Prijs | |
Specificaties | Android, iOS compatibel en 46,3g - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Onwijs fijn apparaat met veel functionaliteit, goede GPS en (over het algemeen) prima OHR. Helaas geen apparaat wat ik kan aanraden door een enorme burn-in van het OLED scherm na een jaar gebruik. Dit is dé eyecatcher en het USP van de Garmin Venu, daarom de lage score.
De Garmin Venu verbaast: Hoge accuduur, mooie afwerking en een hoge nauwkeurigheid van de gemeten work-outs en andere gezondheidsdata. Leuk hebbedingetje: Je kunt ook met deze smartwatch betalen. Daarnaast wisselt Garmin gegevens (tot een groot detailniveau) uit met andere platformen. Al met al is de Garmin Venu een aanrader!
Venu bevalt prima, met een klein aantal kanttekeningen.
NAVIGATIE TOOLS waardeloos
Zumo
In 2021 , november , city Navigator Europe (zonder verdere toevoeging) aangeschaft en op de Garmin geïnstalleerd.
Koop maar een nieuwe Garmin.
Ik heb echter in 2021 Europe gekocht , kreeg 2017 geinstalleerd met nu het bericht dat sinds 2017 Europa niet meer wordt ondersteund !
Zeer kwetsbaar scherm. Bij mij ontstaan krasjes en groefjes in het scherm. Horloge wordt gedragen op kantoor, tijdens wandelen en sportschool. Ik doe hem zelfs af bij het slapen en toch ontstonden na driekwart jaar de eerste krasjes. Ik beveel vanwege het kwetsbare scherm het apparaat niet voor sport.
Fijn horloge en prima scherm en accu. Hartslag klopt echter niets van jammer genoeg. Auto start wandelen werkt vaak niet. Bandje heeft me ook een allergische reactie gegeven. Conclusie onvoldoende en geen aanrader
Garmin maakt reclame dat dit toestel kan gekoppeld worden aan een draadloze hoofdtelefoon. Nu blijkt dat er slechts een heel beperkt aantal hoofdtelefoons geschikt zijn. Dit werd nergens vermeld! Klantendienst gebeld en gemaild maar ik krijg gewoon wat excuses en het antwoord dat ze me niet konden helpen. Schande!
Uitstekende performance voor een acceptabele prijsstelling.
Ik heb de Garmin Venu nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden. De programma's zijn makkelijk in te stellen en via 1 druk op de knop te starten. De GPS is voortreffelijk ik heb weinig fouten gezien en de batterij gaat 6-8 dagen mee.