Prijs |
Specificaties | Android compatibel - Bekijk alle specificaties |
Je krijgt bij het horloge alleen de oplader. De knopjesbediening vind ik onhandig. je kunt maar voor 3 functies kiezen. Het bandje zit niet prettig en de maat aanpassen is omslachtig. Het horloge is spatwaterdicht. Pluspunten zijn het personaliseren van je horloge qua achtergrond en instellingen en de lange batterijduur.
Prijs | Score: 3 |
Compatibiliteit | Score: 2 |
Beeldkwaliteit | Score: 3 |
Ergonomie | Score: 2 |
Een mooi horloge, ik vind het design prachtig! .
Prijs | Score: 4 |
Featureset | Score: 3 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Beeldkwaliteit | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 3 |
Dit hybride horloge is wat mij betreft een enorm mooi en functioneel exemplaar. De batterij gaat lang mee. Nadeel is dat je telefoon altijd in de buurt moet zijn om meldingen te ontvangen want het werkt alleen op bluetooth en niet op wifi zoals de smartwatches wel meestal doen.
Mooie smartwatch. Mooi design. Ik draag het horloge de hele dag en het is niet zwaar aan je arm te dragen, dus je merkt amper dat je horloge om hebt. Als stukje gaat lopen, houdt wat je hartslag is en wat je route is. En hij houdt je slaap bij.
Wat een superchic horloge is deze hybride smartwatch. Hij ziet er erg mooi uit en sinds ik hem heb ontvangen is hij niet meer afgeweest. Dit horloge kan de basic smartwatch functies doen zoals hartslag, slaap, weer, whatsappberichten, mail, timer, alarm. Dat is voor mij voldoende.