Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Uitstekende kaart, het beste voor 1440p gaming en de toekomstige Resizable BAR update van Nvidia gaat hem alleen maar beter maken. Het is alleen best wel een uitdaging om hem te krijgen, geduld is zeker vereist. In mijn wat uitgebreidere review heb ik ook een 3DMark Time Spy benchmark staan.
Conclusie: Goeie kaart voor 1440p gaming, koel & stil, maar niet waard voor 900-1000 euro (16 Dec 20)
1 van de betere 3070 kaarten te koop, is wel prijzig maar je krijgt er ook wat voor terug. houdt de kaart stil en koel.
De kaart blijft erg stil en blijft altijd onder de 70 graden. De RGB strip is erg lelijk maar je kan er makkelijk over heen kijken. De kaart is bij mij tijdens het gamen op 1950 MHz en overclocken is niet echt nodig.
Heerlijke fijne kaart om mee te werken en te gamen uiteraard op volle settings tot de max
Lekker snelle stille kaart voor gaming met hoge settings. Ook goed geschikt voor VR. Geen idiote stroomeisen (hier icm Seasonic 550W geen problemen). De Dragon software is verschrikkelijk, maar die heb je eenmalig nodig om de lelijke LED strip op de kaart uit te schakelen of minder fel te zetten.
Wat een beest van een kaart in elk opzicht. Hij is groot, snel, stil, koel en shiny. De meegeleverde bracket installeren was even klooien, maar het wel waard. 1440p gaming op ultra en niet warmer dan 64c zonder fan curve aanpassingen. (aangeschaft voor 619 op release dag).
Snel, Mooi, Strak design, wel zwaar. Uitstekende prestaties, perfecte kaart op 2K resoluties. Cyberpunk ~ 80 FPS alles op high. BL3 alles op BadAss en 125% rendering ~ 85 fps.
Zelf gekocht voor een redelijk tarief. Nu door schaarste ligt de prijs hoger.
Kaart draait als een trein! Dikke performance gains t.o.v. mijn oude 2070 super! ( in Call of Duty MW ultrawide 1440p 85fps en nu 130fps). Blijft goed gekoeld en stil! Wel flinke kaart dus houd rekening met wat ruimte in je kast...
Prachtige kaart met perfecte presentaties. Onder volledige load blijft de kaart onhoorbaar en blijven de temps erg laag.