Prijs | |
Specificaties | 34" • 3440x1440 • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties |
Uitstekend scherm met slechts een enkele beperking. Geen automatische input switch voor een set-up met meerdere PC's / laptops. OSD is zeer intuitief en is goed te bedienen met joystick. Prachtige levendige kleurenweergave door de sRGB 99%. Mooi uiterlijk zonder RGB of andere gaming aspecten.
Featureset | Score: 4 |
Kleurweergave | Score: 5 |
Contrast & helderheid | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Vormgeving | Score: 5 |
De LG UltraWide 34WN750 monitor mocht ik namens Reviewclub NL een aantal weken testen. Kortgezegd was het een feestje.
Kleurweergave | Score: 4 |
Contrast & helderheid | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 5 |
De monitor ziet er erg degelijk uit en is perfect voor multitasking. Hij is echter niet zo goed geschikt voor "singletasking" omdat dan de helft van het scherm is gevuld met een achtergrond o.i.d. Dus alleen een aanrader voor mensen die vaak multitasken.
Featureset | Score: 5 |
Kleurweergave | Score: 5 |
Contrast & helderheid | Score: 5 |
Ghosting | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Vormgeving | Score: 5 |
Dit is een goed beeldscherm voor kantoorwerkzaamheden met maar minimale puntjes van kritiek die verbeterd kunnen worden. Uiterlijk en ergonomie zijn goed en het voelt aan als een degelijk scherm. Lange tijd werken achter dit scherm geeft geen vermoeide ogen. kortom een lekker scherm om mee te werken.
Prijs | Score: 4 |
Featureset | Score: 4 |
Kleurweergave | Score: 4 |
Contrast & helderheid | Score: 4 |
Ghosting | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 4 |
Voor mij het ideale scherm gezien het formaat, resolutie, ingebouwde speakers, hoogteverstelling en fijne bediening. Ik werk veel met Photoshop en Wordpress waarbij je op dit scherm zowel voor- als achterkant van een website fatsoenlijk tegelijk op 1 scherm krijgt.
De LG UltraWide 34WN750 is makkelijk aan te sluiten en te gebruiken op iedere laptop/desktop. Ook het scherm bevestigen aan het voetstuk is erg simpel. Het scherm, het voetstuk en de algehele afwerking zijn netjes en de beeldkwaliteit is goed. Ik zou echter een curved scherm aanbevelen!
Mooi beeldscherm. Ideaal als je met meerdere programma's tegelijk aan de slag gaat. Fijn dat er meerdere hdmi poorten inzitten. De joystick werkt goed als besturing van het beeldscherm. Sinds ik dit scherm heb kan ik niet meer terug naar kleiner. Photoshoppen en grafischontwerpen is nog nooit zo prettig geweest.
Goede kantoor monitor met een hogere ppi dan een standaard 1080p 24 inch monitor. Bevalt ergonomisch heel goed. Het grootte beeld maakt het gemakkelijk om te multitasken. Dit is erg handig als je een kantoorbaan hebt of student bent. Ik raad dit product aan.
Makkelijk in elkaar te zetten. Goed beeld en geen vermoeidheid in ogen. Geschikt voor multitasken in split screen. Bij enkel scherm wel randen aan de zijkanten ivm beeldverhouding. Dun, stevig en in hoogte verstelbaar.
- Mooie grote monitor; - Smal design waardoor je genoeg ruimte overhoudt op je bureau; - Loepzuiver beeld; - Verschillende kleurensettings, ook tegen vermoeide ogen; - Traploos in hoogte verstelbaar; - genoeg ruimte om 3 programma's naast elkaar te openen; - audio is om te janken; - geen webcam.
Je kunt lekker multitasken met 2 windows Veel aansluitingen achterop. Geen usbc kabel vanf mijn laptop te gebruiken.. Rustige kleuren, lijkt op mijn plasma televisie. De hoogste stand van scherm niet hoog genoeg voor me Heerlijk om mee te werken thuis, beter dan het ene losse scherm dat ik had.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,