Prijs | |
Specificaties | 11" • 2560x1600 • 128GB • Android 10.0 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart
prijs volgen | |
De Galaxy Tab S7 heeft een 11" scherm met 120HZ-verversingsfrequentie. Dat zorgt voor een soepele ervaring, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de snelste soc die voor Android beschikbaar is ten tijde van release. De software draait dan ook soepel en hij is geschikt voor zware taken. Slechts weinigen zullen hun laptop er echter mee willen of kunnen vervangen, ook al is het Book Cover Keyboard op zichzelf een fijn - zij het prijzig - accessoire en krijg je er een handige stylus bij. Voor onderweg en als tablet naast een pc of laptop is hij echter ideaal, maar wel duur. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Ik zocht een high end tablet. De S7+ was wat te duur en leek wat onhandig groot waardoor ik op de tab S7 uitkwam (er is wat gebrek aan concurrentie op de tablet markt). En heb precies wat ik zocht, een grotere en snellere Android device voor op de bank.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 5 |
Prestaties | Score: 5 |
Beeldkwaliteit | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Ergonomie | Score: 4 |
Warmte en geluid | Score: 5 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 4 |
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,