Prijs | |
Specificaties | 75" • Ultra HD • LCD • HDR • 2 tuners • 120Hz - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De Samsung QN95A is een 4k-televisie op basis van de lcd-techniek. Door de inzet van filters voor het scherm en een fald-backlight erachter, zijn de traditionele nadelen van lcd zo goed als weggewerkt en is het traditionele voordeel, de hoge helderheid, versterkt. Als je dit model kunt betalen en veel licht in je kamer hebt, moet je dit model zeker overwegen. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Prachtige TV met alle toeters en bellen voor gaming
Goeie TV die een kans verdiend ook al met reclames.
(Zie uitgebreide toelichting voor meer)
Mijn eerste smart TV van Samsung bevalt uitstekend!!
Uitstekende tv, met superieure helderheid en contrast.
Tip: als je deze tv wil kopen, kijk dan bij artencraft.be. Waarom .be? Omdat ie daar slechts € 1.995 kost én je daarbij (t/m 31 juli) ook nog eens een cashback van € 500,- krijgt via samsung.be.
Spijt dat ik deze tv heb gekocht je ziet lampen en kaarsen in een regenboogstreep in het beeld en met zonlicht ook een streep door het beeld
TV aangeschaft vooral met gaming en films als primair gebruik.
Super tevreden, heeft alle uitgebreide nieuwe technologieën voor gaming.
Beeld kwaliteit is super voor films.
Enige nadelen zijn advertenties in smart menu, geen DTS geluid en geen Dolby Vision.
Prima product, zeer mooi beeld alleen krijg ik tot nu geen 120 fps met ps5, 24ghz hotspot werkt niet voor ps5, 5ghz hotspot werkt niet voor tv wat vreemd is omdat al het andere wel 5ghz hotspot pakt. Nog niet uitgebreid getest, wel mooi 4k beeld (disney+ film mulan)
Gekocht in Duitsland voor een mooi bedrag. Waanzinnige beeld kwaliteit en waar voor het geld. Een heuse thuis cinema is een feit. Een echte aanrader voor elk huishouden die de middelen heeft.
Recentelijk de Samsung Neo QLED QE65QN95A 65 inch gekocht.
Twijfelde tussen deze en de LG tegenhanger, echter toch gekozen voor Samsung vanwege de helderheid.
LG bleek in de praktijk (winkel overdag met veel zon) erg donker.
Dit systeem werkt fantastisch met mij sonos arc + 2 one's, zodoende dolby Atmos.
Kleuren en details spatten er van af en eindelijk een lcd met diep zwart. Nauwelijks bezels en een mooie minimale zware voet. Geniet er nu een maand van.
Gekocht voor mooi bedrag (1360), en zeer tevreden mee. Super helder beeld, zelfs in een lichte omgeving. OS werkt soepel en snel, al heeft Netflix nog steeds de nodige hikjes. Had iets dunnere bezels verwacht, maar is niet heel storend.
Onze 7 jaar oude 48" UEH6700 geupgrade. Wij hebben een vrij licht huis, vandaar de keuze voor QLED. Fantastisch scherm. Wij zitten er 5,7m vandaan, hierdoor had 85 inch ook wel gepast. Je moet je alleen afvragen of de meerprijs het ook waard is. (Na cashback € 2499 betaald)
Mooie tv met prachtig beeld en heel hoge helderheid.
Samsung heeft de reclame niet uit het home menu gehaald, ondanks de belofte dit wel te doen.