Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Apple iPhone 11 Pro 64GB Grijs

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 28 september 2019

Apple iPhone 11-serie Review - Erop en erover

De iPhone 11 Pro is samen met de iPhone Pro Max de meest high-end Apple-smartphone van 2019. Ten opzichte van voorgangers XS en XS Max hebben ze een veel betere accuduur en ook de camera is er behoorlijk op vooruit gegaan, vooral bij slechte lichtomstandigheden. Ook zit er zowel een telelens, als een ultragroothoeklens op en dat is praktisch. We worden ook erg blij van het oledscherm en natuurlijk de krachtige hardware. Het grootste nadeel is nog steeds de prijs, want je betaalt niet alleen veel voor de variant met een magere 64GB opslaggeheugen, maar ook veel extra als je meer opslag wilt. Toch is de iPhone 11 Pro een bijzonder fijne smartphone, waar je vermoedelijk lange tijd mee kunt doen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
magnat505 4 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 256GB Goud

De beste iphone upgrade sinds de iphone 5s, een behoorlijke sprong in camera kwaliteit en overal performance. Even hikken voor de prijs, maar daarna heb je een toptoestel in handen.

Pluspunten

  • De nr.1 camera
  • Geweldige accu
  • Beste scherm ooit
  • Bouwkwaliteit
  • Stereospeakers erg goed en hard
  • FaceID stuk sneller
  • Mooie matte afwerking achterkant

Minpunten

  • Prijs, in verhouding opslag
  • usb-c naar lightning, really?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

0
basbroenink 14 mei 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 64GB Groen

Het is een zeer goede en snelle telefoon. De camera is uitstekend. Batterij houd het ook vol bij intensief gebruik.

Pluspunten

  • Goede camera's
  • Betaalbaar
  • Goede batterij

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

quazibivak 1 mei 2020 Product geleend

Apple iPhone 11 Pro 64GB Groen

Goede telefoon die voor zijn prijs erg underwhelming is. Je krijgt geen 2019/20 features zoals high refreshrate display, vingerafdrukscanner onder scherm, dunne bezels. Ik kom van Android (GalaxyS7) en had hoge verwachtingen van de stabiliteit van iOS. Dit valt helaas tegen. Telefoon van werk ontvangen maar gebruik hem ook privé.

Pluspunten

  • Accu
  • Snelheid
  • Camera
  • Scherm

Minpunten

  • Face ID, onhandig op bureau/tafel/auto/bed. Ook verre van 100% accuraat
  • Geen vingerafdruk
  • Geen standaard apps in te stellen en andere beperkingen van iOS
  • Design (bezels)
  • Laag Instapgeheugen
  • Trager opladen dan concurrentie
  • Software buggy (wel beter geworden)

Eindoordeel

Score: 3
Saven 2 februari 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 64GB Zilver

Kon maar niet wennen aan mijn Galaxy S10, daarom met tegenzin toch maar weer de portemonnee getrokken. Het blijft een goed apparaat, maar de prijs-/kwaliteitverhouding is compleet zoek. Tel daarbij op het gedateerde uiterlijk (notch, bezels, geen fingerprint scanner etc.), en dan is het eigenlijk een moeilijk te verantwoorden aankoop.

Pluspunten

  • Solide en zeer mooi afgewerkt apparaat
  • Gebruiksgemak
  • Software werkt vloeiend i.t.t. Android
  • FaceID werkt best prima

Minpunten

  • Belachelijke prijs
  • Gedateerd uiterlijk door grote notch en bezels
  • Geen fingerprint scanner onder het scherm
  • Slechts 64GB voor het instapmodel van de Pro
  • Om het apparaat uit te zetten moet je de powerknop én een volumeknop indrukken... Really? Ik moest googlen om erachter te komen...
  • Geen 3d touch meer (en toch is het toestel weer duurder geworden..)

Eindoordeel

Score: 2
wmcrielaard 10 januari 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 256GB Grijs

Mooi toestel maar onvoldoende voor zijn prijs. Diverse Android toestellen leveren equivalente kwaliteit voor de helft van de kosten. Na deze aankoop heb ik groot respect voor de mijn vorige (Android) toestel, waarin ik vergelijkbare functionaliteit en prestaties had, een lager gewicht, maar dan voor een fractie van de kosten.

