LG Soundbar SP2

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Soundbar met 1x HDMI-in - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
11
Score: 3
9
Score: 2
1
Score: 1
2
+1
justintiemessenNewbie 25 augustus 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Mooi product, prima prijs, maar geluidskwaliteit echt heel slecht.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4

+1
AMD-USER 9 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Een goede instapsoundbar voor je TV met voldoende mogelijkheden en goede geluidskwaliteit voor een lage prijs. Inclusief muurbeugels en optische kabel.

Pluspunten

  • Meegeleverde muurbeugels
  • Meegeleverde optische kabel
  • Makkelijk te installeren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Goed geluid

Minpunten

  • Dreunende bas is niet aanwezig als je hiervan houdt
  • Geen Google Assistent

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
michiel1971 31 juli 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Prima Soundbar om het geluid van low en mid-end tv's te upgraden. Ik beveel de LG DSP2 aan voor live tv of Netflix series kijken.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • helder geluid
  • fijn voor spraak en sport

Minpunten

  • weinig dynamiek en punch
  • matige muziek overdracht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3

0
JorpieTestpanel 10 augustus 2021 Testpanel

LG Soundbar SP2

Mooie soundbar, kwaliteit is prima maar niet spetterend

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijke installatie
  • Mooi design

Minpunten

  • Matige kwaliteit van het geluid

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

0
ChanelvanHoofNewbie 14 augustus 2021 Product gekregen

LG Soundbar SP2

Mooie, makkelijk te bedienen soundbar, geschikt voor muziek, minder indrukwekkend als soundbar achter de tv.

Pluspunten

  • Elegant design
  • Fijne soundbar voor tuinfeestjes
  • Prima geluid
  • Makkelijk te koppelen en bedienen

Minpunten

  • Niet geschikt als TV soundbar

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
WalaatjeNewbie 10 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Ik heb deze soundbar via review.nl mogen testen. Echt een top soundbar voor deze prijs. Heel makkelijk aan te sluiten en het materiaal zorgt ervoor dat deze soundbar stofvrij blijft en je dus niet met een doekje eroverheen moet. Het geluid is bioscoopwaardig.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
MrManuel 10 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Prima geluidskwaliteit voor prijs en formaat. Luxe uitstraling en goed gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Prijskwaliteit

Minpunten

  • Lampjes zijn niet uit te zetten

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
sthuitema 6 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Ik heb deze robuuste soundbar een aantal weken getest. Soundbar wordt neergelegd of opgehangen. De soundbar schakelt automatisch in wanneer TV ingeschakeld wordt. Bediening met afstandsbediening of app. Externe apparaten met HDMI kabel aangesloten. Muziek streamen met Bluetooth. Het geluid van de soundbar is zeker levendiger dan geluid van TV.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Mogelijkheid tot muurmontage
  • In app geluid gedeeltelijk handmatig aan te passen
  • Bediening via app
  • Eenvoudige ingebruikname

Minpunten

  • Bediening met afstandsbediening
  • Status weergave d.m.v. LED’s
  • Niet veel verschil tussen de geluidseffecten

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4

0
Mellowlynx 6 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Ik heb de afgelopen weken de LG DSP2 mogen testen. Het is een prima soundbar voor de low en mid range budget en tv's.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heeft ook Bluetooth
  • Wall mount
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Weinig dynamiek en punch
  • Geen subwoofer

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
Nenoki 3 augustus 2021 Product gekregen

LG Soundbar SP2

De afgelopen weken heb ik ook de LG DSP2. mogen testen. Een prima soundbar voor de low en mid range TV's.

Pluspunten

  • Mooi tijdloos design
  • Bluetooth, HDMI, Optisch verbinden
  • Simpele afstandsbediening

Minpunten

  • Mist ruimtelijk geluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
Bart40 30 juli 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Buitenkant is fraai, geen plastic maar soort van stof. Aansluiten op TV ging probleemloos, met bijgeleverde optische kabel. HDMI is ook mogelijk, maar is niet meegeleverd. Voor mijn, niet al te grote woonkamer, is de geluidskwaliteit prima. Een duidelijke verbetering van het eigen TV geluid.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • aansluitgemak
  • te gebruiken als speaker voor mobiel

Minpunten

  • app werkt niet goed

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

farlakesNewbie 5 maart 2022 Product gekocht

LG Soundbar SP2

Gewoon rommel. Een draadloze box van de Action heeft beter geluid.

Pluspunten

  • hij past in de kliko

Minpunten

  • slecht geluid
  • goedkoop gemaakt
  • onhandige app bediening

Eindoordeel

Score: 1
Barbara DNewbie 18 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Ik heb dit product getest. Aansluiten ging vlot. De bediening kan via het apparaat en via afstandsbediening, door lichtjes op de soundbar zien je wat je doet Het geluid van spraak goed Films muziek geluid niet echt mooi weinig bas.Ontwerp vind ik mooi niet te groot en mooie led lampjes

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Prijs
  • makkelijke installatie
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geluid

Eindoordeel

Score: 3
Youssef88Testpanel 12 augustus 2021 Testpanel

LG Soundbar SP2

Verbazend goed en helder geluid, makkelijk in gebruik en ziet er mooi uit

Pluspunten

  • Strak design
  • Gebruiksgemak
  • Helder geluid

Minpunten

  • Bij gaming of echt bios gevoel te weinig bas

Eindoordeel

Score: 4
sylvia2171Newbie 11 augustus 2021 Product gekregen

LG Soundbar SP2

het is een mooi apparaat, makkelijk aan te sluiten, bediening erg simpel, mooi van kleur, niet te groot, niet te klein, het geluid is echt perfect, zowel als je muziek luistert of naar een film of serie zit te kijken, voor de rest is het echt een aanrader.

Pluspunten

  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk aan te sluiten
  • via de app te bedienen

Minpunten

  • de overgang van afstandsbediening naar de app, dan moet je echt meerdere malen op eht knopje drukken, voordat je m kan bedienen via de telefoon

Eindoordeel

Score: 4
Maarten vd BNewbie 10 augustus 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Soundbar SP2

Strak met luxe houten afwerking Prima geluid die de kamer goed vult. Fijn dat de lage tonen niet te aanwezig zijn. Voldoende vermogen voor een goede film beleving Afstandsbediening is compleet Voorzien van alle aansluitingen zoals optisch, hdmiArc & Bluetooth Koppeling app. Door de app kan je de soundbar finetunen

Pluspunten

  • vermogen
  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • Rondom speakerdoek niet handig voor het schoonmaken met vochtige doek

Eindoordeel

Score: 4
Guus BanningNewbie 9 augustus 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Soundbar SP2

De geluidskwaliteit is goed te noemen al mis ik het echte surround geluid, Het aansluiten is super makkelijk. Automatische in- en uitschakeling bij het bedienen van de tv. Ook de mobiele telefoon verbinden via bluetooth met de soundbar is een makkie en geeft een goed geluid. Het design is prima.

Pluspunten

  • Geluid
  • Aansluiten
  • Prijs

Minpunten

  • Diepte bas

Eindoordeel

Score: 4
MW92Newbie 9 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Afgelopen 2 weken heb ik de LG DSP2 soundbar mogen testen. Ik ben tevreden over de strakke uitstraling van de soundbar. Helaas werd ik minder enthousiast door de lengte van het snoer van de stekker. De geluidskwaliteit is niet bijzonder, maar prima.

Pluspunten

  • Strak design

Minpunten

  • Kort snoer

Eindoordeel

Score: 3
MBMBMBTestpanel 9 augustus 2021 Testpanel

LG Soundbar SP2

Een verbetering van het geluid van de TV op de slaapkamer! De soundbar heeft een mooi design, waardoor het zeker niet misstaat op het kastje. Hij past perfect onder de tv. Het geluid is een stuk beter hiermee. Voor een echte bioscoop-ervaring is dit niet dé soundbar.

Pluspunten

  • Design
  • Gemakkelijk te installeren

Minpunten

  • Geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
FrenkoNewbie 8 augustus 2021 Product gekregen

LG Soundbar SP2

Heb dit product een paar weken getest. Eenvoudig te bedienen en nog eenvoudiger aan te sluiten. Geluid is gewoon prima voor een soundbar uit deze prijsklasse. Minpunt is toch wel de bass welke niet aanwezig is. Verder een prima soundbar voor in deze prijsklasse!

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Slechte bass

Eindoordeel

Score: 4
RuudOveresTestpanel 8 augustus 2021 Testpanel

LG Soundbar SP2

Ik heb deze soundbar mogen testen. Installatie en aansluiten zijn eenvoudig. Afstandsbediening van de soundbar is niet meer nodig. Zodra de bar input detecteert, schakelt hij in. Geluid van de soundbar is mooi helder. Geen extreme basgeluiden. Ontwerp van de soundbar is tijdloos. Koppelen van smartphone via Bluetooth is eenvoudig.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak
  • geluid

Minpunten

  • aansluiten op oudere TV

Eindoordeel

Score: 4
emiel21Newbie 5 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Mooie soundbar. Audiokwaliteit is prima ook veel opties om dit ook aan te passen in de app. Met de wall mount ook gemakkelijk op te hangen. Persoonlijk mis ik wel een beetje een externe subwoofer voor de extra power. Dit is echter niet heel storend.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • gemakkelijk in gebruik met de app
  • Wall mount

Minpunten

  • Subwoofer

Eindoordeel

Score: 4
DominiquevanlNewbie 4 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Soundbar SP2

Prima soundbar voor de prijs, maar geluid is niet persé beter dan dat van onze televisie. Koppeling ging makkelijk via bluetooth. Met bijgeleverde afstandsbediening of touch knoppen bovenop de soundbar bedien je deze. Mooi slank design.

Pluspunten

  • Looks
  • Prijs

Minpunten

  • Geluidskwaliteit tov televisie

Eindoordeel

Score: 3

LG Soundbar SP2

Op het oog een mooie smalle soundbar (past zo onder TV), maar de geluidskwaliteit telt uiteraard. Die is in mijn ogen onder de maat: blikkering, hol, zeker niet kamervullend. Geen HDMI kabel meegeleverd, slechts optische kabel. Werkt misschien beter met TV van zelfde merk, maar in mijn geval: ontevreden!

Pluspunten

  • Compact design
  • Bluetooth koppelen mogelijk
  • Verschillende geluidsmodi

Minpunten

  • Kwaliteit geluid zwak
  • Aansluiten had simpeler gemogen
  • Handleiding slechts online via QR

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG Soundbar SP2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee