Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Samsung Neo QLED QE85QN95A Zwart (buitenlands model)

Prijs
€ 3.699,-
Specificaties 85" • Ultra HD • LCD • HDR • 2 tuners • 120Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Sim Kranenburg - Redacteur 11 juni 2021

Samsung QN95A-tv - Superhelder beeld dankzij minileds

De Samsung QN95A is een 4k-televisie op basis van de lcd-techniek. Door de inzet van filters voor het scherm en een fald-backlight erachter, zijn de traditionele nadelen van lcd zo goed als weggewerkt en is het traditionele voordeel, de hoge helderheid, versterkt. Als je dit model kunt betalen en veel licht in je kamer hebt, moet je dit model zeker overwegen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
grizzlywilde 21 juni 2021 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE55QN95A Zwart

Prachtige TV met alle toeters en bellen voor gaming

Pluspunten

  • strakke behuizing
  • heldere beelden
  • weinig/geen blooming
  • diepe zwartkleuren
  • OneConnectBox

Minpunten

  • geen Dolby Vision
  • advertenties in het menu

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

+1
Fynx 22 februari 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE75QN95A Zwart

Goeie TV die een kans verdiend ook al met reclames. (Zie uitgebreide toelichting voor meer)

Pluspunten

  • Groot
  • helderheid bij direct zonlicht
  • afstand voet en scherm is groot genoeg om een soundbar tussen te plaatsen

Minpunten

  • het os kan langzaam zijn bij het net opstarten van tv
  • 2de afstandsbediening zit niet bij de NL/(EU?) versie
  • PS5 HDMI source detecteerd die niet altijd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
Frank47 28 augustus 2021 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE55QN95A Zwart

Mijn eerste smart TV van Samsung bevalt uitstekend!!

Pluspunten

  • Beeld +++
  • Mooie vormgeving
  • Geluid +++

Minpunten

  • snoerlengte naar One connectBox te beperkt

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

+1
Olorin76 14 juli 2021 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE55QN95A Zwart

Uitstekende tv, met superieure helderheid en contrast. Tip: als je deze tv wil kopen, kijk dan bij artencraft.be. Waarom .be? Omdat ie daar slechts € 1.995 kost én je daarbij (t/m 31 juli) ook nog eens een cashback van € 500,- krijgt via samsung.be.

Pluspunten

  • Prijs na cashback
  • Superieure beeldkwaliteit
  • Makkelijk aansluiten met de One Connect Box

Minpunten

  • Geen Dolby Vision

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

0
pattos07Newbie 5 mei 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE65QN95A Zwart

TV aangeschaft vooral met gaming en films als primair gebruik. Super tevreden, heeft alle uitgebreide nieuwe technologieën voor gaming. Beeld kwaliteit is super voor films. Enige nadelen zijn advertenties in smart menu, geen DTS geluid en geen Dolby Vision.

Pluspunten

  • 120Hz verversingsnelheid
  • Doos fijne uitpak methode
  • Amper lichtreflectie op beeld
  • OneConnect box
  • Hoge helderheid
  • Afstandsbediening op zonne-energie
  • Alle HDMI poorten zijn 2.1
  • Superieure beeldkwaliteit

Minpunten

  • Advertenties in smart menu
  • Geen Dolby Vision
  • Geen DTS geluid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

0
Sunny66 9 maart 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE55QN95A Zwart

Spijt dat ik deze tv heb gekocht je ziet lampen en kaarsen in een regenboogstreep in het beeld en met zonlicht ook een streep door het beeld

Pluspunten

  • Beeld

Minpunten

  • Zonlicht lampen kaarsen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

pehhpeh 29 juli 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE65QN95A Zwart

Recentelijk de Samsung Neo QLED QE65QN95A 65 inch gekocht. Twijfelde tussen deze en de LG tegenhanger, echter toch gekozen voor Samsung vanwege de helderheid. LG bleek in de praktijk (winkel overdag met veel zon) erg donker. Dit systeem werkt fantastisch met mij sonos arc + 2 one's, zodoende dolby Atmos.

