Gebruikers

Score: 4
9 reviews

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Prijs
€ 89,90
Specificaties 750W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
+1
GLENN.MESOTTENNewbie 6 juli 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Beste PSU voor nieuwe High-end builds

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • perfecte prijs/kwaliteit verhouding
  • geluidsloos
  • zeer effecient

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Uitrusting Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 4

+1
HardstyleVibes 2 juli 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

De V2 variant is veel beter dan de V1 van de CoolerMaster MWE Gold 750 V2.

Pluspunten

  • Platte bekabeling, stevig. Niet te stevig.
  • Goede prijs & Kwaliteit.
  • CoolerMaster support is goed!

Minpunten

  • Er blijken voedingen met betere componenten niet ver van de prijs af te liggen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Uitrusting Score: 4
Aansluitingen Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 2
Koelvermogen Score: 5

Klaasvrm 20 februari 2022 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Werkt goed alleen duur voor zijn kwaliteit

Pluspunten

  • Werkt naar behoren

Minpunten

  • Duur voor zijn kwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
PinataNewbie 31 oktober 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Was aan het begin een goede power supply, na een week of 3 begon ik problemen te krijgen toen gingen er componenten stuk.

Pluspunten

  • Strakke frame

Minpunten

  • Bespaard op componenten
  • Slecht met veel USBs aangesloten
  • Coil whine
  • Blaast langzaam PC onderdelen op

Eindoordeel

Score: 1
HyperBiteNewbie 27 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Heb in September 2020 een pc gebouwd met Ryzen 7 3700x en RTX 3070 en deze PSU er ingestoken. Ik ben heel tevreden van de prestatie, zelfs na een jaar nooit problemen gehad. Makkelijke om mee te bouwen, sommige kabels zijn misschien net wat te lang of kort. prijs kwaliteit!

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Makkelijk om mee te werken
  • Voldoende kabels + volledig zwart
  • Volledig modulair

Minpunten

  • Lengte kabels soms niet ideaal

Eindoordeel

Score: 4
TomhovensNewbie 26 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Het is een goedkope goede voeding en de kabels zijn stevig maar niet te stevig het jamere is dat er een hele lange sata kabel is dat werkte voor mijn kabel management niet heel goed

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goedkoop
  • Sterke kabels

Minpunten

  • Lange sata kabel

Eindoordeel

Score: 4
Yannick_WhorstNewbie 21 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

De PSU is erg fijn omdat het fully modular is, daardoor hoef je niet alle kabels die meegeleverd zijn in te pluggen/weg te werken.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stil
  • Genoeg power
  • Full Modular

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
daanvmoergestelNewbie 2 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Fijne Power unit voor een goede computer. Ik heb en 2060 super videokaart waarvoor deze erg handig is. Ook is het fijn dat je zelf kan bepalen welke stroomkabels je nodig hebt zodat je ze niet allemaal hebt. Voor mij sterk en praktisch genoeg.

Pluspunten

  • Kwalitatief
  • Platte stevige kabels
  • Cooler Master service/support

Minpunten

  • Veel andere opties voor zelfde geld

Eindoordeel

Score: 4
DennisH82 3 juli 2021 Hands-on

Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular

Goede voeding, 80+ Gold, 5 jaar garantie, stil, voldoende kabels die lekker flexibel zijn, en lang genoeg (voor grote/hoge cases zouden cpu kabels net te kort kunnen zijn)

Pluspunten

  • Goede prijs en kwaliteit
  • 80+ Gold en 5 jaar garantie
  • Stil

Minpunten

  • CPU kabel lijkt wat kort
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master MWE Gold 750 - V2 - Full Modular?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee