![]() |
Round-up - De beste smartwatches van negen merken We bekijken negen smartwatches. We vergelijken de ‘traditionele’ smartwatchfunctionaliteit en wat fabrikanten bieden op het vlak van sport- en gezondheidsfuncties. |
![]() |
Review - Samsung Galaxy Watch4 - Dag Tizen, hallo Wear OS Samsung maakt met de Galaxy Watch4 de overstap van Tizen naar Wear OS, maar houdt de ervaring voor de gebruiker grotendeels hetzelfde. |
![]() |
Videopreview - Galaxy Unpacked 2021 - Hands-on met Samsungs nieuwste foldables Op Galaxy Unpacked neemt Samsung traditioneel de gelegenheid om zijn nieuwste high-end toestellen voor het najaar de presenteren. Dit keer stond Unpacked in het teken van nieuwe foldables: de Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3. De Koreaanse fabrikant komt ook met… |
Gemiddelde gebruikersscore
Goede all-round smartwatch in 2021 in combinatie met een Samsung mobiel.
Mooi, maar na een week teruggestuurd.
Prima design, software toch niet heel geweldig tot zo ver
goed product t.o.v. de prijs jammer dat je bijna elke dag moet opladen
Is me beter bevallen dan gedacht. Kom van een Fossil 4th Gen. Op een of ander manier werkt alles beter dan de Fossil 4th Gen. De batterij, gaat bijvoorbeeld dubbel zo lang mee, ligt goed op de pols en is notabene goedkoper ook! Nu nog de laders standaardiseren.
Ik heb deze smartwatch in de pre-order actie besteld en heb nog geen minuut spijt gehad. Het is een fijne smartwatch met veel verschillende functies. Het enige wat jammer is, is dat de ECG en bloeddruk scanner het niet doet i.c.m. mijn smartphone (OnePlus) -> (kan alleen met Galaxy smartphone).