Philips 55OLED935/12 Zwart

Prijs
€ 1.198,-
Specificaties 55" • Ultra HD • OLED • HDR • 1 tuner • 100Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Sim Kranenburg - Redacteur 8 december 2020

Philips 935 oled-tv met B&W-soundbar - Premium beeld, geluid en afwerking

De 935 is het topmodel onder de oledtelevisies van Philips. Hij is voorzien van vierzijdig Ambilight, draait op Android TV van Google en heeft een audiosysteem van Bowers & Wilkins. Hij ondersteunt alle belangrijke hdr-formaten, maar is niet voorzien van HDMI 2.1-ingangen. De prestaties qua beeld en geluid behoren tot de beste van dit moment. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.4444444444444 van 5 sterren
5 van 5 sterren
4
4 van 5 sterren
5
3 van 5 sterren
0
2 van 5 sterren
0
1 van 5 sterren
0
Toon reviews van:
+2
HAWK Wizard 12 december 2020 Product gekocht

Philips 48OLED935/12 Zwart

Ben onder de indruk van de beeldkwaliteit en het geluid van de B&W soundbar die er bij zit. Voordeel: geen compatibiliteitsissues, dus zowel DD 5.1, als DD+ als DTS als DTS-HD als Dolby Atmos worden prima weer gegeven. Zeker als je er nog een subwoofer aan knoopt.

Pluspunten

  • Zeer goede beeldkwaliteit
  • Geluid, ook surround, zeer goed
  • Toekomstvaste specs
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Geen 4k/HDR met Prime Video?
  • Subwoofer-out setting buggy
  • Geen power-off via Google Home?
  • Niet goedkoop voor 48 inch OLED

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

+1
Nick W. Newbie 29 december 2020 Product gekocht

Philips 48OLED935/12 Zwart

Prachtige TV met mooi beeld en top geluid.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • B&W soundbar

Minpunten

  • Geen HDMI 2.1
  • slechte positie HDMI uitgang

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

+1
Jack2000 Newbie 6 december 2020 Product gekocht

Philips 55OLED935/12 Zwart

Als grootste pluspunt is de geïntegreerde soundbar te noemen. De tv staat hierop stabiel en het geluid is werkelijk super.

De kleuren van het scherm worden echt versterkt door het ambilight systeem, een echte aanrader.

De vlakke toetsen van de afstandbediening is qua vormgeving mooi, maar qua bedieningsgemak minder soepel

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluid
  • ambilight

Minpunten

  • afstandsbediening

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

0
ricky-jay 29 januari 2021 Product gekocht

Philips 55OLED935/12 Zwart

Wie een een chique ogende geweldige TV om films te kijken en casual te gamen, is dit een dikke vette aanrader.

In combinatie met philips speaker wordt het minder feest:https://www.youtube.com/watch?v=OFiCLN50zr8

Pluspunten

  • Design
  • Beeld & Geluid
  • Ambilight goed configureerbaar

Minpunten

  • Play-Fi
  • Chrome-cast kan niet in cast-groepen worden gezet

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

Bluelabel1982 1 november 2022 Product gekocht

Philips 48OLED935/12 Zwart

Aangeschaft ter vervanging van een LED televisie, wat een verschil was dit.
Tip schakel alle verbeteringsinstellingen uit, deze zorgen zichtbaar voor een korreliger beeld

Pluspunten

  • Ambilight
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Beeldverbetering werkt contraproductief

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
zkhmcknol 22 april 2022 Product gekocht

Philips 48OLED935/12 Zwart

Nu een jaar in bezit en nog steeds tevreden. Vorige tv was Sony LCD eerste generatie dus grote stap vooruit. Beeldkwaliteit is goed, Bower en Wilkins soundbar prima maar wel subwoofer of main speakers nodig voor goede beleving van films naar mijn mening.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geluidskwaliteit van Sounbar

Minpunten

  • Alleen HDMI aan zijkant

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
boukat 14 februari 2022 Product gekocht

Philips 48OLED935/12 Zwart

Mooie OLED TV met perfect beeld.
Ambilight is verrassend goed, prettig voor ogen.
Mooi geluid me B&W soundbar.
AndroidTV en apps werken goed.
Afstandbediening werkt goed, maar toetsen zijn erg licht (soms per ongeluk).
Google assistant is ook te bedienen met afstandbediening, maar had ik al in woonkamer

Pluspunten

  • Perfect OLED + Ambilight beeld
  • Fantastisch geluid met B&W soundbar
  • Android TV en apps
  • Niet duur (vergeleken met 1 jaar geleden)

Minpunten

  • Afstandbediening erg lichte drukknoppen

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
thepeet 2 december 2021 Product gekocht

Philips 65OLED935/12 Zwart

Wat een enorme beleving in beeld, licht en geluid.
P5-engine met AI is zeer aangenaam en kers op taart.
De Bowers&Wilkins Soundbar met Dolby Atmos en de mogelijkheid om wireless DTS Play-Fi speakers te koppelen maakt film kijken een ware ervaring die werkelijk niet te evenaren is!

Pluspunten

  • 4x AmbiLight
  • OLED+ i.c.m. P5-engine met AI
  • Bowers&Wilkins Soundbar WoW factor!
  • Mooi en snel menu
  • DTS Play-Fi speakers te koppelen
  • 4x HDMI ARC!
  • Sub out !
  • Afstandsbediening simpel

Minpunten

  • Verslavend

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
piebe101 22 december 2020 Product gekocht

Philips 48OLED935/12 Zwart

Lang op 48” geaast, uiteindelijk in voordeel van de 48oled935 gevallen. Vanwege ambilight, Android en geluid. Verwachtingen zijn vervuld, prachtig beeld, ambilight voegt veel toe en ik vind het geluid erg goed. Door cashback en aankoop bij EP:beerepoot (via bol) was de prijs ‘slechts’ 1450

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Geluid

Minpunten

  • Originele prijs te hoog

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips 55OLED935/12 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee