Gebruikers

Score: 4
22 reviews

Huawei Watch GT 2 (46mm) Titanium (Beige)

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Android, iOS compatibel en 29g - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
8
Score: 3
2
Score: 2
3
Score: 1
1
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
EGI1965 20 januari 2021 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

De beste smartwatch die ik tot nu tegengekomen ben

Pluspunten

  • Batterijduur: gaat meer dan 2 weken mee
  • waterdicht
  • Stevige bouwkwaliteit (beste van alles wat ik gehad heb)
  • bellen via horloge
  • Hartslagsensor kan uitgeschakeld worden

Minpunten

  • Geen personalisatie zoals bij Android Wear

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5

+2
TVke 14 januari 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

De ultieme combo van een smart- en sportswatch. Strak zwart design, aangenaam gevoel rond pols en voldoende groot leesbaar scherm Intuitieve bediening via de 2 knopjes meldingen ontvang je op de horloge (oproepen, sms'jes, herinneringen) en sportwatch features zijn eindeloos met doorgedreven rapportage via de app

Pluspunten

  • design
  • sports tracking
  • prijs-kwaliteit
  • compatibiliteit
  • app
  • meldingen (sms/oproep)

Minpunten

  • te groot voor slaaptracking

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

+1
jeffrey.jansen 12 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Mooi design, degelijk product.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Mooi, stijlvol design
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Iets aan de dure kant
  • Slaapregistratie niet helemaal correct

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
Julia.ZNewbie 18 april 2020 Product gekregen

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

A new function now is available, Sop2 works. It can show your health situation. I just check, and I got 99 score. It's very good device for current covid-19 situation. Very good.

Pluspunten

  • Healthy

Minpunten

  • need more fashion color

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5

0
DriesBrNewbie 12 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Goede watch maar onvoldoende trainingsfuncties

Pluspunten

  • Goed design
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Onvoldoende trainingsfuncties

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

jaloxajiNewbie 26 juli 2022 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Ik had al spijt toen na aankoop Android niet meer ondersteund werd, maar voor mijn gebruik (niets met sport) voldoende. Vandaag gekeken voor een nieuwe watch face bij Huawei en die waren gratis, maar VANAF nu moet voor iedere achtergrond betaald worden. Voor mij heeft dit horloge alle glans verloren.

Pluspunten

  • Robuust
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Geen Android
  • Weinig ondersteuning
  • Watch faces niet meer gratis

Eindoordeel

Score: 2
Rinus.Newbie 30 november 2021 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 (46mm) Zilver (Bruin)

Sinds kort in bezit van deze watch.De smartphone functies zijn erg goed en alle notificaties van whatsapp, messenger e.d. worden gelijk doorgestuurd naar mijn telefoon. De integratie met mijn Huawei P30 telefoon is erg goed. De zuurstof meting van mijn bloed is onnauwkeurig en volkomen wispelturig.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt horloge voor een goede prijs
  • Erg goede smartphone functies
  • Prettig in gebruik om mee te bellen

Minpunten

  • Onbetrouwbare bloed-saturatie meter
  • De watch oogt wat te groot op mijn pols

Eindoordeel

Score: 4
gte1978Newbie 11 augustus 2021 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Overall goede watch met lange batterijduur, maar sinds ik Iphone gebruik is hij niet meer te gebruiken voor sport. De GPS is zeer traag en onnauwkeurig... prestatietrends zijn niet meer betrouwbaar.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • functies
  • kwaliteit

Minpunten

  • GPS onnauwkeurig
  • health monitoring onbetrouwbaar

Eindoordeel

Score: 3
SamDT 19 juni 2021 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Grote teleurstelling. De smartwatch registreet zo goed als alle data inaccuraat, zet je 10 stappen dan telt hij er 30. Idem voor zo goed als alle andere sensoren. Aantal watchfaces heel beperkt en zo goed als onmogelijk om er zelf te uploaden. Er zijn veel betere alternatieven

Pluspunten

  • Zit makkelijk

Minpunten

  • Metingen nutteloos
  • Beperkt aanbod watchfaces

Eindoordeel

Score: 2
Jay87Newbie 20 april 2021 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Ik heb dit horloge gekocht voor mijn vader en hij is er zeer tevreden mee. Ondanks dat hij niet heel technisch is aangelegd is dit een fijn horloge voor hem. Het is niet te ingewikkeld. Hij kan er zijn sport prestaties, of moet ik zeggen wandelingen, eenvoudig op bijhouden.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goeie prijs
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Vind persoonlijk geen logische functie van de 2 knopjes.

Eindoordeel

Score: 4
MadWolf 17 januari 2021 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 (46mm) Titanium (Grijs, Titanium)

Fijne Smart Watch met veel opties die lekker zit, maar niet geheel compleet.

Pluspunten

  • Prijs/Kwalliteit
  • Batterijduur
  • Scherm
  • Sport functies

Minpunten

  • Wel NFC maar werkt niet
  • Slaaptracking betrouwbaarheid

Eindoordeel

Score: 4
Lars9009Newbie 22 december 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 (46mm) Zilver (Bruin)

Batterij houdt het dan 7 dagen vol met 2 uur hardlopen met gps in een week. Hij zit comfortabel om de pols en ook bij het slapen en sporten geen last van. De hardloop app mist helaas dingen als handmatige interval afstanden of auto-stop functies.

