Gebruikers

Score: 4
79 reviews

Logitech MX Master 3 for Business Zwart (met Unifying-ontvanger)

Prijs
€ 119,90
Specificaties Bluetooth muis en 4.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
41
Score: 4
14
Score: 3
7
Score: 2
8
Score: 1
9
Toon reviews van:
+2
bartlijdsman 15 juli 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Bekijk de video voor de volledige review.

Pluspunten

  • Groot en ergonomisch
  • Veel instelbare knoppen
  • Lange gebruiksduur
  • Werkt op vrijwel alle ondergronden
  • Wisselen tussen computers

Minpunten

  • Het losse scrollwiel kan voor last in vingers zorgen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+2
Frozen 7 januari 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Logitech MX Master 3 Grijs (met Unifying-ontvanger)

De super comfortabele Logitech MX Master 3 is vergelijkbaar met zijn voorganger maar met verbeteringen: USB-C, stiller scrollwiel, beter horizontaal scrollwiel, bereikbare duimknoppen en duurzamer. Met de software is de muis naar smaak in te stellen. Naast het comfort is de accuduur ook geweldig!

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Oplaadbaar via USB-C
  • Ligt goed in de hand
  • Super fijn scrollwiel
  • Horizontale scrollwiel is goed bereikbaar
  • Veel opties in de software
  • Duurzaam product

Minpunten

  • Grote muisknoppen zijn wat luid
  • Premium prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
Heilige Kaas 20 april 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Update: Logitech heeft een nieuw exemplaar muis toegestuurd. Deze heeft het probleem met de scroll delay niet meer! Een tweaker wijst op een mogelijke firmware update die dit probleem kan verhelpen. Bij mij had het vervangende exemplaar direct uit de doos dit probleem niet meer.

Pluspunten

  • Fantastische muis
  • Bouwkwaliteit
  • side scroll
  • plaats van knoppen

Minpunten

  • Scrollwheel inconsistent

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 4

+1
PoJa84 27 oktober 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

De beste muis die ik in jaren heb gehad. Op alle punten onverslaanbaar

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • stalen scrollwiel
  • dongle én bleutooth
  • meerdere apparaten
  • vorm + duim'vlak'
  • goede accuduur
  • nauwkeurig en precies

Minpunten

  • de prijs (zeker niet té duur, maar vergeleken met een usb-muisje wel)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
LarsBreuren 7 februari 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Zeer fijne muis voor zowel werk als gamen, gaat lang mee en is erg comfortabel. Handige software om de muis te optimaliseren voor je gebruik.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Comfortabel
  • Snel wisselen tussen devices
  • Usb-C

Minpunten

  • Voor een muis relatief zwaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 4

+1
arientje 28 januari 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Geen voordelige muis maar wel met afstand de beste!

Pluspunten

  • Perfecte handligging
  • Scroll-knop die je een zwieper kan geven
  • Erg goede accuduur

Minpunten

  • De prijs (minpunt was verplicht)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

+1
Mr_0izO 17 december 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Ligt perfect in mijn hand en functioneert goed op verschillende oppervlaktes. Verder gaat de accu ook nog lang mee. Hij is prijzig, maar zeker het geld waard! Zou verder wel nog mooi zijn als je hem alleen via de USB-kabel aansluit dat die dan ook functioneert.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Mooi design
  • Functioneert goed op verschillende oppervlaktes
  • Accuduur
  • Bluetooth

Minpunten

  • Functioneert niet via USB-kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 5

+1
E Pericoloso 28 november 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grijs (met Unifying-ontvanger)

Prachtig instrument. Werkt prima met 1 computer. Alle kleuren zijn goed, want de kleur is volstrekt irrelevant.

Pluspunten

  • Ergonomisch doordacht
  • Zéér functioneel
  • Past als een handschoen

Minpunten

  • Rechter muisknop te zwak afgeveerd
  • Batterij niet verwisselbaar
  • Geen opbergplaats usb-ontvanger

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
Sp3ci3s8472 10 oktober 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Prima muis zolang je niet meer dan 2 machines aansluit. Bij een derde machine werkt het scrollen niet meer na behoren zonder de muis aan en uit te zetten. Indien je de keuze hebt raad ik iedereen aan om voor de MX Master 2S te gaan.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Op pink na ergonomisch
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Skippend scrollwiel als er meer dan 2 devices zijn gepaired
  • Rechter pink valt bij grotere handen van de muis af

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 1
Functionaliteit Score: 5

+1
Alex86 23 april 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grijs (met Unifying-ontvanger)

Top muis! Ik ben verslaafd Logitech muizen gebruiker. Al twee decennia kan ik er niet meer zonder.

Pluspunten

  • Comfort
  • Knoppen
  • Batterij
  • Gewicht

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

+1
Tijntje 31 januari 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Mijn Logitech MX Master 2S een upgrade gegeven naar de Master 3, en alles wat net niet was aan de 2S is hier opgelost.

Pluspunten

  • Valt perfect in de hand
  • Nieuwe scroll wheel
  • "Back" en "Forward" knop op de juiste plek

Minpunten

  • Duim knop wat stug (misschien nieuwigheid)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 4

+1
plind 26 september 2019 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

In basis technisch een top muis. Maar hij werkt voor mij absoluut niet. De zijknoppen zitten op dit model namelijk te laag, waardoor ze continu in mijn duim "prikken" (zie foto in uitgebreide review). Dat gaat heel erg irriteren bij lang gebruik. Dus probeer goed of deze muis jou "past".

Pluspunten

  • Smartshift mode van magnetisch scrolwiel werkt erg goed
  • Free spin mode werkt erg fijn
  • Sterk customizable dankzij Logitech Options software (ook op Mac)

Minpunten

  • De zijknoppen irriteren heel snel omdat je door hun lage plaatsing er continu met je duim tegenaan zit (afhankelijk van de grootte van je duim, natuurlijk)

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 2
Ergonomie Score: 1
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

0
Ruphin 4 januari 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 for Business Zwart (met Unifying-ontvanger)

Ik heb na 30 minuten gebruik direkt besloten deze terug te sturen. De betrouwbaarheid van het muiswiel is totaal waardeloos, en de muis is voor mij niet bruikbaar.

Pluspunten

  • Voelt goed in de hand
  • Bouwkwaliteit is uitstekend

Minpunten

  • Muiswiel is waardeloos
  • Niet bedraad te gebruiken

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 4

0
hipnie 1 augustus 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Grote muis die prettig in gebruik is. Grootste nadeel: scrollwiel. Deze slaat standaard op hol bij veel scrollen. De knoppen boven de duim (vorige/volgende) zijn voor mij niet ideaal gepositioneerd. Dat vond ik bij mijn vorige muis (Trust Evo) beter. Kortom: prima, maar zeker niet perfect.

Pluspunten

  • Groot
  • Veel instelbare knoppen
  • Werkt op alle ondergronden
  • Oplaadbaar via USB-C
  • Ontwerp

Minpunten

  • Scrollwiel slippend
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 5

0
SRI 30 december 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Prima muis, maar voelt ten opzichte van mijn oude bedrade muis wel als een stapje terug soms.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Vertical scrollen en duim toets...
  • USB-c

Minpunten

  • Geen dpi sneltoetsen
  • ... die ik echter nooit gebruikt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 3

0
Hawkeye_nl1 3 december 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Erg prettige muis met een mooie vormgeving. De oplaadbare batterij gaat lang mee en je kan hem op verschillende apparaten tegelijkertijd aansluiten met een simpele overschakelfunctie.

