Assassin's Creed Valhalla, PS4

Prijs
€ 15,95
Specificaties PlayStation 4 • Actie, Avontuur • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 18 november 2020

Assassin's Creed: Valhalla - Ook zonder Creed een fijne game

Assassin's Creed: Valhalla is een game die nog meer dan de laatste paar games breekt met de oude stijl van Assassin's Creed. In een setting waarin Raids met je mede-Vikingen centraal staan en open gevechten aan de orde van de dag zijn, verdwijnt de meer traditionele stealth gameplay meer en meer naar de achtergrond. Gelukkig is dat vechten op zichzelf enorm lekker en zit Assassin's Creed: Valhalla boordevol content. Het Engelse landschap is goed gevuld met quests, schatten en geheimen en daar komen Noorwegen, Asgard en natuurlijk het stuk in het heden nog bij. Fans van de oude AC-games zullen het jagen op leden van The Order of the Ancients vermakelijk vinden, maar het verhaal rond de Assassins en Templars hangt er vaak ook maar gewoon een beetje bij. Dat is verder niet erg, want het merendeel van de game is leuk, uitnodigend en zelfs verslavend, maar het onderstreept wel dat de evolutie van de serie Assassin's Creed met Valhalla weer een stap verder weg raakt van de basis waar het ooit mee begon. Of dat erg is, is een kwestie van smaak, maar aan deze openwereld-actie-rpg heb je hoe dan ook een prima game. Zelfs na tientallen uren spelen slaagt hij erin je af en toe te verrassen met een memorabele missie, prachtige locatie of toffe nieuwe skill, zodat hij je aandacht lang vast weet te houden. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
2
Score: 3
4
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
MGBoom 12 november 2020 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, Xbox series S|X

Een prijzige game vol met bugs. Geen Nederlandse ondertitels en enorm veel screen tearing. Een goed verhaal en mooie graphics maken het niet goed...

Pluspunten

  • Leuk verhaal
  • Mooie graphics
  • Verbeterde gameplay

Minpunten

  • Geen nederlandse ondertitels/interface
  • Screen tearing
  • Bugs, bugs, bugs...
  • HDR klopt niet

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 3
Geluid Score: 2
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 2
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 2

+1
RaicoSaiperda 18 november 2020 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, Windows

Een prachtgame die mij als AC liefhebber constant bezig hield.

Pluspunten

  • Ongekende graphics
  • Intrigerend verhaal
  • Langdurig plezier
  • Grote wereld waar veel te ontdekken is
  • Gear system erg aangenaam

Minpunten

  • Bugs zijn aanwezig
  • Combat kan makkelijk zijn voor doorgewinterde gamers
  • De structuur van de story kan eentonig worden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

0
Jurre_0527 1 april 2021 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, Xbox One

Zeer goede game wat de serie zeker aanvult.

Pluspunten

  • Goede graphics
  • Tof combat systeem
  • Dual wielden
  • VIKINGS!
  • Meeslepende story
  • Eigen dorp
  • Meerdere landen om heen te gaan
  • Power level systeem

Minpunten

  • Parkouren is niet altijd soepel
  • Soms een kleine bug (veel is gefixt)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

jeroen_loeffen 24 november 2021 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, PS5

Moest er even inkomen, de vikings doen in het begin niet echt aan sluipwerk, maar inmiddels 96% uitgespeeld: erg leuk en verslavend. Nu, eind 2021, relatief weinig bugs meer tegengekomen.

Pluspunten

  • Grappige side quests
  • Goede vikingsfeer

Minpunten

  • Verslavend

Eindoordeel

Score: 5
Ghostrider1987 17 november 2021 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, PS5

Bij de bakery plain bug, alom bekend moet terug naar een oude savegame en nooit meer de bakery ontwikkelen!

Pluspunten

  • Thema viking erg tof

Minpunten

  • Beta game
  • Geen bug fixes

Eindoordeel

Score: 1
Brainsnack 12 juni 2021 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, PS5

Origins blijft mijn persoonlijke favoriet. Odyssey ging op dezelfde fiets verder, maar voelde op meerdere vlakken niet zo lekker als de voorganger. Op sommige vlakken haalt ook Valhalla het niet bij Origins. Toch is het een toffe game met een interessante setting dat geplaagd wordt door een ongekende hoeveelheid bugs.

Pluspunten

  • Veel content. Vaak zelf te ontdekken in een enorme open wereld.
  • Combat is heerlijk...
  • Grafisch weer een stapje verder.
  • De Viking setting/cultuur is cool.

Minpunten

  • Ongekend aantal bugs. En we zitten in Juni 2021.
  • ... maar de toevoeging van stamina is volkomen overbodig.

Eindoordeel

Score: 4
Bezer 26 december 2020 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, PS4

Leuke game, maar de pluspunten uit Odyssey zijn weg (stealth, zeebattles, mercenaries, snel gevoel van vooruitgang). Daarbij heel veel bugs, en kan qua sfeer, verhaal en cinematics ook niet helemaal tippen aan voorganger.

Pluspunten

  • Viking thema
  • Afwisseling in map (Engeland, Noorwegen, Finland)

Minpunten

  • Zoveel bugs (en dat na zo’n tijd na release)
  • De manier van verhalen vertellen is veel statischer dan Odyssey
  • De auto-save momenten liggen ver uit elkaar, waardoor ik meerdere malen 1 uur gameplay terug werd gestuurd

Eindoordeel

Score: 3
lamain 20 december 2020 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, Windows

Het verhaal en setting zijn heel leuk. Helaas crasht het spel regelmatig en de gameplay, met name in boss fights, slaat helemaal nergens op. Ook zitten er heel veel slordige foutjes in. Zoals gevangenen die nog zwaarden dragen en mensen die opeens verdwijnen. Check youtube als je vast zit.

Pluspunten

  • Verhaal
  • Setting

Minpunten

  • Crashes
  • Boss fight

Eindoordeel

Score: 3
JWJ 5 december 2020 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, PS4

The environments are great and the play-style as a viking matches expectations. The number of bugs, unfinished animations (hovering, getting blocked when walking and riding over small elevations), stuck npa's) and clipping give the game an unfinished feel. It would have valued them investing more in the basics including cutscenes

Pluspunten

  • World
  • Being a viking
  • Fighting

Minpunten

  • Clipping
  • Blocked, hovering npa's
  • Bad automatic camera movement

Eindoordeel

Score: 3
eddieveenstra 25 november 2020 Product gekocht

Assassin's Creed Valhalla, Windows

ACV is een mooie game welke helaas bugs bevat die je dwingen om hele werelden overnieuw te spelen. Asgard heeft zo'n bug bij een deur welke niet dicht gaat en daardoor zorgt dat je niet verder kan.

Pluspunten

  • Graphics zijn naar mijn mening wel mooi
  • Veel vrijheid
  • Enorme hoeveelheid tussenfilmpjes/gesprekken

Minpunten

  • Bugs, bugs en vooral veel bugs
  • Level systeem zorgt voor gevechten welke niet te winnen zijn
  • Interactie mbt klimmen en doorrennen over objecten loopt soms niet soepel

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Assassin's Creed Valhalla, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee