Gebruikers

Score: 4
11 reviews

LG 34WN750-B Zwart

Prijs
€ 349,-
Specificaties 34" • 3440x1440 • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
timsu 26 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

Uitstekend scherm met slechts een enkele beperking. Geen automatische input switch voor een set-up met meerdere PC's / laptops. OSD is zeer intuitief en is goed te bedienen met joystick. Prachtige levendige kleurenweergave door de sRGB 99%. Mooi uiterlijk zonder RGB of andere gaming aspecten.

Pluspunten

  • OSD + Bediening
  • Resolutie 3440x1440
  • Uiterlijk monitor
  • sRGB 99%, mooie kleurweergave
  • Immersion in gaming door Widescreen

Minpunten

  • Geen automatische input switch
  • 75Hz, als je al gewend bent aan 144Hz (luxeprobleem)
  • Onhandig voor multitasken (persoonlijk)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
MoniqueMaxNewbie 21 februari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

De LG UltraWide 34WN750 monitor mocht ik namens Reviewclub NL een aantal weken testen. Kortgezegd was het een feestje.

Pluspunten

  • Geen vermoeide ogen na 1 dag werken
  • Stevige en stabiele voet
  • Geluid

Minpunten

  • Kabels zijn aan de korte kant (140cm)
  • Verstellen van scherm lukt niet
  • Geen handleiding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
drrNewbie 26 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

De monitor ziet er erg degelijk uit en is perfect voor multitasking. Hij is echter niet zo goed geschikt voor "singletasking" omdat dan de helft van het scherm is gevuld met een achtergrond o.i.d. Dus alleen een aanrader voor mensen die vaak multitasken.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp beeld
  • Perfect voor multitasking
  • Goede luidsprekers

Minpunten

  • Niet geschikt voor singletasking

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
tmgrunn 26 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

Dit is een goed beeldscherm voor kantoorwerkzaamheden met maar minimale puntjes van kritiek die verbeterd kunnen worden. Uiterlijk en ergonomie zijn goed en het voelt aan als een degelijk scherm. Lange tijd werken achter dit scherm geeft geen vermoeide ogen. kortom een lekker scherm om mee te werken.

Pluspunten

  • ergonomie
  • kleurweergave

Minpunten

  • formaat adaptor
  • kijken naar de hoeken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Vormgeving Score: 4

Thijss 5 juli 2021 Product gekocht

LG 34WN750-B Zwart

Voor mij het ideale scherm gezien het formaat, resolutie, ingebouwde speakers, hoogteverstelling en fijne bediening. Ik werk veel met Photoshop en Wordpress waarbij je op dit scherm zowel voor- als achterkant van een website fatsoenlijk tegelijk op 1 scherm krijgt.

Pluspunten

  • prijs
  • beeldkwaliteit + resolutie
  • bediening
  • geluid
  • design

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
KoNi86Newbie 16 februari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG 34WN750-B Zwart

De LG UltraWide 34WN750 is makkelijk aan te sluiten en te gebruiken op iedere laptop/desktop. Ook het scherm bevestigen aan het voetstuk is erg simpel. Het scherm, het voetstuk en de algehele afwerking zijn netjes en de beeldkwaliteit is goed. Ik zou echter een curved scherm aanbevelen!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Kijkt minder prettig dan een curved scherm

Eindoordeel

Score: 4
Kees.92Newbie 16 februari 2021 Product gekocht

LG 34WN750-B Zwart

Mooi beeldscherm. Ideaal als je met meerdere programma's tegelijk aan de slag gaat. Fijn dat er meerdere hdmi poorten inzitten. De joystick werkt goed als besturing van het beeldscherm. Sinds ik dit scherm heb kan ik niet meer terug naar kleiner. Photoshoppen en grafischontwerpen is nog nooit zo prettig geweest.

Pluspunten

  • Breed scherm
  • Meerdere programma's tegelijk

Minpunten

  • Had graag een andere vorm standaard gehad

Eindoordeel

Score: 4
TRiahiNewbie 2 februari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG 34WN750-B Zwart

Goede kantoor monitor met een hogere ppi dan een standaard 1080p 24 inch monitor. Bevalt ergonomisch heel goed. Het grootte beeld maakt het gemakkelijk om te multitasken. Dit is erg handig als je een kantoorbaan hebt of student bent. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • ergonomisch
  • 75Hz

Minpunten

  • bleeding

Eindoordeel

Score: 3
Angeliquevd90Newbie 2 februari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

Makkelijk in elkaar te zetten. Goed beeld en geen vermoeidheid in ogen. Geschikt voor multitasken in split screen. Bij enkel scherm wel randen aan de zijkanten ivm beeldverhouding. Dun, stevig en in hoogte verstelbaar.

Pluspunten

  • Goed beeldkwaliteit
  • Smal maar stevig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Zwarte randen bij enkel scherm

Eindoordeel

Score: 5
SamlizzNewbie 28 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

- Mooie grote monitor; - Smal design waardoor je genoeg ruimte overhoudt op je bureau; - Loepzuiver beeld; - Verschillende kleurensettings, ook tegen vermoeide ogen; - Traploos in hoogte verstelbaar; - genoeg ruimte om 3 programma's naast elkaar te openen; - audio is om te janken; - geen webcam.

Pluspunten

  • groot scherm
  • hoge resolutie
  • verschillende kleurenweergaves

Minpunten

  • geen webcam
  • slechte kwaliteit audio

Eindoordeel

Score: 3
spaans1970Newbie 26 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG 34WN750-B Zwart

Je kunt lekker multitasken met 2 windows Veel aansluitingen achterop. Geen usbc kabel vanf mijn laptop te gebruiken.. Rustige kleuren, lijkt op mijn plasma televisie. De hoogste stand van scherm niet hoog genoeg voor me Heerlijk om mee te werken thuis, beter dan het ene losse scherm dat ik had.

Pluspunten

  • design
  • grootte
  • aansluitingen

Minpunten

  • te laag in hoogste stand
  • geen usbc aansluiting

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 34WN750-B Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee