Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
TZC-T1-FX
24 maart 2008

MSI RX3850-T2D256E-OC

Let op! Ik heb de MSI HD3850 OC edition, maar aangezien ik die niet kon selecteren heb ik maar de Sapphire versie gekozen. (P.S.) Dit is mijn eerste review, dus ik neem graag alle kritiek en commentaar graag aan:D. P.S. Heb hem nu maar even bij het goede product gezet! =) Test systeem: Intel Core 2 Duo E4500 @ 3.0Ghz 3072 DDR2 800MHZ RAM ATI HD3850 CoolerMaster Extreme 430Watt Windows Vista Home Premium 32-bit. Drivers: ATI Catalyst 7.12 Doos openen! Wat vinden we? 1x ATI MSI HD 3850 1x DVI naar HDMI verloopstukje 1x DVI naar VGA verloopstukje 1x Crossfire bridge 1x S-Video naar Component Drivers en handleiding. 1x Full version van Colin MCrea DiRt! 1x 14 daagse trail van LoTr Online De HD3850 heeft 320 stream processing...

Pluspunten

• Single Slot koeling
  • UVD
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• drivers nu nog onvolwassen in mijn ogen. (zelfs 8.2 ja!)

CrazyBernie
14 maart 2008

MSI RX3850-T2D256E-OC

Heb sinds een maand deze MSI in mijn machine zitten in combinatie met een AMD 5000, 4Gig Kingston en een ASUS M2N .Ik kijk naar de output via een 22" Acer monitor die probleemsloos via DVD wordt aangestuurd door de kaart.
De belangrijkste 3d game die ik heb gespeeld met deze kaart is Crysis en ik heb hierbij nog geen crashes ondervonden. Ik heb de HD decoding niet getest maar uit ervaring met andere ATI kaarten met HD decoding onboard ga ik er vanuit dat dit ook wel goed zal werken. Ik zal alleen geen dingen op die manier bekijken aangezien ik dat al via media portal op mijn flatscreen doe.
Al met al een probleemloze aankoop waar ik tot nu toe totaal geen spijt van heb.

Pluspunten

• compleet geleverd met alle kabels en verloop stukjes
  • werkt probleem loos

Minpunten

• geen echte negatieve eigenschapen

Heb jij ook een MSI RX3850-T2D256E-OC?