Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo G27q-20 Zwart

Prijs
Specificaties 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 165Hz • IPS • 1ms - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
2
+1
izzet3838 27 april 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Er zijn helaas nog niet veel reviews, maar als jee een monitor van 27" zoekt met ips en high refresh rate is dit een van de weinigen(of de enige).

Pluspunten

  • ips
  • prijs
  • freesync premium(g-sync compatible)
  • software(lenovo artery)

Minpunten

  • voet kraakt bij kantelen
  • backlight bleeding/ips glow

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

+1
Lucas VisscherNewbie 28 juni 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Ik heb 3 van deze monitoren gekocht. Heb ze voor iets minder dan 750 euro (ongeveer 250 per scherm) kunnen krijgen. Voor maximaal 300 euro krijg je een 1440p IPS 165hz paneel met HDR support, een koopje. Het enige minpuntje is de backlight bleeding (vooral linker boven hoek).

Pluspunten

  • Prijs
  • IPS-paneel is zeer goed
  • Dunne randen
  • 1440p kwaliteit
  • HDR zorgt voor prachtige kleuren

Minpunten

  • Backlight bleeding
  • 165hz en HDR kan niet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

TristanK27Newbie 28 augustus 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Uitstekend product voor de prijs. Ik gebruik exclusief displayport en ondervind geen problemen met hdr of 165 hz alles werkt zoals geadverteerd.

Pluspunten

  • Goede kleurweergave
  • goedkoop voor wat je krijgt
  • snelle pixel response time voor ips

Minpunten

  • ips glow (enkel op donker scherm)

Eindoordeel

Score: 5
Rvb99Newbie 1 juli 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

niet aan te raden na 5 dagen al een dode pixel

Pluspunten

  • ips
  • 1440p

Minpunten

  • dode pixel
  • goedkope behuizing

Eindoordeel

Score: 1
boTy 9 juni 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

De goedkoopste high refresh rate 1440p IPS monitor die je kan kopen, maar ik ben er erg tevreden mee. Ik heb 1 dode subpixel (blauw werkt niet) maar door de resolutie valt die niet op. Als ik er nooit expres naar gezocht had had ik hem nooit gevonden.

Pluspunten

  • 165hz
  • Scherp
  • Mooi "bezel-less" ontwerp
  • FreeSync

Minpunten

  • Voor HDR moet je 'm op 120hz zetten
  • 1 dode subpixel (maar valt niet op)
  • Blauw op de voet (waarom niet gewoon zwart?)

Eindoordeel

Score: 4
Rickah 30 mei 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Prima monitor. 1440p op 27" ziet er erg goed uit. Ik ben erg teleurgesteld dat er nergens te vinden is dat je niet HDR en Freesync tegelijk aan kan hebben. Let dus op dat de monitor niet werkt als je beide aanzet. Ook is de reactietijd 3ms, niet 1ms.

Pluspunten

  • 1440p ziet er goed uit
  • IPS is erg mooi
  • Smalle randen

Minpunten

  • 1ms reactietijd vereist concessies.
  • Niet plug&play. Je moet een half uur klooien net de instellingen.
  • De displayport versie is niet geschikt om de volle potentie te benutten van het scherm
  • De setup guide is waardeloos.

Eindoordeel

Score: 3
ruud852 12 mei 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Scherm valt me zeer tegen. Er staat dat het scherm g-sync compatiable is, echter is dit verre van waar. Wanneer g-sync wordt ingeschakeld flikkert het scherm heel erg en dit leidt erg af. Daarnaast vallen de kleuren mij ook erg tegen voor een IPS-scherm.

Pluspunten

  • Hoge refresh rate
  • Hoge resolutie

Minpunten

  • G sync werkt niet goed
  • Veel brighnessflicker bij g sync
  • Kleuren vallen tegen
  • Extreme IPS glow

Eindoordeel

Score: 1
nick12131415 4 mei 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Links boven ips bleeding wat mij wel irriteerde, dus nog 1 besteld. De 2e heeft op exact dezelfde plek ips bleeding (beetje erger zelfs). Nu wel een beetje gewend aan en voor 299 vind je niet 1 met dezelfde specs. 10bit alleen op 120hz, kleuren zijn prachtig.

Pluspunten

  • refresh hoog
  • 10bits
  • In hoogte verstelbaar

Minpunten

  • IPS Bleeding
  • IPS glow (beetje)
  • Mega voet, maar stabiel

Eindoordeel

Score: 4
NextGenOscar 28 april 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

Goedkoopste 27'' IPS 1440p 165Hz monitor te koop op het moment van schrijven!

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Lage inputlag [G-Sync Compatible]
  • In hoogte verstelbaar
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Dunne schermranden
  • Mijn exemplaar heeft geen last van bleeding/IPS-glow

Minpunten

  • Enorme voet
  • Slechts 1x DP en 1x HDMI
  • Geen ingebouwde speakers
  • Geen ingebouwde USB-poorten

Eindoordeel

Score: 5
onrajboggie 14 april 2021 Product gekocht

Lenovo G27q-20 Zwart

smoootthhh Dit is mijn eerste monitor van meer dan 60hz, en ik ben er erg tevreden mee, mooie kleuren en hoge resolutie

Pluspunten

  • smooth
  • smmooootthh
  • kleuren

Minpunten

  • hele grote voet

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo G27q-20 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True