Gebruikers

Score: 5
9 reviews

Sony Bravia XR-65A83J Zwart

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
7
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
J.Gronkjaer 23 december 2021 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A80J Zwart

Een aanrader voor je volgende (oled) high-end TV: Geweldige beeldkwaliteit, kleuren zijn levending maar erg accuraat afgesteld, en het minimalistische design ziet er erg strak uit. De tv wordt gebruikt voor het kijken van films en series (4K streaming+blu-rays), en om te gamen (PS5). Geluidskwaliteit is indrukwekkend voor een TV.

Pluspunten

  • Geweldige beeldkwaliteit
  • Accurate maar levendige kleuren
  • Strak design
  • Bouwkwaliteit
  • Gaming
  • Kijkhoeken
  • Geluid is voor TV speakers erg indrukwekkend

Minpunten

  • Bepaalde instellingen verhogen energieverbruik in stanby.
  • Google TV soms traag net na opstarten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

+1
Batiatus 21 september 2022 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A84J Zwart

Deze Sony Bravia is voornamelijk aangeschaft om te gamen (PS5) en via apps te videostreamen. Een van de zwaarstwegende redenen waarom de TV is aangeschaft is de ondersteuning voor HDMI 2.1 i.c.m. 120Hz 120 FPS gehaald kan worden.

Pluspunten

  • Strak design
  • HDMI 2.1 ondersteuning
  • Prima helderheid
  • Audio

Minpunten

  • Trage software
  • HDMI 2.1 ondersteuning niet op alle poorten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Trixi 3 februari 2023 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A80J Zwart

Prima TV, voor een mooie prijs gekocht bij Coolblue

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid is verbazingwekkend goed, geen soundbar nodig
  • Design
  • 120Hz
  • 4x HDMI 2.1

Minpunten

  • Tot op heden geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
PaulBNewbie 29 november 2022 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A80J Zwart

toestel was scherp geprijsd. Nog maar kort in gebruik maar ben zeer tevreden over beeld- en geluidskwaliteit. Installatie is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Uitstekend beeld, oled
  • Eenvoudig te installeren
  • Prima geluid, soundbar is niet nodig
  • Pootjes zijn op meerdere manieren te plaatsen

Minpunten

  • Plaatsing pootjes vereist enig gepuzzel

Eindoordeel

Score: 5
Leejjon 31 januari 2022 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A80J Zwart

Het is een mooie dunne tv die het best tot zijn recht komt aan de muur. Het geluid is er goed en zorgt ervoor dat je geen sound bar nodig hebt. Google TV heeft ondersteuning voor veel apps. Helaas kan je de recommendations (reclames) niet geheel uitzetten.

Pluspunten

  • Mooi groot oled scherm
  • Goed geluid, geen soundbar nodig zorgt voor een cleane look
  • Zodra je binnen de NLZiet app zit, kan je zappen met de afstandsbediening
  • Hij herkent de PS5 en zet dat HDMI kanaal automatisch op de gamestand
  • Groot aanbod van apps

Minpunten

  • De pootjes zien er niet zo mooi uit
  • De gepersonaliseerde recommendations/highlights voelen als reclame
  • Kan niet zeggen of de cognitieve XR processor nou echt wat doet
  • Duurder dan LG

Eindoordeel

Score: 4
IBrnv 16 januari 2022 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A84J Zwart

Ik kan helaas geen eerlijke review geven aangezien mijn vorige TV een 9 jaar oude Samsung LCD was haha. De overstap naar de Sony Bravia A84J OLED tv is te vergelijken met het opzetten van een bril nadat je dacht voorheen goed te kunnen zien....WAUW!!

Pluspunten

  • Zwart is echt zwart
  • Google tv
  • Fantastisch beeld

Minpunten

  • Prijs
  • Geen A90J afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5
Ady 10 januari 2022 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A84J Zwart

Mooie OLED met mooie kleuren. Alhoewel mijn vorige Bravia 5 jaar oud was toch overgestapt naar OLED. Vindt de kleur weergave een echte verbetering. redelijk makkelijk te instaleren en goed geluid maar vooral de mogelijkheden zijn top.

Pluspunten

  • Kleurweergave
  • GoogleTV

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
paulus1904Newbie 8 december 2021 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A80J Zwart

Wilde bij voorkeur lokaal kopen en niet bij de Rode Reus of een puur Online aanbieder. Bovendien was de vakkennis en de servicegerichtheid van de jonge verkoper bij Expert Ermelo zeer goed te noemen. Service tegen een zeer scherpe prijs. Een aanrader dus om lokaal te kopen!

Pluspunten

  • zeer goede afwerking
  • de beste kijkhoek met OLED
  • remote met dedicated Netflix en Youtube buttons

Minpunten

  • Verschillen met andere familiemodellen totaal onduidelijk

Eindoordeel

Score: 5
O_v_d_BrugNewbie 11 september 2021 Product gekocht

Sony Bravia XR-55A83J Zwart

Zeer mooie toestel. Netjes afgewerkt en heeft een degelijke uitstraling. Snelle bediening vol met handige functies. Kleur is vanuit fabriek te verzadigd, maar is makkelijk in te stellen. Geluid is helder, vol en duidelijk. Je hoort nuances in alle toonhoogtes. Google cast werkt ook prima

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Vol geluid
  • Snelle bediening
  • Google cast
  • Degelijk uitstraling

Minpunten

  • Knopjes van netflix, videoland e.d. op afstandsbediening had er niet opgehoeven

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony Bravia XR-65A83J Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee