Prijs | |
Specificaties | Max. 1,815GHz • 8GB GDDR6 • 2x DP, 2x HDMI - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(rev. 1.0)
Lees de uitgebreide review en reacties
Snelle en stille kaart die cool blijft onder belasting
Solide performance, goede temperaturen en stil. Niet goedkoop, maar uitstekende performance. Zeker een stap omhoog qua prijs/performance in verhouding met vorige generatie RTX-kaarten
Is een goeie kaart waar je toch liever 2 HDMI aansluitingen hebt op de kaart zelf. Echter het nadeel van deze kaart is de grote van deze kaart. Heb de kaart proberen te instaleren in een corsair 220T rgb met 3 fans aan de voorkant daarin past de kaart niet
Fijne en stille GPU. Blijft hangen op de 45 graden.
Bij meer prestatie zijn de fans alsnog erg stil.
Ik heb deze kaart in juni gekocht. Paar weken later begon de kaart crashes te veroorzaken. Het Windows logboek kon een van deze crashes ook naar de driver herleiden, wat dus betekent dat de GPU niet goed werkte. Waarschijnlijk een productiefout, maar dat is geen excuus. Ingeruild binnen 30 dagen.
Geweldige kaart, draait alles perfect. Ik heb hem alleen onlangs gekocht en hij is dan ook gigantisch duur (€1300,-) door de "chip-crisis".
Voor een RTX 3070 is dit een fijne kleine en stille kaart die goed met de temperatuur om gaat
Kom van een 2060 Gaming OC. Perfect voor 1440p en zeer goed voor 4k. Mooi dat deze kaart 2x HDMI 2.1 bevat. Fan curve doet bij nog al raar soms. Is een keer 90 graden geweest terwijl fans stil stonden.. Voor 679 is dit geweldige performance.
Uitstekende videokaart. Voldoet meer dan aan de verwachting.
Is enigszins luid.
Een iets wat duurdere RTX 3070, maar dan heb je ook wel een erg vlotte en ook stille kaart. Formaat is nog redelijk compact en qua uiterlijk past die in vrijwel elke computer.
RGB verlichting is (helaas?) vrij minimaal en de standaard fan curve is aan de luide kant.
Kaart bij Megekko op launchday kunnen kopen en is echt een heerlijke upgrade vanaf de 1070. Ik speel zelf op 3440x1440 en daarvoor is deze kaart wat mij betreft de sweetspot in de prijs/kwaliteit categorie. Door het beperkte formaat is de kaart beter geschikt voor mijn itx case tov concurrenten