![]() |
Overig - Reviews van je medetweakers - Slimme deurbellen, Galaxy M21, Poco X3 NFC en meer De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. Wij lichten er maandelijks een aantal uit. |
Gemiddelde gebruikersscore
Een moderne smartphone met alle standaard features die je verwacht. Met als hoogtepunt de gigantische 6000mah accu. Waardoor die na een paar jaar slijtage nog steeds aan zal voelen als gloednieuwe telefoons nu. Gaat onder normaal gebruik 3-4 dagen mee zonder op te laden.
Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.
Degelijk toestel met geweldige accuduur en prima camera
Op al deze punten scoort dit model dan ook uitstekend.
Boven verwachting zelfs.
1 groot minpunt echter op het gebied van de camera:
De zoom functie.... gebruik deze NIET!
Veel telefoon voor je geld. Giga accuduur, mooi scherm, prima performance en een decent camera
Zoek je een goedkoop vlot toestel met een lange gebruiksduur, goed scherm, NFC en geef je niet veel om foto’s. Dan is dit je toestel. De software ondersteuning loopt t/m april 2022.
Bij de launch gekocht voor €230 en kan hem zeker aanraden. Batterij gaat super lang mee en je kan prima 2 dagen doen met 1 laadcyclus. De processor is ook snel genoeg voor alledaagse taken, dus een prima telefoon voor de prijs! Jaar na dato werkt de batterij nog uitstekend.
voor het geld is het de prijs zeker waard. maar qua kwaliteit is het een matige telefoon.
6000 mah is leuk maar met opladen bijna 3 uur kwijt met originele lader.
via computer duurt dit tot circa 8 uur.
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Grote pluspunt is de accu
Prima toestel, mooi scherm, goede prijs. Behuizing is van plastic maar eenmaal in een hoesje is dat ook geen enkel probleem.
5 dagen na de 2 jaar garantie stuk gegaan, gedeelte touchscreen werkt niet meer. Samsung is niet thuis. Nooit iets van Samsung meer voor mij
Vind dit geen goede koop.Scherm ziet gelig ipv wit,wifi is gewoon rampzalig.Foto's uploaden lukt amper of niet.Voor dit geld,betere smartphones toch.
Fijn basic smartphone, vooral gekocht voor de accuduur en beter scherm dan mijn Moto g7 power. Camera is indd matig, maar ik hoefde ook geen top camera. In deze prijsklasse moet je altijd ergens op inboeten. Ook nfc en stereo, wat mn moto g7 power ook miste. Tevreden.
Gekocht voor mijn moeder met reuma. Prima toestel, icm een vette bumpercase is het een erg prettig toestel voor haar. Grote accu, mooi helder en scherp beeldscherm en lekker snel voor haar candy crush-like spelletjes.
Prima hardware. Was uitmuntend geweest als er een schone Android One op had gedraaid, maar helaas is het die Samsung meuk. Heb deze telefoon gekocht voor mijn vrouw. Heb zelf een A50. Ervaring is praktisch hetzelfde. Alleen de vingerafdrukscanner zit achter, waardoor deze wel beter werkt.
Nadat mijn S9 niet meer te maken was zat ik te twijfelen over een S20 plus met als voornaamste reden een grotere batterij. Echter deze telefoon kost een goede 800 euro minder en is in mijn ervaring ook meer dan goed genoeg.
Uitstekende hardware, maar het blijft Samsung.Goed scherm, NFC, redelijk geluid, Camera goed genoeg en de batterij uitstekend. Grote nadeel is dat een aantal features gewoon niet beschikbaar zijn in de Androidversie die Samsung levert. Ik zou een andere keuze gemaakt hebben als ik meer informatie had gehad over de software.
Geweldig voor de prijs
Uitstekend toestel. Mooi uiterlijk, wel plastic. Geweldige batterij die zo 2 dagen doorkomt (ligt aan gebruik). Vlotte processor en een prachtig full hd scherm (heb je bij apple niet eens voor 700, iphone 11). Al met al goede midrange toestel echt waar voor je geld.