Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
3 reviews

Acer Aspire 5 A514-52-531Q

Prijs
Specificaties 14" • 1920x1080 • 512GB • Intel Core i5 - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorie├źn dan gewoonlijk.

216 1 aug '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
0
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
0
danni 17 november 2020 Product gekocht

Acer Aspire 5 A514-52-531Q

Snelle laptop voor bescheiden prijs.

Pluspunten

  • vlot
  • mooi beeld

Minpunten

  • wifi adapter
  • max helderheid scherm niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

WSRamsoedhNewbie 31 december 2020 Product gekregen

Acer Aspire 5 A514-52-531Q

Lekker lichte, snelle laptop voor normaal gebruik. Kan prima voor school/werk gebruikt worden. Gaming valt ook niet tegen op dit device.

Pluspunten

  • 2 USB 3.0 aansluitingen
  • licht
  • fijne touchpad
  • USB-C aansluiting
  • fijn toetsenbord; typt lekker.

Minpunten

  • niet krasbestendig
  • geen DisplayPort, wel HDMI
  • geen toetsenbordverlichting

Eindoordeel

Score: 4
TwingyTwingy 27 december 2019 Product gekocht

Acer Aspire 5 A514-52-531Q

Goede laptop. Voelt ietwat plastic aan maar naar mijn oordeel voldoende robuust voor dagelijks gebruik. De laptop is door de nieuwe i5-processor zeer vlot te noemen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Goede processor
  • Voelt robuust aan

Minpunten

  • Touchpad reageert af en toe ietwat traag

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Acer Aspire 5 A514-52-531Q?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True