Pluspunten

  • Helder beeld overdag
  • Veel HDMI Poorten 2.1
  • Onebox
  • "reviews zijn beter dan de 800A"

Minpunten

  • Duur
  • Geen Samsung Gaming Hub
  • Onebox kabel is dik hou hier rekening mee als je een kabelgoot in de wand maakt
  • je komt niet meer van de bank ^^

Eindoordeel

Score: 4
ruudduur 2 juli 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE65QN95A Zwart

Kleuren en details spatten er van af en eindelijk een lcd met diep zwart. Nauwelijks bezels en een mooie minimale zware voet. Geniet er nu een maand van.

Pluspunten

  • Zwart
  • Scherp
  • Volle kleuren
  • Prachtig Spartaans model

Minpunten

  • Onnodig complexe menu structuur
  • Je kan geen WiFi netwerken uitsluiten
  • Afstandsbediening had numerieke toetsen 0-9 moeten bevatten

Eindoordeel

Score: 5
Zebby 7 juni 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE65QN95A Zwart

Gekocht voor mooi bedrag (1360), en zeer tevreden mee. Super helder beeld, zelfs in een lichte omgeving. OS werkt soepel en snel, al heeft Netflix nog steeds de nodige hikjes. Had iets dunnere bezels verwacht, maar is niet heel storend.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid Tizen
  • Instelmogelijkheden
  • In 2022 - prijs

Minpunten

  • Functies locked achter Samsung toestellen
  • Dual-screen alleen met sources, niet 2x Netflix?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Acradavos 17 januari 2022 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE75QN95A Zwart

Onze 7 jaar oude 48" UEH6700 geupgrade. Wij hebben een vrij licht huis, vandaar de keuze voor QLED. Fantastisch scherm. Wij zitten er 5,7m vandaan, hierdoor had 85 inch ook wel gepast. Je moet je alleen afvragen of de meerprijs het ook waard is. (Na cashback € 2499 betaald)

Pluspunten

  • HDMI 2.1 / 120Hz
  • Maximale helderheid
  • Gebruiksgemak
  • Kleurbereik

Minpunten

  • Veel geld voor een televisie

Eindoordeel

Score: 5
poststamp 27 november 2021 Product gekocht

Samsung Neo QLED QE65QN95A Zwart

Mooie tv met prachtig beeld en heel hoge helderheid. Samsung heeft de reclame niet uit het home menu gehaald, ondanks de belofte dit wel te doen. Werkt ook niet goed samen met merkeigen soundbar, samsung weigert hier iets aan te doen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit.
  • Heel hoge helderheid.
  • Goed geluid, voor een platte tv.
  • Mooi plat, dankzij de miniled.
  • Afstandsbediening op zonnecellen.

Minpunten

  • Prijs.
  • Reclame in menu.
  • Werkt niet goed samen met merkeigen soundbar.

Eindoordeel

Score: 2
Jacco1234321Newbie 20 oktober 2021 Product gekregen

Samsung Neo QLED QE75QN95A Zwart

Prima product, zeer mooi beeld alleen krijg ik tot nu geen 120 fps met ps5, 24ghz hotspot werkt niet voor ps5, 5ghz hotspot werkt niet voor tv wat vreemd is omdat al het andere wel 5ghz hotspot pakt. Nog niet uitgebreid getest, wel mooi 4k beeld (disney+ film mulan)

Pluspunten

  • Snel
  • Geen reclame kunnen zien
  • Geen pijn aan ogen op 1,5m afstand

Minpunten

  • 60fps met ps5
  • Geen 2e afstandsbediening
  • Maakt ruzie met philips stereo
  • Geen 5ghz hotspot verbinding

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Neo QLED QE85QN95A Zwart (buitenlands model)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee