Prijs | |
Specificaties | Android, iOS compatibel en 49g - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Blauw (Blauw)
De Venu 2 is gebouwd op de basis die we ook van andere Garmin-horloges kennen, wat betekent dat het horloge goede sport- en gezondsheidsregistratie biedt. De Venu 2 onderscheidt zich vooral uiterlijk van andere Garmin-horloges, met meer aandacht voor een fraai design en als onderdeel daarvan een oledtouchscreen. De Venu 2 is daarmee bedoeld voor een ander publiek dan alleen sporters. Met het horloge vindt Garmin een goede balans tussen vorm, bediening en functionaliteit. Toch blijft de Venu 2, net als andere Garmins, voornamelijk een sport- en gezondheidshorloge; de overige functionaliteit is te beperkt om het tot een échte allround smartwatch te maken. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Het horloge bevalt erg goed. Handige apps voor workouts van andere sporten (wedstrijdzeilen). Goed en mooi scherm met mooie Always-on watch fases.
De slaaptracking van de Garmin VENU 2 is minder goed als die van de Fitbit Versa.
Niet kopen als je een android-telefoon hebt en dit is nog niet opgelost:
Want als je bij je telefoon wegloopt met het horloge zul je opnieuw moeten gaan connecten.
Komende van een Samsung Gear Sport heb ik met BF deze Garmin Venu 2 aangeschaft. Nu 3 weken in gebruik en ben er erg blij mee. GPS-tracker is nauwkeurig en ik kan mijn Spotify-afspeellijsten downloaden voor offline. Mooi OLED-scherm, wellicht wel kans op burn-in in toekomst.
Uitstekende smartwatch. Mooie vormgeving, intuïtieve bediening. App van Garmin is prettig. Functies werken goed. Hartslag, stappen, ademhaling, locatie (gps) allemaal uitstekend.. Nauwkeurigheid gps echt goed. Smartfunctie niet erg uitgebreid. Vooral groot pluspunt: de batterij. Ik doe er 10 dagen mee. Heel prettig.
Mijn eerste Venu2 terug gebracht hij ging om de paar dagen een paar uur op zwart ,een nieuw exemplaar gekregen maar kreeg na een week dezelfde problemen maar toen was het niet een paar uur maar een paar dagen
Zeer teleurstellend dit horloge ook maar terug gebracht