Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Arctic P12 PWM PST Wit, 120mm

Prijs
Specificaties 23,5dB bij maximaal 1.800rpm - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
1
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Excalibaard 21 april 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart (5 stuks), 120mm

Super, 25 euro en je bent klaar met je case airflow! Stil wanneer ze niet hard nodig zijn, en zelf (nog) geen whine/gezoem oid meegemaakt zoals de andere reviews. Helaas geen dempers om contactoppervlak zoals de Kaze Flex maar daardoor wel goedkoper. Houdt mijn systeem prima koel.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs
  • Blaast lucht (ja echt!)
  • kan daisychainen met ingebouwde splitter

Minpunten

  • Geen dempers
  • Geen braided kabels

Eindoordeel

Score: 5
glenniebrother 22 juni 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart, 120mm

Werkt goed voor de prijs. Zelf geen problemen met piepgeluiden.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Kwaliteit
  • PST is erg handig
  • Oogt mooi

Minpunten

  • Zilverkleurige schroefjes i.p.v zwart

Eindoordeel

Score: 5
Turismo 31 mei 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart, 120mm

Ik had de vele reviews al gelezen hier en op Amazon, dus het is niet zo dat ik niet gewaarschuwd was. Toch maar de gok gewaagd en 1x 120mm en 2x 140mm gekocht, maar inderdaad hebben ze de hum bij bepaalde RPMs Niet te doen, heb ze dan ook teruggestuurd.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede koelprestaties
  • Relatief stil (totdat je bij de hum uitkomt)
  • PST geeft optie van daisychainen op 1 fanheader

Minpunten

  • Hummend geluid bij bepaalde RPMs
  • schroefgaten draaien door bij sommige

Eindoordeel

Score: 3
selbiekoekie 21 mei 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart, 120mm

Gebruikt in de Aerocool Shard case als front intake fan. Werkt goed, verplaatst veel lucht en is relatief stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel airflow
  • Goede budget fan

Minpunten

  • Geen RGB

Eindoordeel

Score: 4
Xevichr 15 maart 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart (5 stuks), 120mm

Doen precies wat je ervan verwacht en voor een heel aantrekkelijke prijs. Zelf geen last gehad van een zoemend geluid of dat de fans rammelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Airflow
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Nashji 20 januari 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart/Transparant, 120mm

Prima prijs kwaliteit verhouding echter wel een irritante hum/zoemend geluid.

Pluspunten

  • Degelijke bouw

Minpunten

  • Zoemend geluid

Eindoordeel

Score: 3
bobvliet93Newbie 2 januari 2021 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart (5 stuks), 120mm

Tot 50~60% vermogen zeer stil, daarboven is er om de ca. 15~20% een soort fluit te horen (zoals wanneer je in een bierglas blaast). Dit viel mij op bij elke van de 5 fans. In de bios dan maar het vermogen vastgezet op 50%. Had liever een groter bereik gebruikt.

Pluspunten

  • Zeer stil tot ca. 50% vermogen
  • Goedkoop

Minpunten

  • Lage pieptonen boven 50% vermogen

Eindoordeel

Score: 3
AlighierianNewbie 31 december 2020 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart (5 stuks), 120mm

De Arctic P12's zijn vrij stil, zeker op hogere toeren, maar ik kan ze nog wel horen (kast onder bureau). Er is echter wel een duidelijke motor hum op 1000rpm, zie Optimum Tech - Noctua vs. Arctic review op Youtube daarvoor. Niet aanwezig boven of onder die snelheid.

Pluspunten

  • redelijk stil
  • voordelige koop
  • geen RGB
  • Goed verpakt, incl hoesje om middleste fan voor makkelijker uitpakken
  • ingeboude splitters voor daisy chaining

Minpunten

  • motor hum op 1000rpm

Eindoordeel

Score: 5
Vlizzjeffrey 22 november 2020 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart (5 stuks), 120mm

Beste fans die ik tot nu toe ben tegengekomen. 5 Noctua fans vervangen voor 5 van deze, ik heb wel de witte versie. Heel veel waar voor je geld, ook geen rare geluidjes op lagere toeren, je hoort de motor niet.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs
  • Luchtverplaatsing

Minpunten

  • uhhh, kabels niet braided? moet iets verzinnen

Eindoordeel

Score: 5
JJ White 11 februari 2020 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart, 120mm

Uitstekende fans, voelen degelijk aan en hebben een brede RPM range. De ingebouwde splitter en 4 pins aansluiting zorgt ervoor dat ze gemakkelijk aan te sluiten zijn. Ben persoonlijk ook enorm fan van de industriële look en vorm van de blades. Pro-tip: Koop een Value Pack van 5 stuks!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • 200-1800 RPM
  • Zeer stil op lage RPM
  • Static pressure voor radiatoren
  • Kleine fan hub voor minimale deadzone
  • 10 jaar garantie (Volgens de site van Arctic) op een fan van 5 euro

Minpunten

  • Geen ingebouwde silicone dempers
  • Sticker niet gemakkelijk te verwijderen

Eindoordeel

Score: 5
Rem_NL 27 oktober 2019 Product gekocht

Arctic P12 PWM PST Zwart (5 stuks), 120mm

Doen hun werk prima, geluidsproductie is ruim binnen de acceptabele normen. Groot bereik in RPM van 200 tot 800 praktisch gezien onhoorbaar. Ook bij hogere toeren nog heel netjes zonder irritante bij-tonen.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Praktisch onhoorbaar tot 800 toeren
  • 10 jaar garantie
  • Splitter op de kabel
  • Grote range 200/1800 toeren

Minpunten

  • Spartaanse verpakking

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Arctic P12 PWM PST Wit, 120mm?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True