Epson EH-TW740

Prijs
€ 1.016,29
Specificaties Full HD 3LCD-beamer • 300" maximale schermdiameter - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
0
remmert1975 8 december 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Epson EH-TW740

Prima beamer met haar scherp beeld. Makkelijk te installeren en aan te passen aan de projectiewand! Top!

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk aan te passen
  • Goed scherp

Minpunten

  • Geluid
  • Weinig aansluit mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Vormgeving Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast / helderheid Score: 5

0
r0bertjan 30 november 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Epson EH-TW740

De beamer geeft een prima beeld maar het geluid wat de beamer produceert is toch een ergernis. Mijn inziens kun je voor hetzelfde geld een beamer van betere kwaliteit kopen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Luid
  • Coil whine

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Geluidsproductie Score: 1
Vormgeving Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast / helderheid Score: 4

0
MicheltjeKNewbie 27 november 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Epson EH-TW740

Voor een lekkere filmavond, voetbalwedstrijd of een Formule 1 race een geweldige ervaring, net of je er middenin zit.

Pluspunten

  • Beeld
  • Beeld bij daglicht

Minpunten

  • intern geluid
  • geen blutooth voor geluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Vormgeving Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast / helderheid Score: 5

0
Kneet 7 juli 2021 Product gekocht

Epson EH-TW740

Wil je een luide hoogoven met coil whine en de niet te verlagen helderheid van een supernova? Koop dan deze beamer. Wil je in een donkere kamer een filmpje kijken met een stille beamer? Kijk dan nog maar even verder...

Pluspunten

  • Helder & scherp beeld met goede kleuren, maar alleen bij een brightness van 50 of meer

Minpunten

  • Veel te licht voor een donkere kamer en de "brightness" is voor de sier, want onder de 50 wordt alles grijs.
  • Onuitstaanbare coil whine
  • Coil whine is ook nog eens niet constant, dus hij verdwijnt niet naar de achtergrond
  • Keystone is alleen digitaal, dus je krijgt heldergrijze trapeziumbanden op je muur/vloer
  • "Eco" modus verandert de beamer van een metaal hoogoven in een gewone bakkersoven

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Geluidsproductie Score: 1
Vormgeving Score: 3
Featureset Score: 1
Kleurweergave Score: 5
Contrast / helderheid Score: 1

rickminderhoudNewbie 15 december 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Epson EH-TW740

Leuke beamer voor in het gebruik. Scherp beeld en vooral helder ( fijn dat er meerdere standen op zitten ) Geluid is echter wel wat minder maar niet blikkerig.

Pluspunten

  • Mooie vorm
  • HDMI
  • mooi scherp beeld

Minpunten

  • geen extra aansluitingen

Eindoordeel

Score: 4
[Jem]Newbie 10 december 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Epson EH-TW740

Dit is wat je noemt een prima standaard beamer niks bijzonders aan behalve dat hij nogal veel lawaai maakt verder is het een prima beamer. Niks meer niks minder.

Pluspunten

  • doet wat hij moet doen

Minpunten

  • maakt veel lawaai

Eindoordeel

Score: 3
EstherdsNewbie 3 december 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Epson EH-TW740

Ik ben niet erg enthousiast! Het geluid is erg slecht. De beamer maakt zelf veel lawaai.

Pluspunten

  • Mooi beeld

Minpunten

  • Lawaai beamer
  • Geluid speakers
  • Verbindingsmogelijkheden

Eindoordeel

Score: 2
NPPTestpanel 3 december 2021 Testpanel

Epson EH-TW740

Wat een super makkelijke beamer. Hij is licht en makkelijk op te bergen. Hij heeft een mooi uiterlijk en geeft een geweldig scherp beeld. Het instellen van het beeld is ideaal. Je kan deze beamer zelfs in de hoek van de kamer zetten om recht op een screen te projecteren.

Pluspunten

  • Scherpte
  • Helderheid

Minpunten

  • Ventilator
  • Audio uitgang

Eindoordeel

Score: 4
volkiNewbie 3 december 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Epson EH-TW740

Wij hebben de beamer nu ongeveer voor 3 weken, en het bevalt super goed. Vooral bij voetbal wedstrijden, formule 1 en series kijken is het een hele andere beleving. Waar door wij met de familie echt van genieten. Het is niet een vervanging van een TV.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit zeer goed
  • Kwalitait/Prijs verhouding top
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Helaas weinig HDMI & USB aansluitingen
  • Geluid kan iets beter

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Epson EH-TW740?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee