Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Synology DS920+

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Microkid 30 september 2020 Product gekocht

Synology DS920+

Super NAS. Als je een betrouwbare NAS zoekt met voldoende redundantie (raid 5, 6), snelheid en mogelijkheden is dit je beste keuze.

Pluspunten

  • supersnel
  • eenvoud in gebruik
  • stil
  • snel te installeren
  • veelzijdig

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Kwaliteit voeding Score: 5

+1
SpeedingWilly 20 april 2021 Product gekocht

Synology DS920+

Deze 4 Bay NAS is uitermate geschikt om grote hoeveelheden data op te slaan. Ik gebruik deze NAS als offsite backup.

Pluspunten

  • Lekker compact
  • Mooi design
  • Stil
  • DSM werkt subliem!
  • 2x mvme cachesloten en PCIe uitbreidingsslot

Minpunten

  • Maar 1 geheugen uitbreidingsslot
  • 4GB intern geheugen is niet te vervangen (zit op mobo gesoldeerd)
  • Plastic fantastic behuizing
  • (Officiële) geheugenupgrades duur!

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 4
Kwaliteit voeding Score: 4

Sjoelbakje 20 augustus 2021 Product gekocht

Synology DS920+

Mooie nette snelle NAS. Software van Synology is goed en erg uitgebreid. Als vervanger van de DS216J gekocht (omdat de J versies helaas niet alle functies van DSM kunnen gebruiken).

Pluspunten

  • Functies van DSM
  • Stabiel
  • Krachtig/snel

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
b_f_mNewbie 11 april 2021 Product gekocht

Synology DS920+

Gekocht als upgrade voor een ds218+, had wat extra harde schijven nodig. Doet prima zijn werk. Draai een aantal docker containers en een VM. Geheugen uitgebreid met 16gb, werkt prima.

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren
  • DSM
  • veel functionaliteit

Minpunten

  • Plastic

Eindoordeel

Score: 4
Harm1987666 25 februari 2021 Product gekocht

Synology DS920+

Ik kom vanaf een Netgear Readynas Ultra4. Je merkt meteen dat de Synology een stuk sneller is en dat de interface een paar generaties nieuwer is. Daarnaast is de Synology eenvoudig uitbreidbaar met cache en RAM. Minpunten ten opzichte van de Netgear zijn de bouwkwaliteit en het geluidsniveau.

Pluspunten

  • Snel
  • Veel features
  • Uitbreidingen makkelijk te installeren

Minpunten

  • Plastic fantastic
  • Geluidsniveau

Eindoordeel

Score: 4
Sharky 22 februari 2021 Product gekocht

Synology DS920+

Alles werkt out of the box en er zijn een hoop packages om hem uit te breiden. Ik draai een VM, Dockers en wat packages. De NAS kan gelijktijdig meerdere 1080P streams transcoden in Plex. Hij is uitgebreid met 4 Gb extra geheugen en een 500 GB SSD.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Out of the box veel functionaliteit

Minpunten

  • Standaard niet heel veel RAM (4 GB)

Eindoordeel

Score: 5
Mototaz 21 oktober 2020 Product gekocht

Synology DS920+

Gekocht als upgrade van een DS214. Ik merk gelijk dat hij veel sneller is en dat er veel meer mogelijkheden zijn met de nieuwere generaties van Synology. Flexibele NAS met hot swap mogelijkheden om schijven eenvoudig te wisselen.

Pluspunten

  • Flexibel
  • Krachtige processor
  • Geheugen uitbreidbaar

Minpunten

  • hogere prijsklasse

Eindoordeel

Score: 4
z4b0rg 30 augustus 2020 Product gekocht

Synology DS920+

Prima product met intuïtieve user interface, zeker handig voor iemand die niet eerder een NAS had. Hardwares zijn matig: duurt erg lang om foto's te indexeren en volume uit te breiden (4x10tb = 1 week). Daarnaast is het niet in staat om een 10bit x265 1080p video te transcoderen.

Pluspunten

  • Intuïtieve interface
  • Apps voor smartphone
  • Bouwkwaliteit
  • Software

Minpunten

  • Duur (voor de hardwares)
  • Langzaam (Indexeren, volume uitbreiden)
  • Plex server niet aangeraden
  • Hardware
  • $4,- voor exFat usb ondersteuning

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Synology DS920+?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True