Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
9 reviews

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Prijs
Specificaties 6,47" • 2340x1080 • 128GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Review - De Xiaomi Mi Note 10 met 108-megapixelcamera

De Xiaomi Mi Note 10 heeft als eerste telefoon een 108-megapixelcamera met 1/1,33"-sensor. Hoe presteert die camera?

104 19 dec '19

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
swingray 17 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Veelzijdige camera's. Hoofdsensor is prima, ook 2x en 5x optische zoom maken mooie foto's en de macro lens is ontzettend leuk. Curved scherm vind ik niks, wel helder maar verbruikt ook veel stroom. Note 10 weegt 209 gram zonder hoesje.

Pluspunten

  • Goede stevige bouw
  • Uitstekende foto's en prima video
  • Eén van de beste fotofoon voor zijn geld

Minpunten

  • Curved scherm
  • Gewicht, dikte
  • Stroom verbruik door scherm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

HollovVpo1nt 15 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Laat je niet verleiden door de camera, want de camera software is érg slecht en foto's daarmee middelmatig. Vooral foto's in het donker zijn ondermaats. USP van dit toestel is de accu vind ik, die prima 2,5 dagen bij normaal gebruik mee kan. Maakt het toestel wel zwaar.

Pluspunten

  • Accuduur (+/- 2,5 dag)
  • 3,5 mm jack
  • Ik vind MIUI fris
  • Veel privacy opties

Minpunten

  • Zwaar: onprettig gebruiken met één hand
  • Camera software die potentie van de hardware niet kan benutten
  • Tempered glass screen protectors die op hele scherm plakken i.p.v. alleen rand heel zeldzaam. .
  • Mono speaker aan de onderkant onhandig, bij landscape videos kijken vaak bedekt met hand

Eindoordeel

Score: 3
Diagame 25 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Een camera van een een flagship, met een prijs van een midranger.

Pluspunten

  • Prijs
  • 5 camera's
  • 108 mp
  • Bouw kwaliteit
  • Nightmode
  • 50x Zoom
  • Groote batterij
  • Amoled met in display finger print scanner

Minpunten

  • Camera laadtijd
  • Camera software
  • Slome processor
  • Mi ui preinstalled software

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 3
Stormke 7 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Heel degelijk toestel, superbatterijprestatie ondanks vele apps waaronder livestream cams.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goeie batterij
  • Stabiel
  • Top camera's

Minpunten

  • Schermbuiging

Eindoordeel

Score: 5
marnixlameijer 13 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Wat je kunt verwachten van een midranger: je hebt altijd wat minpunten. T.o.z.v. mijn 3 jaar oude Oneplus is hij een stuk minder snel/vloeiend. MIUI is geen aanrader. Maar de batterij en camera zijn wel een enorme vooruitgang. Al met al een bang for your buck phone

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij
  • Scherm

Minpunten

  • Processor - snelheid
  • MIUI - reclames
  • groot en zwaar

Eindoordeel

Score: 4
Kampfimann 12 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Zwart

Mooi telefoontje. Je krijgt veel waar voor je geld, maar de software van Mi is soms irritant.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goede camera
  • Batterij
  • Veel telefoon voor je geld

Minpunten

  • Camera software is laggy
  • Reclame in Mi apps
  • Curved display (moet er aan wennen)

Eindoordeel

Score: 4
theduke1989 14 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Wit

Gekocht als vervanger voor de Samsung Galaxy S9 van mijn vrouw.

Pluspunten

  • Prima scherm
  • Prima camera
  • Prima accuduur
  • Voelt snel aan

Minpunten

  • Iets zwaarder dan andere
  • Plastic achterkant
  • Gebogen scherm, moeite met screen protectors

Eindoordeel

Score: 4
gerthjan 3 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Groen

ik heb deze telefoon gekocht om de camera's, tot op heden heeft het mij nog niet teleur gesteld. Zelfs bij een concert maakt hij goede foto's en video's incl zoom. Voor het dagelijks gebruik is hij prima, reageert goed is snel, batterijduur is erg fijn.

Pluspunten

  • Foto's en Video's
  • Batterij duur
  • Groot scherm
  • Kleine nodge

Minpunten

  • Hij is iets zwaarder dan gemiddeld

Eindoordeel

Score: 5
pverhoog 22 november 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Note 10 Groen

Mooi groot scherm, foto's zijn top, werkt vergelijkbaar als de Huawei p10

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Fotos
  • Snelle interface

Minpunten

  • Te groot scherm
  • Curved scherm

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Note 10 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True