Prijs |
Specificaties | Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
![]() |
Round-up - Noisecancelling koptelefoons - Acht modellen tussen 80 en 160 euro getest Wie wordt getergd door lawaai, kan een noisecancelling koptelefoon kopen om de rust te laten wederkeren. We hebben acht modellen tussen de 80 en 160 euro getest. |
Als je een exemplaar weet te bemachtigen die niet meteen dat ANC probleem heeft dan denk ik dat je voor 8 tientjes een mooi en scherp geprijst thuiswerk-headsetje hebt. Daarnaast hoop ik oprecht dat JBL dit (design of productie?) probleem eindelijk eens onder controle krijgt.
Prijs | Score: 4 |
Weergavekwaliteit | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Als de koptelefoon 40-50 euro goedkoper was geweest zou het een fantastische koptelefoon zijn geweest. Het is een basic bluetooth koptelefoon met noisecancelling. Er zijn echter wat issues met de bouwkwaliteit en de software support, noise cancelling en microfoon kunnen wat te wensen overlaten.
Prijs | Score: 2 |
Bouwkwaliteit | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
De JBL Tune 750BTNC is opvouwbaar, heeft actieve noise cancelling, dual connect bluetooth en prima geluid. Hij zit wel erg stevig op je hoofd en de oorschelpen zijn aan de krappe kant. De NC filtert voldoende (maar niet al het) achtergrondgeluid weg, maar voegt wat ruis toe.
Prijs | Score: 4 |
Weergavekwaliteit | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Prima geluid, bovengemiddeld voor wat ik gewend ben, maar de noise cancelling valt tegen ten opzichte van de concurrentie. De schelpen zijn te klein voor een 'over the ears' koptelefoon. Minimale uitrusting. Geen aparte knoppen voor bijvoorbeeld 'Volgende nummer'. Heeft wel goede grip op je hoofd.
Prijs | Score: 2 |
Bouwkwaliteit | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Prima koptelefoon voor z'n prijs. De geluidskwaliteit is super, ANC niet feilloos. Accuduur ook prima. De klachten over matige bouwkwaliteit herken ik niet. Een aanrader, wat mij betreft.
Prijs | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Prima toestel voor die prijs.
Het product valt me tegen. De noise cancel werkt prima, maar oogt goedkoop en slecht functionerende knoppen