Pluspunten

  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Beperkte workout mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 4
MichaelValee 28 juli 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 (46mm) Titanium (Grijs, Titanium)

Sportactiviteiten voor tientallen sporten. Regelmatig updates. Zowel t uurwerk als de software werken snel en stabiel. Tot 500 liedjes op het uurwerk te plaatsen. ( Zelfs met draadloze oortjes). Telefoneren kan perfect ( als je gsm via bluetooth verbonden is).

Pluspunten

  • Prijsgunstig
  • Strak en mooi afgewerkt, andere bandjes case of glasbescherming voor een prikje mogelijk
  • Uitstekende accuduur
  • Telefoneren mogelijk
  • Muziek beluisteren tot 500 liedjes
  • Draadloze oortjes/hoofdtelefoon mogelijk
  • Eenvoudige en snelle werking

Minpunten

  • Nog geen custom faces mogelijk
  • Geen extra apps installeerbaar
  • Geen gpskaart op t horloge mogelijk

Eindoordeel

Score: 5
Dennisadr 22 juni 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Alleen te besturen via de software van Huawei. Helaas is de gebruiksvriendelijkheid van deze software niet oke. Het is traag, omslachtig en verre van we gewend zijn van Android en/of IOS. Het product daarom gererourneerd.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Software

Eindoordeel

Score: 2
ejbfNewbie 17 februari 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Helaas geeft deze smartwatch verkeerde stapafstand weer. Stapafstand is 1,20 meter terwijl wij echt kleine stappen maken. Huawei service daarop is niet oplossend. Je zoekt het maar uit Een afrader dus

Pluspunten

  • stappen kloppen

Minpunten

  • niet correcte weergave stapafstand
  • afstand weergave niet correct
  • binnen ook onjuiste weergave

Eindoordeel

Score: 1
miggy19901 30 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Ik ben echt verbaast van het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze wearable. Het heeft een heel mooi display. Het bedienen van de functies gaat heel gemakkelijk. Wat mij enorm verbaasde is de levensduur van de batterij. Deze gaat gemakkelijk 5 dagen mee.

Pluspunten

  • Batterij die heel lang meegaat
  • Goede sportfuncties
  • Meten van stress en slaapanalyse

Minpunten

  • Ondersteunt geen Spotify

Eindoordeel

Score: 5
Joren18Newbie 20 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Hij heeft alles wat ik zocht in een smartwatch. De verbinding met gsm ging vlot. Alles staat goed aangegeven, via de app kan je al de data gedetailleerd bekijken. Ook zeer handig vind ik de mogelijkheid om muziek op de smartwatch te zetten. De batterij gaat ongeveer een week mee

Pluspunten

  • Design
  • batterij
  • functies

Minpunten

  • weinig keuze tussen verschillende sporten

Eindoordeel

Score: 5
Wirehub 19 januari 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 (46mm) Zilver (Bruin)

De Huawei Watch GT 2 gekocht te vervanging van mijn Amazfit Pace, Voldoet aan mijn verwachting van bijna 2 weken op batterij . Sport 5 keer per week 45 minuten op de MTB met dit Horloge en GPS is goed en acuraat

Pluspunten

  • GPS
  • Batterijverbruikt
  • acuraatheid

Minpunten

  • scherm kan krasgevoelig zijn

Eindoordeel

Score: 5
janderlechtNewbie 15 januari 2020 Product gekocht

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

-stijlvol, elegant, niet zwaar -uitstekende batterijcapaciteit: 10 a 15 dagen -schat aan info in app -registreert je slaap -barometer, kompas, zaklamp en een functie om je gsm terug te vinden -handig is de wekker -tof: meldingen op je smartwatch -grote nadeel: onmogelijk om zelf apps toe te voegen zoals Spotify

Pluspunten

  • elegante smartwatch, soepel aan de pols
  • uitstekende batterijprestaties
  • héél veel info in de Huawei health app

Minpunten

  • niet mogelijk om eigen apps toe te voegen zoals Spotify
  • oplaadkabel aanwezig, maar geen thuislader

Eindoordeel

Score: 4
pjgauchezNewbie 12 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Accuraat en correct mooi design gebruiksvriendelijk Slaapanalyse had ik meer van verwacht compatibel aan de gsm Leuke extra functies zoals stresstest en ademhalingsoefeningen Lange batterijduur

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Batterijduur

Minpunten

  • Slaapanalyse

Eindoordeel

Score: 4
Koen De JongheNewbie 11 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Ik gebruik nu al enkele dagen de sportwatch van Huawei en ben zeer tevreden. Tijdens een indoor fietssessie kon ik mooi mijn harstlagzones volgen en de verbruikte calorieën. Ook de slaapregistratie is leuk. Het geeft een goed beeld welke je diepe en minder diepe slaap je doorloopt gedurende je nachtrust.

Pluspunten

  • batterijduur
  • makkelijk in gebruik
  • werkt goed met gezondheidsapp Huawei

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
tim64323Newbie 7 januari 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Huawei Watch GT 2 Sport (46mm) Zwart (Zwart)

Prima horloge die perfect werkt. Snelle verbinding en gps signaal en batterij gaat ook zeer lang mee. Het opladen gaat superhandig en supersnel

Pluspunten

  • batterij
  • gps signaal
  • robuust

Minpunten

  • verbinding strava
  • timer stopt niet als je stilstaat

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Huawei Watch GT 2 (46mm) Titanium (Beige)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee