Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

Prijs
€ 219,-
Specificaties 6,67" • 2400x1080 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
2
Toon reviews van:
+3
Call of Duty 18 augustus 2022 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

Toestel van iets meer dan een jaar oud die flink gezakt is in prijs, qua software volwassen en zeer goed kan meekomen! Absoluut de moeite waard.

Pluspunten

  • Premium feel
  • 108MP Camera
  • Qualcomm 732G goed voor gamen
  • Energiezuinig
  • 5020mah batterij

Minpunten

  • Geen EIS/OIS boven 1080p zonder Gcam

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+3
JeffreyGorissen 8 april 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

Met dit toestel haal je een Xiaomi toestel in huis waar je veel voor weinig krijgt. Goede kwaliteit en hardware. De batterij is geweldig, en het scherm nog beter! Schiet prima plaatjes voor de keer dat je foto's wilt schieten. Voor meer lees je best de uitgebreide review.

Pluspunten

  • 5020 mAh batterij
  • 33 W snelladen
  • OLED
  • 120 Hz
  • 3.5 mm jack
  • Dual sim + uitbreidbaar geheugen
  • Dual speakers
  • IP53

Minpunten

  • plastic frame
  • Geen 5G
  • 'slechts' een Snapdragon 732G

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

+2
AlkoMasterz 21 juni 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.AlkoMasterz schreef afgelopen jaar 8 reviews, waarvan 87% gesponsord.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

Telefoons zoals de Redmi Note 10 Pro zijn zeldzaam. Het is misschien wel de beste telefoon die je vandaag de dag onder de 400 kunt krijgen.

Pluspunten

  • Premium look en feel
  • 120Hz Super AMOLED-scherm
  • Snelle prestaties, goede thermiek
  • Uitstekende 108 MP en ‘super macro’ camera's
  • Fantastische batterijduur
  • Luide stereoluidsprekers

Minpunten

  • 108MP Zoom merk je niet zo veel van
  • Ultragroothoekcamera laat een beetje te wensen over

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

+1
GlexoSlimSlom 24 april 2021 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Blauw

Mooie specs, mooie prijs, in een mooi jasje. Relatief goedkope telefoon met big d*ck energy zou je kunnen zeggen. Alleen wel eentje die struikelt over zijn eigen grote slurf. Althans in mijn ervaring. Heb de telefoon na 2 dagen gebruik terug gestuurd. Voor meer info, zie de iets uitgebreidere review.

Pluspunten

  • Scherm is groot, helder, na mijn mening scherp genoeg
  • Stereo speakers
  • Macro camera beter dan ik had verwacht
  • Telefoon zag er imo goed uit

Minpunten

  • Ik kreeg persoonlijk hoofdpijn van het scherm
  • Software te buggy

Eindoordeel

Score: 3

+1
Katiko 12 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Blauw

Whoow! Wat een telefoon. Top scherm, camera en accu. Dat in combinatie met een goede processor en fijne software maakt het de budgetkoning. Onder de 300 euro is er naar mijn bescheiden mening geen betere. Voor meer info lees de iets uitgebreidere review

Pluspunten

  • Camera, 108 mp, macro en selfie
  • Scherm 120 hz
  • Accu en laadsnelheid
  • Miu 12
  • Snel en soepel
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Camera eiland steekt uit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

0
pelletpeti 23 juni 2022 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

In het begin een goede telefoon die op termijn helaas veel bugs begint te vertonen.

Pluspunten

  • batterijduur
  • helder scherm
  • prijs

Minpunten

  • overzetten oude telefoon niet mogelijk
  • buggy chinese software

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1
Scherm Score: 4

Felicia1 26 augustus 2022 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Goud

De vingerherkenning niet altijd goed. Telefoon is fijn in gebruik, overgangen zijn soepel en mooi. Camera heeft kwaliteit, zowel back als front, scherpe foto’s! De camera wil niet altijd opstarten bij gebruik ‘sneltoets’. Tijdens het bellen doet de microfoon het niet altijd goed, zeker niet als hij op luidspreker staat.

Pluspunten

  • Batterij
  • Camera
  • Scherm

Minpunten

  • Microfoon
  • Sneltoetsen

Eindoordeel

Score: 3
TweakersFan 21 augustus 2022 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

Ik heb deze telefoon gekocht omdat hij bijna alles heeft wat een duurde telefoon heeft. En de software is goed weinig reclame dan vroeger. Super goed telefoon!

Pluspunten

  • Goed camera
  • Super vloeiend scherm
  • Leuke kleuren

Minpunten

  • Geen 5G
  • Maar 16. MP front camera

Eindoordeel

Score: 4
Lenah 23 januari 2022 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Blauw

Twee keer per dag opladen. Mensen verstaan mij niet aan de telefoon. Scherm valt weg. Vastlopers. Uitvallen. De accu van mijn Lenovo P2 gaat na drie jaar nog langer mee. Geen grap. Alles geprobeerd. Het enige wat ik nog kan doen om accu te besparen, is de telefoon uitzetten.

Pluspunten

  • Helderheid scherm (áls de accu het zou trekken)

Minpunten

  • Accu
  • Instabiel

Eindoordeel

Score: 1
loek6000 3 oktober 2021 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart

Even in bezit, snel weer teruggestuurd, viel reuze tegen t.o.v. vorige Xiaomi modellen. GEEN gespreksopname mogelijkheid, dit in tegenstelling tot mijn vorige Xiaomi telefoons. Geen indicatie dat je een melding hebt met bv. Whatsapp / mail etc. SUPER groot nadeel. Overall geen meerwaarde over mij vorige Xiaomi Mi 9T

Pluspunten

  • Stereo geluid

Minpunten

  • Geen LED indicatie als je meldingen hebt
  • Telefoongesprek: andere kunnen mij slecht horen als ik handfree bel
  • Geen gespreksopname mogelijkheid (wel met EUROrom) maar hier zit Global op

Eindoordeel

Score: 1
mregeling 15 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 64GB opslag Zwart

Prima smartphone, goed scherm, ligt goed in de hand

Pluspunten

  • 120hz Amoled scherm
  • 108mp camera
  • Snapdragon 732g

Minpunten

  • Nu nog niet in NL te koop

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Note 10 Pro, 6GB ram, 128GB opslag Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee