Prijs | |
Specificaties | 6,67" • 2400x1080 • 256GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
![]() |
Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Mei 2022 We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding? |
![]() |
Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2022 We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding? |
![]() |
Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - November 2021 We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding? |
Heeft geen microfoonstekker die ik zelden gebruikte voor maken foto met zo'n verlengstok. Ik weet nog niet of ik volume van beltoon harder kan zetten.. ik ben beetje doof. Ik weet niet of ik mijn memorie kaartje kan plaatsen in dit toestel. Alleen dual sim?
Binnen een half jaar al twee keer moeten herinstalleren omdat de telefoon niet meer opstartte. De camera is ook verassend slecht, terwijl tweakers deze als prima bestempeld. Miui is uiteraard buggy en apart.
Heel veel waar voor je geld, os is wennen tov stock en kent zijn beperkingen vooral met widgets Opladen gaat als een trein en de batterij is solide, +60% is wel de norm einde dag Scherm is helder, goed snel en redelijk kleurecht camera is ok, goed maar niet bijzonder
Xiaomi 11T gekocht ter vervanging van een toestel die na 2 jaar geen updates meer kreeg (Realme X2 Pro). Software lijkt prima te werken na een factory reset te doen. Werd geleverd met MIUI 12.5 (Android 11) en kreeg ineens upgrade naar MIUI 13 (Android 12)
De Xiaomi 11T is een Enorm goed Toestel voor de prijs, Ook is de camera goed en heeft het daar veel geinige functies voor, De software werkt prima en soepel maar heeft nog wel wat verbeterpunten.