Motorola Edge 20 128GB Groen

Prijs
€ 449,90
Specificaties 6,7" • 2400x1080 • 128GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
Spin1 28 februari 2022 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Grijs

Chique uitstraling, zeer dun, hygiënische software. Toch camera die veel compenserend optreedt met hier en daar ruis. Erg goede prijs kwaliteit. (Verkrijgbaar voor scherpe prijs)

Pluspunten

  • Chique uitstraling
  • Hygiënische software
  • Voelt soepel
  • Licht toestel
  • Zeer goede prijs verkrijgbaar

Minpunten

  • Camera met overcompensatie
  • Mist 3.5 inch audio aansluiting
  • Batterij mwa qua levensduur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
stefan_mol 6 december 2021 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Grijs

[b]Update juni 2022[/b] Na de telefoon vijf maanden gebruikt te hebben laadde deze niet meer op. Onderzoek wees uit dat het moederbord beschadigd is door 'extreme verbuiging'. Dit kan alleen gebeurd zijn doordat het toestel zo dun is dat het in mijn broekzak is verbogen.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Onderscheidend design
  • Prestaties vs. accuduur
  • Flagship-niveau scherm
  • 'Schone' Android
  • Praktische camera-setup

Minpunten

  • Matige cameraprestaties bij weinig licht
  • Trilfunctie voelt- en klink goedkoop
  • Geen 'premium' cases/hoesjes verkrijgbaar
  • Slechte bouwkwalitieit

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

Roni67Newbie 12 september 2022 Product gekocht

Motorola Edge 20 256GB Grijs

Gekocht als opvolger voor mijn Moto G 5G Plus, maar wat is de camera een teleurstelling. Nauwelijks een foto te maken zonder bewegingsonscherpte en foto's zijn behoorlijk veel onscherper dan de Moto G 5G Plus als een foto wordt gemaakt met de telefoon neergezet en timer-ontspanner. Overige specificaties zijn prima.

Pluspunten

  • Snel
  • Veel opslag

Minpunten

  • Waardeloze camera
  • Kleine accu

Eindoordeel

Score: 2
JSLV 28 juni 2022 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Grijs

Gekocht gedurende de belsimpel zomerdeals als outletmodel voor een heel vriendelijk prijsje. Goed midrange toestel, met een fantastisch scherm en heerlijke software, prestaties zijn ook dik in orde. Accuduur is tot nog toe het enige dat echt te wensen overlaat.

Pluspunten

  • Fantastisch scherm, randjes ogen erg modern.
  • Zeer goede prestaties, een van de best geoptimaliseerde 778G telefoons.
  • Schone software, extreem vloeiend (en verrassend erg up-to-date, momenteel 01-06-2022 security update)
  • Hoesje en oplader meegeleverd in de doos.
  • Voelt goed gebouwd, hoewel de achterkant plastic is.
  • Alle camera perspectieven vertegenwoordigd. Geen onnodige macro- of diepte-lenzen.
  • Ready For is een grappig systeem. Ik zie er best veel voordelen in.

Minpunten

  • Accuduur laat te wensen over.
  • Camera is oké, niet de beste in dit segment.
  • Plastic achterkant (voor sommige mensen een voordeel)
  • Vibratiemotor is acceptabel, maar niet de beste.

Eindoordeel

Score: 4
NearNihilNewbie 25 juni 2022 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Grijs

Prima telefoon, alleen wat aan de grote kant.

Pluspunten

  • Laadt snel op
  • Prima beeld
  • Nieuwste Android versie (12)
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Aan de grote kant

Eindoordeel

Score: 5
bossanova 26 november 2021 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Wit

Deze telefoon was naast de Samsung S21 de enige telefoon met een WiFi 6e (6Ghz) netwerk. Dit is een vervanging voor mijn 6 jaar (!) oude Motorla 4G Plus. Helaas zit in deze telefoon, in tegenstelling tot wat hier in de Kenmerken staat, geen SD-kaart slot.

Pluspunten

  • WiFi 6e
  • Ready For Desktop Experience
  • 144Hz scherm

Minpunten

  • Geen SD-kaart
  • 4000 mah accu

Eindoordeel

Score: 3
Deheerdewit 15 november 2021 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Grijs

Opluchting na 1 jaar Samsung A51, en 2 jaar Lenovo P2 en 1 jaar Huawei Acend Mate 2. Dit is veruit de beste telefoon qua software die ik in jaren heb gehad. Ik kan iedereen aanraden om een telefoon aan te schaffen met zo ver mogelijk 'bare android'.

Pluspunten

  • Snel (8 gb intern RAM +2 vanuit opslag, dus 10 in totaal)
  • Geen software''saus'' van fabrikant

Minpunten

  • Camera steekt uit
  • Geen 3,5 mm Jack

Eindoordeel

Score: 4
edwarddekkerNewbie 26 augustus 2021 Product gekocht

Motorola Edge 20 128GB Grijs

Prachtige mobiel van Motorola. Echt een topproduct voor prijs en en kwaliteit.

Pluspunten

  • Werk lekker snel
  • Mooie camera
  • Gaat een hele dag mee met 1 batterijlading

Minpunten

  • Ingewikkeld met installeren, soms in het Engels
  • Vele keuzes in de instellingen
  • Migratie van gegevens gaat onmogelijk vanaf een Android 9 systeem

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Motorola Edge 20 128GB Groen?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee