Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
7 reviews

Apple iPhone 12 Pro 128GB Blauw

Review door de redactie

Door Friso Weijers - Redacteur monitoren, laptops en mobile 28 oktober 2020

Apple iPhone 12 en 12 Pro - De meerwaarde van 'Pro'

De iPhone 12 Pro heeft een fraai nieuw design, maar ook van binnen is er het een en ander vernieuwd: een nog snellere soc, een groter oledscherm en 5G-ondersteuning. Was het Pro-model van vorig jaar overduidelijk luxer dan de 'gewone' iPhone 11, dit jaar zijn de verschillen met de iPhone 12 erg beperkt. Het grootste verschilpunt blijft de camera, waarbij je met de iPhone 12 Pro verder kunt 'inzoomen'. Dat beetje extra luxe kost je liefst tweehonderd euro. Kun je de hoge meerprijs voor lief nemen, dan heb je aan de iPhone 12 Pro evengoed een erg fijne smartphone. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
Dynamix86 4 april 2021 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 256GB Grijs

Over het algemeen een goede telefoon; snel en de accuduur is goed. De telefoon is echter wel erg fragiel.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Duur
  • Fragiel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

0
wjn 22 november 2020 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 256GB Grijs

Van Windows Mobile (Lumia 950) naar Android (Samsung's S10e 256GB) naar deze iPhone 12 Pro 256GB. Apps hoeven niet allerlei toestemmingen te hebben om te kunnen werken, alleen noodzakelijke zoals locatie. Er zit geen NL swipe toetsenbord bij IOS! Geen 5G bij dual sim gebruik!

Pluspunten

  • Design
  • Face ID
  • Default Privacy

Minpunten

  • Geen NL swipe toetsenbord
  • Geen adapter e.d. meegeleverd
  • Standaard USB-C kabel
  • Geen 5G bij dual simcard

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 2
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

Kauffeld65Newbie 10 april 2021 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 128GB Blauw

Vandaag bij de BCC een IPhone 12 Pro gekocht. Wat een fantastisch toestel en wat een hulpvaardig personeel bij de keuze van deze smartphone.

Pluspunten

  • Erg snel
  • Helder scherm
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Iets groter dan de IPhone 7

Eindoordeel

Score: 5
skaars 26 januari 2021 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 128GB Grijs

Zeer mooi toestel met prachtig scherm dat qua design weer terug is bij de hoekige randen alá iPhone 5 wat ik heel fijn vind. Geen oplader bijgeleverd, wat het in mijn optiek een incompleet product maakt. Mobiel kan niet plat op tafel gebruikt worden vanwege de camera-unit aan de achterzijde.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Hoekig design, fijne grip
  • Camera
  • Snel

Minpunten

  • Geen lader bijgeleverd
  • Geen usb-c
  • Camera uitsteeksel achterkant

Eindoordeel

Score: 4
ralpharma 22 december 2020 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 128GB Blauw

Eigenlijk de iPhone die je in 2019 al had willen hebben. Apple heeft de kritieken van de 11 Pro zeker (in elk geval gedeeltelijk) tot zich genomen. De camera's zijn - zeker met RAW - breed inzetbaar. Deze iPhone reageert vlot en intuïtief doe je hier je voordeel mee.

Pluspunten

  • Kwaliteit van scherm (zowel bouw als OLED)
  • 128 GB als basisgeheugen
  • Eindelijk mogelijkheid in RAW te fotograferen (sinds iOS 14.3)
  • Handzaam, snel in intuïtieve bediening
  • Herintroductie MagSafe als nieuwe oplaadstandaard bied perspectief
  • Design is weer prachtig

Minpunten

  • Accu minder dan de 11 Pro
  • Prijzig
  • Ontbreken (relatief nieuwe) adapter in verpakking

Eindoordeel

Score: 5
Tasminos 17 november 2020 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 128GB Blauw

Wederom gekozen voor een nieuwe iPhone. Dit keer de Apple iPhone 12 Pro met 128gb. Eindelijk standaard voorzien van 128gb ipv 32 of 64gb. Op design na is het wat mij betreft weinig vernieuwend.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Prijs
  • Weinig vernieuwend

Eindoordeel

Score: 3
Starbucks 25 oktober 2020 Product gekocht

Apple iPhone 12 Pro 256GB Blauw

Heerlijk toestel, maar slechts een kleine upgrade wanneer je nog een X of nieuwer toestel hebt. Het scherm had voor deze prijs echt een hogere refresh rate moeten hebben. Die valt dus wat tegen.

Pluspunten

  • Design
  • Camera
  • Software

Minpunten

  • Stotterend scherm (60hz)
  • Weinig vernieuwend

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone 12 Pro 128GB Blauw?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True