolerances kunnen beter. In-app EQ is waardeloos (terwijl de SoC het wél kan).

Pluspunten

  • Voldoende geluidskwaliteit in prijsklasse
  • Goede ANC voor prijsklasse (1)
  • Strak en gewaagd design
  • Fysieke bouwkwaliteit
  • Intuïtieve touch besturing (na firmware updates)
  • OK in-ear detectie (na firmware updates)

Minpunten

  • (1) ANC versterkte* wind (i.p.v. cancelen)
  • Afwerking kan beter (slightly misaligned parts, sprewing on tips)
  • Interferentiegeluid (1e defecte unit)
  • Connectiviteitsproblemen (1e defecte unit, na 1 jaar 2e unit)
  • Slechte eerste indruk door growing pains
  • Zelfde defecten gerapporteerd met nieuwere revisie
  • Na ~1 jaar connectiviteitsproblemen rechter oordopje (onder garantie vervangen)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Mattheos 7 januari 2022 Product gekocht

Nothing ear (1) (Zwart)

Goede in-ears voor een goede prijs. Basic implementatie van ANC zorgt voor goed gebruik tijdens situaties waar achtergrondruis is. (bijv stofzuigen, of testruimte met 10/20 draaiende PCs) Een van de weinige In-ears met goede pasvorm en relatief neutraal geluid.

Pluspunten

  • Basic ANC voor constant achtergrond geluid
  • Goede pasvorm, valt niet uit oor met schudden.
  • Neutraal geluid, aanwezige bas maar niet overmatig
  • Prijs/prestatie is zeer goed
  • Licht gewicht
  • Neutraal geluid. Alles goed hoorbaar over spectrum

Minpunten

  • Case is zacht plastic en krast makkelijk
  • ANC is niet te vergelijken met koptelefoons
  • Slechte passieve Noise Cancelling

Eindoordeel

Score: 5
HARMIEWARMIE 6 december 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Transparante kunststof zorgt voor een prachtig design. De oortjes zelf zijn erg licht, waardoor je ze gemakkelijk comfortabel voor uren in kan hebben. De geluidskwaliteit mist bass, maar dit kan opgelost worden met 'more bass' selecteren in de app. Nadelen zijn slechte in-ear detectie en matig filteren windruis door ANC.

Pluspunten

  • Design
  • Comfort
  • App

Minpunten

  • In-ear detectie
  • filteren windruis

Eindoordeel

Score: 4
Mike Boers 6 oktober 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Sinds de derde week random drop-outs bij het luisteren naar muziek. De drop-outs duren 1 of 2 seconden waarna de muziek door speelt. Hele vervelende bug, hoop dat een firmware update in de toekomst uitkomst biedt.

Pluspunten

  • Kwaliteit geluid voor de prijs
  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • Drop-outs (muziek stopt en gaat 1 of 2 seconden daarna verder)

Eindoordeel

Score: 2
Tygo ZantmanNewbie 27 september 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

goed product noisecanceling werkt goed zoals beschreven alles werkt goed een minpunt is de app ik heb de iphone SE oud en kan niet worden verbonden voor de rest werkt alles perfect

Pluspunten

  • sterke hoes
  • prima noisecanceling
  • goeie geluids kwaliteit

Minpunten

  • de app voor de iphone SE oud werkt niet goed

Eindoordeel

Score: 4
dave_7698 24 september 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Al met al ben ik tevreden over de Nothing ear (1). De geluidskwaliteit is goed genoeg, maar waarschijnlijk kan je voor hetzelfde geld beter krijgen. Ik denk niet dat je dan ANC, zoveel draagcomfort en een cool, uniek design ervoor terug krijgt. Wat dat betreft is dit een goeie aankoop!

Pluspunten

  • ANC, die vrij goed werkt
  • Comfortabel & licht
  • Uniek design spreekt mij erg aan
  • Grote accu in het doosje
  • Best lekker geluid, mist imo wel wat 'levendigheid'
  • Touch bediening werkt meestal goed
  • App is overzichtelijk
  • Regelmatig updates voor de oortjes (inmiddels 2 updates gehad)

Minpunten

  • Verbinding valt soms even weg
  • Beperkte equalizer settings in app
  • Doosje is krasgevoelig (paar krassen na 2 dagen)
  • Doosje is vrij groot voor in je broekzak

Eindoordeel

Score: 4
navi24 22 september 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Goeie geluids- en bouwkwaliteit alleen software (verbinding met iOS) en functies zijn matig.

Pluspunten

  • Geluidkwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Verbinding valt soms weg
  • Beperkt aantal functies
  • Soms niet synchronisch

Eindoordeel

Score: 3
Waltur_ 10 september 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Ik viel vooral op het ontwerp van deze dopjes, echt heel gaaf en vooral anders. Doppen klinken prima, maar er zijn zeker doppen met beter geluid. Verbinden gaat vlot en makkelijk. Bediening werkt goed. Ben niet echt fan van de ANC. Een uitgebreidere EQ was wel prettig geweest.

Pluspunten

  • Ontwerp!
  • Comfort
  • Prijs-kwaliteit
  • App ziet er gelikt uit

Minpunten

  • ANC is matig, maar dit ligt in lijn met de prijs.
  • Geluid kan beter maar is zeker niet slecht.
  • EQ is vrij simpel, gelukkig heeft mijn telefoon ook een ingebouwde EQ.
  • Doosje wat groter dan bijv. dat van de AirPods

Eindoordeel

Score: 4
julianrijken 26 augustus 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Koop ze allen voor de looks comfort en set-up, vind je geluidskwaliteit belangrijk dan zijn er veel beteren alternatieve. Het geluid klinkt een beetje alsof het uit een telefoon voor je komt en ik krijg niet het gevoel dat ik in de muziek zit.

Pluspunten

  • Comfort
  • Looks
  • Setup / Connecting
  • Controls

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Geen fijne EQ controls

Eindoordeel

Score: 3
hgoor 25 augustus 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Goede prijs/kwaliteit en leuk design. De case is wat minder praktisch qua design. Batterijduur kon beter maar overall is de prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Uitgebreidere review (icm. Xiaomi Mi 11 Ultra) volgt nog. Vooralsnog tevreden.

Pluspunten

  • Design
  • Bediening
  • ANC kwaliteit is goed genoeg
  • Gesprekskwaliteit beter dan mijn Galaxy buds
  • Draadloos laden

Minpunten

  • Case minder praktisch
  • Batterijduur kon beter
  • Geluid gemiddeld

Eindoordeel

Score: 4
Pietje Klaas 25 augustus 2021 Product gekocht

Nothing ear (1) (Wit)

Het eerste wat mij aansprak aan dit product was het uiterlijk. Geluid is natuurlijk ook belangrijk en dat was ook erg goed, zelf ben ik geen audiophile maar ik kon goed genieten van de muziek. Nogmaals, plus punten voor presentatie.

Pluspunten

  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Comfort
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Batterij duur

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nothing ear (1) (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee