Prijs | |
Specificaties | 6,7" • 2640x1080 • 256GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De Galaxy Z Flip3 ziet er gelikt uit en het vouwen blijft een leuke, maar ook praktische truc waarmee je nog steeds veel bekijks trekt. Door de sterk verlaagde prijs ten opzichte van het origineel vormt hij nu een serieus alternatief voor een niet vouwend Galaxy S-topmodel, want de Z Flip3 kost niet heel veel meer. Voor de bijzondere eigenschappen doe je nog steeds wel drie belangrijke concessies. Hoewel de telefoon nu tegen water kan, is het vouwbare, plastic scherm nog steeds een kwetsbaar onderdeel. Het camerasysteem is een stuk minder goed dan wat gebruikelijk is voor dit bedrag. Daarbij is de accuduur blijkens onze tests niet best, waarbij het opladen ook nog eens erg lang duurt. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De Galazy Z Flip3 is een high-end smartphone in een compact formaat. De accu en camera zijn niet goed. Het scharnierpunt/holling in het scherm is voelbaar. Gelukkig heeft Samsung er wel voor gezorgd dat de processor, werkgeheugen en de ververssnelheid van het scherm top zijn.
Een telefoon die je kan dubbelvouwen, en niet gewoon dubbelvouwen maar inclusief scherm? Hoe voelt dat nu, is het echt een voordeel? Door Tweakers de kans gekregen om dit toestel te testen in het dagelijks gebruik.
Een van de eerste vouwbare smartphones die geen tal van concessies moet doen. Een antwoord op het gebrek van compacte high-end toestellen op de markt is het echter niet.
Het vouwmechanisme is fantastisch, de telefoon is strak ontwerpen en heeft de basis goed in orde. Helaas laat hij wel wat steken vallen op prijs, accuduur en software. Toch nog een van de goedkoopste vouwtelefoons en als dat je ding is, dan zeker een aanrader.
Opvouwbare smartphone met goede specs en high-end prijskaartje. Open- en dubbelklappen coole en unieke feature. Wordt steeds moeten open klappen op den duur niet irritant?
Een telefoon die in iedereens broekzak past met alle features van een high-end smartphone!
Sinds Aug 2021 een Samsung flip 3 5g . Ben zeer tevreden maar loop ook wel tegen wat dingen aan.
Maar wat betreft gebruikersgemak is hij toch wel fijn. Ik krijg veel leuke reacties. Wat ik jammer vindt is dat hij geen samsung Dex ondersteund.
Voor degene die iets anders zoekt dan de norm!
Een telefoon die niet voor iedereen is naar mijn mening, maar wel erg gaaf. Nog steeds krijg ik bijna dagelijks iemand die twee keer kijkt of zelfs vraagt wat voor telefoon dat is. Wennen, natuurlijk, maar het wordt nooit oud!
Toffe telefoon, zeker nu de prijzen flink zijn gezakt. Aanrader voor iemand die een telefoon zoekt die minder afleidt en compact kan worden weggestopt. Of als je gewoon een leuke gimmick wilt ;-)
Opzich een coole telefoon, maar met enkele kanttekeningen. De camera zijn niet bijster goed, de positie van de fingerprint sensor is iets wat ongemakkelijk en de telefoon is fragiel. 80cm laten vallen en direct de hinge verbogen. Ben er opzich blij mee, maar er kan nog veel verbeterd worden :)