Prijs | |
Specificaties | 7,6" • 2208x1768 • 256GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De Fold3 is geen enorme stap vanaf de Fold2, maar wel een degelijke. De waterdichtheid is zeer welkom en knap gedaan. Het toestel voelt solide aan, ook al is het scherm aan de binnenkant nog altijd kwetsbaar. Verder zijn de schermen verbeterd. Het belangrijkste is nog altijd dat je een groot scherm hebt dat in je broekzak past, ook al is het toestel dik in opgevouwen toestand. Daarbij is de Fold3 nog altijd duur, hoewel goedkoper dan zijn voorganger. Eigenlijk wil je dan toch ook een heel goede accuduur en de beste camera's, maar dat heeft de smartphone niet. De Fold3 is superknap gemaakt, maar laat ook zien dat het concept vouwtelefoon nog altijd in de kinderschoenen staat. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Samsung Galaxy Z Fold 3 is een uitstekend toestel. Het is niet dat je er meer mee kan dan op een gewone toestel. Het is wel dat veel dingen wat makkelijker werken op een grotere scherm. Echter slurpt de Fold 3 zowel je batterijen als je portemonnee binnen no-time leeg.
De Samsung Galaxy Fold 3 is eigenlijk een showcase van Samsung om te laten zien wat ze kunnen met een vouwbaar scherm, dat maakt het een toffe gadget. Echter puur als telefoon is het wellicht niet de beste keuze
Een grote uitgave waarvan je je niet mag afvragen wat het nou eigenlijk voor je doet want die vraag is niet te beantwoorden. Ga jij het avontuur aan?
Een echte eye-catcher en zeker een van de meest innovatieve telefoons (de Fold Serie) van de laatste jaren. Echter flink aan de prijs en na 3 generaties is dit concept nog steeds voorzien van vormfoutjes. Ik wacht met aanschaffen nog even op de Fold4.
Dit is een prima toestel. Helaas is prima voor deze prijs niet goed genoeg. Het is te merken dat dit nog een niche markt is, waar nog veel ontwikkeling in plaats moet vinden. Desalniettemin is het nu al een mooi toestel, maar ik zal zelf nog enkele generaties wachten.
Deze telefoon biedt een leuke blik op wat er in de toekomst mogelijk gaat zijn met flexibele en grote schermen in een kleine form-factor. In het dagelijks gebruik heeft de Fold3 praktische nadelen waardoor hij niet aansluit bij mijn wensen. Voor een early-adopter kan dit echter een leuke gadget zijn.
Voor de 4e keer kapot in 17 maanden.
Als ik nu terugdenk gingen bij mij alle Samsungs (S7 edge (2×) de S9 (1×) de Note 10 (2×) kapot binnen 1-2 jaar.
Mijn iPhones, Sony's en Vivo's zijn nooit kapot gegaan.
Na altijd een Nokia Communicator te hebben gehad, geeft smartphone maar een beperkte oplossing voor onderweg en telefoon veel gebruikt voor werk; klein toetsenbord dat 50% van het scherm wegneem is waardeloos en tablet is te groot. De Fold Z3 geeft de oplossing, groot toetsenbord (op scherm) maar werkt probleemloos
Meerderheid van de apps werkt prima of perfect
Accu is goed maar kon beter
Draait nu als laptopvervanger in combinatie dex en next dock is geweldig en ik kan blijven aangekeken met de spen fold edition
Het concept is echt de toekomst, maar een goede uitwerking is nog ver weg
Af en toe sputtert of hangt de app vast als ik aan het typen ben.
In excel, heb ik bepaalde tekstvakken. Welnu als ik een tekstvak selecteer , verkrijg ik enkel een numeriek keyboard,
Mijn Belfius bank app ondersteunt de galaxy Z fold 3 nog niet.