Pluspunten

  • Erg goede camera
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Exorbitante prijs
  • Lock-in op Apple ecosysteem
  • relatief zwaar toestel
  • Dual-sim alleen met eSim

Eindoordeel

Score: 2
SpeedingWilly 19 december 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 256GB Grijs

Wat een genot om te upgraden van een iPhone 6s (64GB). Wat een verschil! Het enigste minpunt is de stevige prijs en helaas de exorbitante meerprijs voor de upgrade van de opslag naar 256GB. 5 sterren voor de telefoon, 1 ster aftrek voor de prijs.

Pluspunten

  • Cameraprestaties
  • Snelheid
  • Grootte (geen koelkast gelukkig)

Minpunten

  • Prijs (niet normaal!)
  • Prijs voor extra opslag
  • Helderheid schem valt me wat tegen

Eindoordeel

Score: 4
Dynamix86 24 november 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 64GB Groen

Ik ging van een iPhone XS naar een iPhone 11 pro. Altijd al iPhones gehad en als je het geld hebt, dan vind ik het de upgrade waard.

Pluspunten

  • Batterijduur sterk verbeterd
  • Supersnel. Alles reageert onmiddelijk
  • FaceID is bijzonder snel
  • Uitstekende camera
  • Mooie bijzondere kleur (groen)
  • Hard geluid op speaker

Minpunten

  • Extra opslag veel te duur
  • Geen 3D touch meer

Eindoordeel

Score: 5
axensir 7 november 2019 Product gekregen

Apple iPhone 11 Pro 256GB Groen

Erg fijn toestel, accuduur is erg verbeterd in vergelijk met voorgangers, ontbreken van 3D touch is een gemis. Verder maken de camera’s erg mooie en heldere foto’s. Waardeloos dat er een usb C naar lightning kabel meegeleverd word. Anno 2019 verwacht je toch minimaal usb Cop een toestel, Erg jammer...

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera’s
  • Achterkant is erg kras bestendig

Minpunten

  • Geen usb C
  • Geen 3D touch

Eindoordeel

Score: 4
ivo_s 5 november 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 256GB Groen

Fijn toestel, mooie upgrade vanaf iPhone 7 128GB. Duur, maar kopen is natuurlijk een keuze. Vooral blij met het scherm, de groene kleur en de lenzen. Minpunt is wellicht het ontbreken van enige 5G support.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Foto’s (bij donker!)
  • Stijlvolle kleur
  • Accuduur
  • Niet te groot

Minpunten

  • instapgeheugen te karig
  • Notch

Eindoordeel

Score: 5
Nickvdd 17 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 64GB Grijs

Super kwaliteit telefoon, met het bijhorende Apple prijskaartje. Alle aspecten van de telefoon zijn zoals gewoonlijk industry-leading met uitzondering van de dichtgetimmerde software. Heeft zeer weinig spannende veranderingen zelfs als je het vergelijkt met oudere iPhones van 5 jaar terug, desalniettemin een top telefoon.

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Prachtig scherm
  • Top kwaliteit camera’s
  • Veel schermtijd dankzij de grotere accu

Minpunten

  • Exorbitante prijs
  • iOS 13 relatief buggy
  • Zeer weinig verandering
  • Gesjoemel met geheugen prijzen
  • Super Retina laat alles wat geen vectors zijn er vaag uitzien
  • Geen vingerafdrukscanner

Eindoordeel

Score: 4
bob.graafschap 7 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 64GB Grijs

Heel mooi en snel apparaat, mooie kleur (mat zwart). en vooral de nachtmodus is heel erg mooi.

Pluspunten

  • A13 CPU
  • Camera's
  • Snelle face-ID
  • Fast Charger

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Murcielago 26 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 Pro 64GB Groen

Zeer tevreden. Supersnel, super camera en batterij gaat zeer lang mee. Meer dan 30% na volle dag gebruik (gem 7 uur schermtijd). Nadeel van de grotere batterij is dat het toestel met 188 gram zwaarder is dan de X

Pluspunten

  • Snel
  • Top camera
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • 14 gram zwaarder

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone 11 Pro 64GB Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True