Gebruikers

Score: 3
3 reviews

Prijs
Specificaties 17,3" • 1920x1080 • 2TB • Intel Core i9 - Bekijk alle specificaties

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
NTiBhohoSJ66vgJ 28 december 2020 Product gekocht

MSI GS75 10SGS-084NL

Een fantastische laptop. Prijs vliegt alle kanten op, dus wacht het juiste moment af. De punten die ervoor zorgen dat ik hem "maar" vier sterren geef zijn het gewicht van de oplader, de wat beperkte accuduur en het blikkerige geluid. Ik heb echter geen seconde spijt gehad van deze aanschaf.

Pluspunten

• Razendsnelle processor
  • Superscherp beeld
  • Vrijwel geen bezels
  • Computer zelf is relatief licht en dun
  • Aantrekkelijk professioneel uiterlijk
  • Enorm rijk uitgevoerd met heel veel opties

Minpunten

• Home en delete toets beetje onhandig geplaatst
  • Oplader is lomp groot en zwaar
  • Batterij houdt het maar paar uur vol
  • Geen harddisk indicator ledje
  • Blikkerig geluid
  • Prijs lijkt elke dag te wijzigen

TheJensHD 2 februari 2021 Product gekocht

MSI GS75 10SGS-084NL

Had deze laptop gekocht omdat ik hem zo mooi vond, echter qua prestaties kan ik hem niemand aanraden die schoolwerk doet. ventilatoren bliezen mijn mede HBO studenten omver. Word ook heel warm to the touch. Desondanks de naam "lap" top, zou ik m niet op je schoot houden.

Pluspunten

• Mooi
  • Snel
  • TRACKPAD

Minpunten

• lawaai
  • warm
  • duur

2 van 5 sterren (Slecht)
SemTecS 27 oktober 2020 Product gekocht

MSI GS75 10SGS-084NL

Supersnelle laptop, zeer snel scherm (wel last van backlight bleeding), rappe processor en videokaart. Ingetogen laptop, dus ook prima zakelijk te gebruiken. Prijs/kwaliteit verhouding redelijk.
Nu 1 week in bezit.

Pluspunten

• goeie specs
  • stevige bouw
  • RGB keyboard
  • geen schreeuwerig uiterlijk

Minpunten

• prijs
  • backlight bleeding

3 van 5 sterren (Voldoende)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI GS75 10SGS-084NL?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren