Prijs |
Specificaties | Android, iOS compatibel - Bekijk alle specificaties |
Wat een mooi klokje! Ziet er degelijk uit, voelt niet te zwaar. Het bandje zit heel fijn. Buitenkant is van leer en de binnenkant van rubber. Persoonlijk vindt ik dat erg prettig zitten. De App is zo geïnstalleerd en de koppeling tussen telefoon en horloge is dan ook snel gedaan.
Prijs | Score: 4 |
Featureset | Score: 3 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Beeldkwaliteit | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 4 |
Geweldig product! Klassiek, stijlvol doch met smartwatch functionaliteiten. Geen toeters en bellen, geen kleurrijke bombastische circus op je pols. Op het eerste oog een normale horloge, maar onder de motorkap zie je meldingen van oproepen, berichten, bedieningspaneel voor spotify, stappenteller, jouw hartslag het weer en zoveel meer!
Prijs | Score: 4 |
Featureset | Score: 5 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
Beeldkwaliteit | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 5 |
Ik ben geen sportfreak die alles bij wil houden op mijn horloge. Ik was op zoek naar een stijlvol horloge, dat is hiermee erg goed gelukt! Ik draag hem zowel zakelijk als in mijn vrije tijd. Het tonen van de meldingen is mooi gedaan met het "wegdraaien" van de wijzers.
chique mooi strak horloge. functie van digitaal af te halen zodat je er niks van merkt dat je een smart watch om hebt.
Erg mooie combinatie van smartwatch en klassiek horloge! Heeft alle functionaliteiten die je van een smartwatch verwacht, alleen duurt het even voor je weet hoe je het horloge kan bedienen. Enige nadeel is dat het leer van het bandje niet van de beste kwaliteit is.
Prachtig design maar als smartwatch miner gebruiksgemak
Via de insiders mogen testen. Wat een geweldig horloge! Mijn zoon heeft van dit merk ook een horloge maar die wordt erg warm. Deze heeft hier geen last van!