Far Cry 3 Classics, Xbox One

Prijs
€ 19,99
Specificaties Xbox One • Actie, Avontuur • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Review - Far Cry 3: grafische topper met veel vrijheid

In de afgelopen maanden verschenen er al diverse grote en goede games, maar Ubisoft heeft het beste voor het allerlaatst bewaard. Far Cry 3 is op de pc niets minder dan geniaal.

242 27 nov '12

Achtergrond - Oog in oog met Vaas - Far Cry VR bij Zero Latency in Rotterdam

Tweakers ging op bezoek bij Zero Latency VR om te kijken of Far Cry VR, als project van een grote gamepartij, méér te bieden heeft dan andere VR-games.

63 25 jun '21

Hands-on - GC: Far Cry 3

We hebben al veel gezien van Far Cry 3 en het was dus fijn om op de Gamescom zelf aan de slag te kunnen. Ubisoft bood Tweakers.net de kans om de singleplayer-modus van het spel ruim een half uur lang uit te proberen.

87 18 aug '12

Hands-on - Far Cry 3 multiplayer

Nadat we de singleplayer al een aantal keer hadden gezien, gingen we onlangs op bezoek bij het Zweedse Massive Entertainment, waar Ubisoft de multiplayer-modus van Far Cry 3 voor het eerst toonde... en liet spelen.

50 8 apr '12

Preview - Far Cry 3

De eerste beelden van Far Cry 3 boekten op de E3 in 2011 veel succes waardoor de game hoog op de lijstjes met 'must-haves voor 2012' kwam te staan. Tweakers.net ging naar Montréal voor een update.

100 17 feb '12

Review - 2012: stilte voor de consolestorm

2012 was voor games het jaar van het uitblijven van informatie over de volgende Xbox en PlayStation, de release van de Nintendo Wii U en enkele opvallende reviews op Tweakers.

93 26 dec '12

Benchmark - Far Cry 3: welke hardware heb je nodig?

Far Cry 3 is uitgekomen en het spel ziet erg mooi uit, maar trekt waarschijnlijk ook een zware wissel op de videokaart. Wij gingen gewapend met een aantal Nvidia- en AMD-kaarten aan de slag om te kijken welke videokaarten het spel lekker kunnen spelen en welke...

389 29 nov '12

08:57

Videoreview - Far Cry 3

Als laatste van alle grote multiplatformgames die dit najaar op de kalender staan is Far Cry 3 aan de beurt. Gameredacteur Jurian Ubachs dook in de pc-versie van het spel en beleefde een avontuur dat hij bestempelt als het beste van 2012. Far Cry 3 scoort op...

22 27 nov '12

04:38

Videopreview - Far Cry 3

Op de Gamescom kreeg Tweakers.net de kans om een ruim half uur aan de slag te gaan met Far Cry 3. Tijdens een vrije verkenningstocht over het eiland van Far Cry 3 joegen we op beren en vochten we tegen piraten.

46 18 aug '12

Preview - E3: Far Cry 3

Waar we games als Assassin's Creed: Revelations al kenden, viel Far Cry 3 tijdens de Ubisoft-persconferentie op de E3 vrij plotseling uit de lucht. De shooter zegt het Afrika van Far Cry 2 vaarwel.

110 21 jun '11

05:33

Videopreview - E3: Far Cry 3

Op de E3 in Los Angeles zag Jurian Ubachs tijdens een presentatie achter gesloten deuren bij Ubisoft de eerste beelden van Far Cry 3.

1 21 jun '11

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
23
Score: 4
22
Score: 3
4
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
Schnoop 6 december 2012

Far Cry 3, Windows

Pluspunten

  • Omgevingen
  • Verhaallijn
  • Betrokkenheid met character
  • Gezichten en gesprekken
  • Open wereld

Minpunten

  • Co-op
  • Slechte interface
  • Springen + ledges
  • Onverwoestbare wereld

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 3

+1
arnie774 8 juli 2015

Far Cry 3, PS3

Mooie grote open wereld met goede graphics en veel sidequests. Het is leuk dat je ook dingen kunt craften waardoor je uitrusting beter wordt. Er zijn leuke missies en veel verschillende wapens. maar ik vindt de interface erg rommelig en het is ook jammer dat de wereld niet kapot kan.

Pluspunten

  • open world
  • Graphics
  • veel sidequests
  • craften
  • veel wapens
  • leuke missies

Minpunten

  • interface
  • onverwoestbare wereld

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

+1
Jeroenneman 25 november 2012

Far Cry 3, Windows

FC3 is al een oudje, maar met de komende Steam Sale zeker een game die je nogmaals zou moeten checken. Hij is inmiddels prima speelbaar op midrange hardware en nog altijd zeer de moeite waard.

Pluspunten

  • Character development
  • Graphics
  • Physics
  • Eindelijk weer een tropische setting!
  • Veel te doen: jagen, verborgen brieven, verkennen.

Minpunten

  • Zwaar voor je hardware
  • Co-op en multiplayer zijn "afterthoughts"

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

0
JortJwz 28 oktober 2015

Far Cry 3, Windows

een van de mooiste games die ik ooit heb gespeeld.

Pluspunten

  • gameplay
  • graphics
  • enemy

Minpunten

  • nadat je alles hebt voltooit is er vrijwel niks meer te doen
  • geen volledig custom wapens

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

0
Yomaxx 6 juli 2013

Far Cry 3, PS3

Pluspunten

  • Goede verhaalijn
  • Lange speeltijd
  • Open world
  • Omgeving
  • Co-op

Minpunten

  • Map editer
  • Onwerwoestbare wereld

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

0
Anoniem: 510073 3 april 2013

Far Cry 3, Windows

Pluspunten

  • #1 goede uitrusting in het spel
  • #2 de kwaliteit spreekt voor zich ( erg goed)
  • #3 variate met wapens

Minpunten

  • 1# het wisselt alleen niet tussen nacht en dag je kan 12 uur spelen blijft klaar licht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

axensir 7 augustus 2016

Far Cry 3, Windows

Leuke game, goed voor 30+ speeluuren, maar als je het spel hebt uitgespeeld is er niks meer toe doen en speel je het nooit weer

Pluspunten

  • Grote map
  • Leuke personages
  • Goed verhaal

Minpunten

  • Interface
  • Opdrachten zijn soms wat eentonig
  • Ubisoft

Eindoordeel

Score: 4
Aramius 13 augustus 2015

Far Cry 3, Windows

Geweldig spel, dat er nog mooier uit ziet, met een tof verhaal, een heerlijke bad guy en waar je heel veel kan doen en je heel veel uur kan vermaken. Op ten duur gaat het wel vervelen.

Pluspunten

  • Geweldige Bad Gay (VAAS)
  • Ziet er prachtig uit.
  • Speelt heerlijk
  • Genoeg te doen.
  • Goed geluid.

Minpunten

  • Op ten duur beetje representatief.

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 666063 3 april 2015

Far Cry 3, Windows

Dit is echt mijn meest favoriete shooter ooit heb hem 2 keer uitgespeelt en het karakter vaas blijft ijzersterk

Pluspunten

  • mooie graphics
  • interresante gameplay
  • veel sidequests

Minpunten

  • je hebt een flinke pc nodig

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 644419 24 december 2014

Far Cry 3, Xbox 360

Jagen op wilde dieren, vijandelijke kampen overmeesteren, gevechten diep in de jungle en drugsgebruik. Een combinatie die schitterend uitpakt. Stop hier nog een stel gestoorde freaks bij en je hebt een spel die gamers nog vele jaren lang zullen spelen.

Pluspunten

  • Veel plekken om te verkennen, met veel afwisseling in fauna
  • Goed assortiment aan wapens.
  • Verschillende manieren om problemen te overkomen (stealth, guns-blazing, campen etc.)
  • VUUUR!!! Steek één boom in de fik en zie hoe de halve savanne afbrand.
  • Jagen op wilde dieren

Minpunten

  • Band met hoofdpersonen is niet sterk
  • Zelfs op hoogste moeilijkheid kan het geen echte uitdaging zijn voor sommigen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4
Major Oof 6 september 2014

Far Cry 3, PS3

Aanrader.

Pluspunten

  • Prachtige omgeving en graphics / Groot eiland om te ontdekken / Craften / VAAS! / paddo trip / pokeren / Goeie actie

Minpunten

  • Er weinig verschillende wapens / Te weinig 'verbeteringen' voor de wapens (silencers, scopes etc) / Stealth mocht wel wat beter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prijs Score: 4
rob_erwt 3 juni 2014

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 3
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Woask 2 mei 2014

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 555697 21 maart 2014

Far Cry 3, Xbox 360

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Floris99 25 februari 2014

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
dirkjesdirk 25 februari 2014

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
chun1 13 december 2013

Far Cry 3, Xbox 360

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
chun1 11 december 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
ojpascal 16 november 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 551336 8 november 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
tobyjan 22 september 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
REESE 25 augustus 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 2
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Tarabass 18 juli 2013

Far Cry 3, PS3

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
guusert 1 juli 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 1
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 1
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
SBTweaker 26 juni 2013

Far Cry 3, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Far Cry 3 Classics, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee