Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prijs
Specificaties 775 socket • Quad core @ 2,66GHz - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Review - Core i7: Intel loopt uit

Met zijn Core i7-processors laat Intel de concurrentie ver achter zich. Zowel Intels eigen Core 2-processors als AMD's Phenom-cpu's kunnen niet aan de Core i7 tippen, zo blijkt uit een vergelijkende test.

93 4 nov '08

Review - AMD's eerste Phenom II-processors getest

AMD heeft de eerste op 45nm gebakken Phenom II-processors uitgebracht. Met deze Deneb-cpu's wil AMD het gevecht met Intel nieuw leven inblazen, en Tweakers.net onderzocht of de nieuwe chip klaar voor de strijd is.

126 9 jan '09

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
12
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
RaemcoNewbie 11 november 2019 Product gekocht

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Normaal gesproken schrijf ik geen reviews. In dit geval maak ik een uitzondering. Het is nu bijna 2020, en deze processor heeft het 12 jaar lang met mij uitgehouden. Het is werkelijk waar een krachtpatser van formaat, sterker nog: Ik speel zelfs "Rust" met deze configuratie. Meesterlijk.

Pluspunten

  • Prestaties
  • Levensduur (12 jaar)
  • Betrouwbaarheid

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
nwolsink 2 september 2015

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Ik gebruik deze processor anno 2015 nog steeds in mijn systeem en het verbaast me hoe snel het geheel nog is icm een SSD en 8GB DDR2. Heb nog nooit zo lang met een PC gedaan!

Pluspunten

  • Lange levensduur

Minpunten

  • Prijs destijds

Eindoordeel

Score: 5
dylan111111 27 mei 2014

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Escrimador 27 juli 2013

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
dieselross 8 maart 2013

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Patriot 20 augustus 2011

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
OPSLAGHOND 18 juni 2011

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
debeer 19 juni 2010

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
lolcode 21 mei 2010

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Turbosjaak 10 april 2010

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
K!wi 12 november 2009

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 3
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Format-C 10 mei 2009

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 2
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
simonts 29 januari 2009

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
lowlow 10 januari 2009

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
cablegunmaster 28 oktober 2008

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Pluspunten

  • snel!
  • 2,66 makkelijk naar 3,2 over te brengen

Minpunten

  • dat het binnenkort niet meer verkrijg baar is.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Enfer 10 oktober 2008

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Koesper 27 juni 2008

Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel Core 2 Quad Q9450 Boxed?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee