Poco M3 64GB Geel

Prijs
Specificaties 6,53"64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - September 2021

We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

161 13 sep '21

Achtergrond - De nieuwe budgettelefoons - Wat je nu krijgt voor weinig

Het najaar kent altijd veel nieuwe high-end-telefoons, maar er gebeurt ook veel in de budgetklasse. Veel fabrikanten lieten nieuwe modellen zien. Wat is er nieuw?

89 26 nov '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
missmobiletech 3 mei 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Zwart

Op zoek naar een budget/instap telefoon die wel alle standaard opties heeft? Eens kijken of de Poco M3 tot deze categorie behoort!

Pluspunten

  • Grote sterke batterij
  • Heel luxe leer-achtig design
  • Prima hoofdcamera

Minpunten

  • Gebruik MIUI
  • Geen NFC
  • Slecht continu contact smartwatch

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 3

+1
swriezebos 18 september 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Zwart

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met de batterijduur en het scherm als pluspunten. Nadelen zijn Miui en de camera.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Scherpte scherm
  • Dual Sim
  • Snelheid
  • Prijs

Minpunten

  • Miui
  • Camera

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

+1
Niels1976 10 augustus 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Blauw

Na het verwijderen van bloat- en Addware en installeren van Pixel Launcher voor mij een top telefoon.

Pluspunten

  • 1080P
  • Design
  • 128GB

Minpunten

  • Geen NFC.
  • Miui, maar dit is redelijk eenvoudig aan te passen naar bijvoorbeeld een Pixel launcher

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Accuduur Score: 5
Scherm Score: 4

+1
condorito 18 maart 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Blauw

Zojuist telefoon teruggestuurd. Reden: reclame op apps zelf (zoals installeren, scannen). Weghalen kan maar moet per app (!), dan hier, dan daar. Gedoe. Ik dacht: wil ik dit? Nee dus. -> Retour. Wel een mooie telefoon.

Pluspunten

  • Opvallende kleur

Minpunten

  • Reclame
  • MIUI heel veel instellingen
  • apps werken niet meer bij intrekken toestemming gegevensverzameling

Eindoordeel

Score: 2

0
andrewjrNewbie 10 april 2021 Product gekocht

Poco M3 64GB Geel

Vanaf nu koop ik nooit meer een dure telefoon.

Pluspunten

  • Grote accu 6000 mah
  • Prijs 89 euro
  • Mooi scherm
  • Goede speakers
  • Goede snelheid chip
  • Leuk ontwerp

Minpunten

  • Geen nfc

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 3

0
gmj2 14 maart 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Zwart

Prima budget telefoon. Snel genoeg voor simpele dingen (browsen, mailen, social, simpele games etc). Onvoldoende CPU en GPU voor goede video playback in HD.

Pluspunten

  • goedkoop
  • goede camera
  • snel voor standaard gebruik
  • accuduur
  • snel laden

Minpunten

  • video playback soms traag
  • vrij groot

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

Remag22 11 augustus 2021 Product gekocht

Poco M3 64GB Blauw

Soms is deze smartphone echt heel erg voordelig in de aanbieding te koop voor 89 euro. Daarvoor krijg je ongekend veel waar voor je geld. Snelle basis hardware en goede voorzieningen. Het toestel is wel aan de grote kant. De Camera komt alleen via Gcam goed tot zijn recht.

Pluspunten

  • Ongekend veel waar voor je geld
  • Soms al voor 90 euro te koop
  • Snelle basis hardware
  • Voor 90 euro de beste budget phone
  • Grote Accu
  • Mooi FHD 1080 scherm

Minpunten

  • Groot formaat
  • Flinke prijsverschillen
  • Camera heeft Gcam nodig
  • De 5 jr. oude S8 camera is beter
  • China kijkt met je mee risico

Eindoordeel

Score: 5
Spookles 6 mei 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Zwart

Vervangen voor een Nokia 6 uit 2017. Is een hele verademing na zo'n lange tijd. Eventueel wat tweaks nodig met ADB voor bloatware en dergelijke apps zoals de wekker van Google zelf.

Pluspunten

  • Batterij
  • Snelheid
  • Screenprotector vanaf fabriek

Minpunten

  • Bloatware
  • Originele camera app

Eindoordeel

Score: 4
WarreVdwNewbie 26 maart 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Geel

Dit is een zeer goede telefoon als je houd van een telefoon die snel werkt, een grote batterij heeft en alledaagse taken goed kan uitvoeren.

Pluspunten

  • Een hoge resolutie van scherm
  • Een uitstekende camera voor alledaags gebruik
  • De telefoon is zeer goed te zien door de gele kleur
  • De telefoon heeft USB C om op te laden
  • MIUI draait soepel op deze telefoon en heeft heel wat mogelijkheden
  • Deze telefoon heeft een zeer goede batterij (6000mah)
  • De power-on vingerprint sensor is zeer snel
  • De camera kan mooie foto's maken in de avond

Minpunten

  • De telefoon is een beetje aan de grote kant
  • Soms is de telefoon een beetje traag bij het laden van apps

Eindoordeel

Score: 5
revengeyo 19 februari 2021 Product gekocht

Poco M3 128GB Zwart

Gekocht voor mijn broertje, maar het toestel is redelijk traag door de zwakker CPU. Je moet vaak net even wachten. Voor kinderen prima te doen. Ook bijzonder goedkoop! Vaak voor 99-129 euro te koop op mi.com

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Groot Full HD display
  • 6000 Mah batterij

Minpunten

  • Traag in vrijwel alles

Eindoordeel

Score: 4
Oortjes 3 februari 2021 Product gekocht

Poco M3 64GB Geel

Mooie telefoon met een opvallende kleur

Pluspunten

  • Opvallend Geel
  • Goedkoop
  • dikke accu

Minpunten

  • voelt af en toe een beetje traag aan (niet storend)
  • geen 90 Hz scherm
  • Geen NFC

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Poco M3 64GB Geel?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee