Blaupunkt Bluebot XBOOST

Prijs
€ 249,-
Specificaties Dweilrobot - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
5
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Mathijs B 20 april 2020 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Gekocht toen het product 300 euro was. De stofzuiger werkt ontzettend gestructureerd en maakt een map waar hij geweest is. De map wordt gereset elke keer dat je de stofzuiger aanzet(dus wordt niet gebruikt om botsingen te voorkomen in de toekomst). Ik raad deze stofzuiger echt aan!

Pluspunten

  • Eerst zigzaggend door de kamer
  • Daarna de edges van de kamer
  • Maakt dus super goed schoon
  • zowel via app als afstandbediening
  • je kan ook dweilen met de robot
  • Edit: Werkt ook op wifi zonder internet toegang

Minpunten

  • Verliest veel stroom in standby(30% in 1 avond)
  • Edit: Stofzuiger werkt niet goed op matten/tapijten
  • Edit: Zie reacties

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 4

+1
DoesThisComputeNewbie 30 november 2020 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Ben er blij mee, maar zou liever een zelflerende willen. Grootste nadelen: -stofbakje van dweilunit is niet te openen zonder schroeven te verwijderen(althans, dat denk ik handleiding zegt er niks over). -navigeert lastig en raakt de weg kwijt zodra even vastraakt (niet echt zelfstandig ivm sommige objecten) Scheelt wel tijd!

Pluspunten

  • Heerlijk om naar te kijken
  • Automatisch op schema in te stellen
  • Kan een grote kamer zuigen en dweilen op 1 accu
  • Kan licht dweilen
  • Met app of afstandbediening te besturen
  • Bevat reserve zijborstels en filter
  • Doet zijn ding terwijl jij je tijd slimmer benut
  • Legen van stofbak is makkelijk

Minpunten

  • Schuine oppervlakken of frames kan hij op vastlopen
  • Bij vastlopen is de map een rotzooi
  • Wanneer de map een rotzooi is gaat hij alles opnieuw doen
  • Wanneer hij alles opnieuw gaat doen verbruikt hij onnodig veel stroom en tijd
  • Niet zelflerend
  • Vuilbakje van dweil casette is nauwelijks schoon te maken
  • Dweil grondigheid is heel licht
  • Vrij breed apparaat waardoor hij moeilijk tussen objecten kan navigeren

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
hromeijn56Newbie 28 maart 2021 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Prima robot

Pluspunten

  • Laag, kan daardoor onder de bank en kasten goed schoonmaken
  • Geluid is prima, je kan gewoon tv blijven kijken
  • Kwaliteit schoonmaken is goed

Minpunten

  • Staat regelmatig vast met de melding dat de stoot number rechts vast zit
  • De hond reageerde luid blaffend, met een groot bot kluif is dat prima op te lossen
  • Reacties op vragen via de app zijn er tot op heden niet

Eindoordeel

Score: 4

GioSaamenaNewbie 28 juni 2022 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Hai voor iedereen ik heb namelijk een vraag. Mij lukt het niet om de robotstofzuiger met de app te verbinden. Ik weet niet of het ligt aan welke telefoon je hebt want ik heb zelf namelijk een iphone. Ook weet ik niet of ik de goede app heb

Pluspunten

  • Goed aparaat

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Chaise 16 januari 2022 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Schoonmaakresultaat is top. Daar is ook het meeste wel mee gezegd.

Pluspunten

  • Schoon resultaat
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Kan tijden over de woonkamer (55m²) doen
  • Stoot zijn eigen charging station om
  • Map is niet te herkennen en wordt elke keer gewist.
  • Kan eigen charging station niet vinden.

Eindoordeel

Score: 2
Osiummaster 4 januari 2022 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Best degelijke stofzuiger maar zeker geen 300 euro waard. Eerder 150-180 euro. Dit is gewoon een Tuya rebrand en kan in de Tuya app gekoppeld worden. Navigeert best goed voor een "domme" stofzuiger.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Turbo modus voor extra zuigkracht
  • Dweilt ook best goed
  • Afvalbakje is makkelijk te legen.
  • Geeft duidelijke errors als hij ergens vastloopt.

Minpunten

  • Luide stem die niet te dimmen valt
  • Geen slimme navigatie
  • Collecteert snel haren in zijn borstel

Eindoordeel

Score: 3
wewallerNewbie 15 juni 2021 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Het apparaat zuigt goed en is plat, maar verslikt zich in elk vloerkleed en beukt vrij hard tegen obstakels. Speakers op stands en kabels die daaraan hangen zijn niet meer veilig. Het grootste nadeel vind ik dat hij niet leert waar meubels staan omdat de plattegrond steeds reset.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Pakt ook de randen en hoeken mee
  • Plat genoeg om onder het bankstel door te gaan

Minpunten

  • Maakt vrij veel geluid
  • Beukt vrij hard tegen obstakels
  • Kan niks met het vloerkleed
  • Leert niet waar meubels staan

Eindoordeel

Score: 3
fortunalarsNewbie 14 april 2021 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

De stofzuiger naar niet terug naar het station. Hij doet de hele kamer en dan gaat die telkens naar 1 punt en daar blijft die gewoon wat rondjes draaien Enige obstakels zijn eerkamer stoelen salon tafel en schuifpui richel. Weet iemand hier meer over? Minpunt gaat niet terug naar station.

Pluspunten

  • Goed zuig vermogen

Minpunten

  • Gaat niet naar station

Eindoordeel

Score: 4
Lipton16 25 maart 2021 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Prima stofzuigerf voor een goede prijs. Dweilfunctie is beviel mij beter als verwacht.

Pluspunten

  • Door GPS een effectieve route
  • Prijs / Kwaliteit verhouding
  • Extra onderdelen meegeleverd
  • Prima (basis) dweilfunctie

Minpunten

  • Soms een beetje onhandig

Eindoordeel

Score: 4
SikipolNewbie 27 augustus 2020 Product gekocht

Blaupunkt Bluebot XBOOST

Zeer bekwame en kundige arbeidskracht. Onlangs in vaste dienst genomen. Bluebot doet het werk tot volle tevredenheid en zonder mopperen. Het enige dat ze vraagt is (electrische) voeding en een korte pauze om op krachten te komen en zich van het vele opgezogen stof en andere zaken te ontdoen.

Pluspunten

  • Degelijk en kwalitatief hoog niveau
  • Goede app
  • Goede zuig- en dweilfunctie
  • Lange accuduur
  • Lage hoogte (kan ook onder bed en bank)

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Blaupunkt Bluebot XBOOST?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee