Prijs | |
Specificaties | 6,57" • 2400x1080 • 64GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
![]() |
Achtergrond - De snelle prijsdaling van 5g-telefoons Waar een jaar geleden vrijwel geen enkele telefoon 5g had, zit het nu op een snel groeiend aantal telefoons. Waar komen ze ineens vandaan? |
![]() |
Achtergrond - De populairste 5g-telefoons - Bereik en gedrag op het nieuwe netwerk We gingen op pad met de vier populairste 5g-telefoons om die te testen op het nieuwe netwerk. Hoe is het bereik en hoe vaak zitten ze echt op 5g? |
Prima telefoon die alles in huis heeft wat je nodig hebt, uiteraard zonder de WoW-factor.
Super telefoon,
Fantastische foto's
Echt een aanrader.
ben over gestapt van meer malen umidigi geen bloatware
snel! toestel .
kort om dit toestel had een top toestel geweest was t niet de bloatware.
maar zeker ratio krijg je bang voor je buck.
of wel goed voor je doekoe een leuk snel toestel.
Uiteindelijk teleurgesteld in de telefoon. MIUI werkt erg matig en bevat hele frustrerende bugs! Mijn PDF's worden niet geopend door apps, foto's worden niet met een intent meegestuurd naar apps die daarom vragen etc. Werkt wel snel en batterij gaat super lang mee. Maar ik had liever een andere gehad.
Overstap van Sony Xperia_XA1_Plus. Een koopje bij 249€, voldoet in alle opzichten. Erg goed afgewerkt, mooi amoled scherm, snel, laad vlot en een redelijke camera die Gcam compatibel is. Standaard geleverd met screen protector en hoesje. Met Android 12 lijkt het toestel zuiniger, en is twee dagen haalbaar
Edit : Na de telefoon 1 1/2 jaar in bezit te hebben, fluctueert de prestatie van de batterij enorm. Dit speelde al vrij snel nadat ik de telefoon had, en varieert van dag tot dag. Verder valt camera soms tegen, omdat deze niet goed met licht kan omgaan.
Ik heb de Xiaomi 10 LITE 5G nu ongeveer 2 weken en ben zeer tevreden heb het toestel gekocht voor 260 euro en is 300% zijn geld waard. Het scherm is echt top zeer helder met mooie kleuren en het is allemaal snel de camera is ook prima.
Hoe slagen ze erin een toestel van dit formaat te maken voor 379 euro de 128 gb versie. schitterend
Zoals altijd een erg goede prijs kwaliteit verhouding van Xiaomi, snelle processor, mooi scherm, goede camera en lange batterijduur. Toch is de software van Xiaomi mij niet altijd bevallen bij voorgaande modellen. Maar bij deze telefoon is er niks op aan te merken qua software. Zeker een aanrader.
Mooi krachtpatsertje met een mooi scherm, een krachtige accu en een camera waar haarscherpe foto's uit voortkomen. Ligt erg lekker in de hand en voelt stevig aan.
In het systeem zit reclame: als je iets installeert, krijg je eerst reclame in beeld. Best irritant.. Veel irritanter is dat er ongevraagd apps op je telefoon geïnstalleerd worden. Vergeet "Big Brother is watching you", dit is: "Big Brother is deciding what apps you get on your phone"!