Pluspunten

  • Super design
  • Stabiel onder de hand
  • Snelle en zuivere bediening
  • oplaatbare accu ipv losse batterijen

Minpunten

  • geen opslagplaats ontvanger

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

0
doutervanwijk 1 december 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Fantastische muis maar de receiver die er bij zit kan je in mijn ervaring beter vervangen door een universele bluetooth dongle. Prijzig maar dan heb je ook echt een fantastische muis om mee te multitasken

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Bouwkwaliteit
  • Veel knoppen

Minpunten

  • Redelijk duur
  • De Unifying Receiver
  • Is schaamteloos ondermaats

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

0
Zippr 21 januari 2021 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Zeer comfortabele ergonomische muis met lange levensduur en mogelijkheid om met twee computers tegelijkertijd te werken. Wat matige sensor en zij-scroll wheel dat niet altijd wil werken.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Lange levensduur
  • Vrije scroll wheel
  • Twee systemen tegelijkertijd gebruiken

Minpunten

  • Matige software
  • Scroll problemen met zij wiel
  • Onnodige vleugel knop

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 4

0
moon306 26 oktober 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Een prijzige muis, maar wel een zeer goede muis voor een vast bureau opstelling. Na 4 maanden gebruik nog steeds zeer tevreden over het gebruik. Voor een volgende versie zou het goed zijn dat ook de muisknoppen stille kliks krijgen zoals bij de M590.

Pluspunten

  • Goede vormigeving
  • Stil en soepel scrollwiel
  • Batterij opladen gaat snel en gaat lang mee

Minpunten

  • Prijzig
  • Knoppen bovenop maken wel stevig klikgeluid.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

0
riberts 11 september 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

na een korte periode om even te wennen, werkt de muis super!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • personalisatie mogelijkheden
  • accuduur

Minpunten

  • geen feedback sidescroll wheel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

0
jsedee 7 april 2020 Product gekocht

Logitech MX Master 3 for Business Zwart (met Unifying-ontvanger)

Een werkelijk waardeloze muis die MX Lasermouse 3!!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Alle overige

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 1
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 1

StormRider 19 december 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grijs (met Unifying-ontvanger)

Prima muis waarbij ik geen last meer heb van mijn pols/handen. Accuduur zeer goed.

Pluspunten

  • Accu
  • Zeer ergonomisch
  • Degelijk
  • Goede software
  • Curser smooth en precies. Ook onder hoge snelheden.

Minpunten

  • Lomp

Eindoordeel

Score: 5
D4NG3R 2 december 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grijs (met Unifying-ontvanger)

Op kantoor altijd gewerkt met een generiek Logitech muisje, gezien ik thuis doorgaans werk op 3200dpi was ik toe aan een muis met een wat vlottere sensor. Muist heerlijk weg, vooral het scrolwiel ben ik van te spreken. Switched ook makkelijk tussen laptop en desktop.

Pluspunten

  • Prettige vorm
  • Prettig materiaal
  • Absoluut fantastisch scrolwiel
  • Prima software
  • Ondersteunt koppeling met 3 devices

Minpunten

  • Mist ondersteuning bij de pink
  • Geen ondersteuning voor 'hold' macro's (doe X zolang je knop Y ingedrukt houd)

Eindoordeel

Score: 4
chrisdegod 22 september 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Ik hou van deze muis, maar ik haat de software. De muis is alles dat hij belooft, alleen verpest Logitech Options Plus het zo erg dat ik hem niet zou aanraden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Flow option
  • Veel knopen
  • Hoog aanpasbaar
  • comfortabel in de hand

Minpunten

  • Geen "gamer" response tijden
  • Logitech Options Plus werkt niet goed

Eindoordeel

Score: 3
Robin9090 21 september 2022 Product gekocht

Logitech MX Master 3 Grafiet (met Unifying-ontvanger)

Ik gebruik de muis nu al en aantal jaar en ik ben er erg blij mee. Hij is aan de zware kant, maar ondanks dat werkt hij ook prima voor gaming. Er zitten veel extra knopjes aan, maar die heb ik nooit echt gebruikt.

Pluspunten

  • Lekker in de hand
  • Een extra knop voor sneller scrollen
  • Batterij heeft een lange levensduur
  • Als hij leeg is, is hij zo weer opgeladen

Minpunten

  • Zwaar
  • Veel knopjes die je niet gebruikt

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech MX Master 3 for Business Zwart (met Unifying-ontvanger)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee