Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Apple iPhone 11 64GB Zwart

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 28 september 2019

Apple iPhone 11-serie Review - Erop en erover

De iPhone 11 is de goedkoopste iPhone van 2019 en het is een prima opvolger ten opzichte van de iPhone XR. De accuduur is er iets op vooruit gegaan, maar vooral de camera is een flinke stap vooruit. Hij heeft een handige ultragroothoekcamera en de foto's die je 's nachts maakt zien er een stuk beter uit dan voorheen. Het is fijn dat deze goedkopere iPhone dezelfde snelle hardware heeft als de duurdere iPhones. Het lcd is wel minder mooi dan de oledschermen van de duurdere varianten. Toch is dit vermoedelijk voor de meeste mensen de beste iPhone die ze kunnen kiezen, gezien de prijs. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
8
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
AppleFan2007 10 juni 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

De iPhone 11 is zeker zijn geld waard met alle functies die je krijgt. De nadelen wegen niet op tegen de voordelen (vind ik toch).

Pluspunten

  • batterij
  • scherm
  • Camera
  • snelheid
  • stevige behuizing
  • Face-id

Minpunten

  • resolutie en pixeldichtheid
  • snel vingerafdrukken
  • scherm moeilijk leesbaar bij veel zon

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

+2
lud70 28 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 256GB Rood

Snoepjes rode telefoon, met - voor Apple begrippen - prima prijs/kwaliteit verhouding. Camera / camerasoftware combinatie is prachtig (o.a. Clips)

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding (voor Apple)
  • Camera/software (o.a. Clips app)
  • Snoepjesrood

Minpunten

  • Beeldscherm resolutie/ppi/helderheid/bezels
  • Zeer gevoelig voor vingerafdrukken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

+1
Menn0V 27 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Zwart

Een alleskunner tegen een redelijke prijs. Vergeet niet dat iPhones een relatief hoge waarde behouden en dat de software ondersteuning lang is.

Pluspunten

  • IPhone met hoogste value for money
  • Alleskunner
  • Werkt met iOS ;-)

Minpunten

  • De lousy 5 watt lader
  • Het is geen Pro ;-)
  • Nog niet de extra vingerscanner in scherm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

0
blade08 25 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Zwart

Van een iPhone 6 naar een 11, in 5 jaar is er vooruitgang, maar helaas ook achteruitgang. De tijd van invocatie zijn we ruimschoots voorbij. Zeker als ik alleen kijk naar het toestel en niet BV iOS 12 vs 13

Pluspunten

  • Accu gaat lang mee
  • Snel, heel snel
  • Puike foro’s

Minpunten

  • (Te) groot
  • (Te) zwaar
  • (Te) duur

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4

0
Tweakwondo 6 november 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Rood

Prima toestel voor dagelijks gebruik. Camera heeft goede features, iOS, snel en gemakkelijk in gebruik. Batterij duur is voor mij zeer goed. beeldscherm had echter wel een hoger resolutie mogen hebben maar, slecht is het niet! overall erg te vrede.

Pluspunten

  • Design
  • Heel snel
  • Accu duur
  • Camera kwaliteit en features
  • Prijs/kwaliteit
  • helderheid display
  • Geluid
  • gewicht, voelt stevig in de hand

Minpunten

  • 5w lader mee geleverd
  • resolutie display
  • gewicht / vergeleken met concurrent

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 3

0
monojack 11 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

Zeer degelijke smartphone. Afwerking is excellent en de software is wat dit apparaat tot één van de beste smartphones maakt

Pluspunten

  • Design
  • Zeer goede camera
  • Excelent scherm
  • Lange batterijduur
  • Prijs

Minpunten

  • glossy achterkant

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

jdh009 13 oktober 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Rood

Gekocht voor zakelijk gebruik naast mijn huidige iPhone 8. Ondanks dat de specs beter zijn gaat mijn voorkeur altijd uit naar de iPhone 8, voornamelijk doordat de iPhone 11 voor mij te groot is voor gebruik met één hand. Daarnaast vind ik Face ID geen verbetering t.o.v. de Touche I.

Pluspunten

  • Camera
  • Snel en betrouwbaar
  • Bouwkwaliteit
  • Kleur (rood)
  • Accuduur voldoende

Minpunten

  • 3,5mm mis ik nog steeds
  • Ontbreken Touche ID
  • Camera steekt uit en wiebelt als deze op tafel ligt
  • 5w lader terwijl die beter ondersteund.
  • Veel te groot
  • Niet (goed) te bedienen met één hand
  • Notch
  • Swipe voor snelscherm minder handig dan iPone 8

Eindoordeel

Score: 3
tom.cx 7 september 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Zwart

Hij is een stuk sneller, FaceID is fantastisch en de camera is weer beter geworden. De iPhone 11 is een echte kracht patser en merk een goed verschil met mijn oude iPhone 8 Plus. Foto's zijn stukken beter al mis ik wel de telelens op deze iPhone.

Pluspunten

  • Accuduur
  • FaceID
  • Camera mét nachtmode
  • Dual Sim (Macro Sim + eSim)
  • Stereo recording

Minpunten

  • Afwerking van de hoeken
  • De Notch
  • Achterkant is van glas en kan barsten
  • Slomotion niet mogelijk met 960 fps
  • Opdrachten app heeft nog veel bugs.
  • Geen ForceTouch meer aanwezig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 3
waldoman2003 14 juni 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

Gekocht wegens upgraden vanaf iPhone 6s Plus, prachtige telefoon met fantastische camera. Mooie foto’s, zelfs bij weinig licht. Scherm is een upgrade vanaf 6s. Face-ID is fantastisch en ik wil het niet meer kwijt. Een minpunt is dat je een beter scherm kunt krijgen voor hetzelfde geld bij andere merken.

Pluspunten

  • Face-ID
  • Groot scherm
  • Compacte telefoon
  • Erg snel
  • Batterijduur
  • Mooie upgrade van iPhone 6,7 of 8

Minpunten

  • Niet het beste scherm voor het geld
  • Aluminium frame
  • Langzame lader meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Nashji 7 april 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Zwart

Na dik 6 jaar weer overgestapt van een Samung S10 naar dit toestel en ben redelijk tot zeer tevreden. Natuurlijk mis ik het gemak van Android en voornamelijk het "eigen" maken van je toestel.. Enige wat ik tot nu toe mis is de jack plug.

Pluspunten

  • Robuust
  • High-end behuizing
  • Camera

Minpunten

  • LCD scherm

Eindoordeel

Score: 4
truckermars 6 maart 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Groen

Prima telefoon ,als opvolger van mijn Iphone 8 een mooie upgrade wel even wennen zonder home button maar bevalt prima

Pluspunten

  • goede camera
  • goede batterij
  • prima telefoon

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5
Hisken050 20 januari 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

Kort en goed: zonder SE-opvolger is de 11 de beste iphone die er te koop is. Duurdere versies bieden nauwelijks meerwaarde en met een 8 of XR lever je op punten in. Het scherm is prima en de batterijduur top. Binnen een week ben je gewend aan het kloeke formaat.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Batterij
  • Camera
  • IOS

Minpunten

  • Geen koopje
  • Geen lichtgewicht
  • Apple's 5W lader...

Eindoordeel

Score: 5
glamSpacetime 11 januari 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

mooie telefoon! het scherm is een fijn formaat en de speakers klinken goed. Camera is goed alleen door de lagere schermresolutie zijn foto niet altijd even mooi. ook de inham in het scherm zit bij YouTube video's soms in de weg. voor een dagelijkse telefoon is de telefoon uitstekend.

Pluspunten

  • camera

Minpunten

  • lagere resolutie
  • de inham zit soms wat in de weg

Eindoordeel

Score: 4
Spanjard 3 januari 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

Ik had een iphone 7. Ik ben tot nu toe erg tevreden met de fotos die uit deze telefoon komen. De accuduur is aanzienlijk verbeterd. Dit is mijn tweede iphone 11 de eerste had een kapotte camera. Apple.nl heeft deze direct met 4 dagen vervangen. goede service!

Pluspunten

  • accuduur van circa 2 dagen
  • gezichtsherkenning werkt snel
  • ios 13 icm met dit toestel is snel
  • strak design (vind ik)
  • goed LCD scherm (helder)
  • goede verbinding bellen en internet
  • 2 lenzen (1 voor wide angle fotos)
  • Beste camera die ik ooit gebruikt heb op een telefoon

Minpunten

  • Siri niet hoorbaar in auto ios 13.3 (bug)
  • geen jack plug (tja ik vind het niet erg)
  • oudere airplay apparatuur werkt niet naadloos
  • Oled ontbreekt
  • 2e iphone 11 (1e had een kapotte camera)
  • zwaarder door grotere accu

Eindoordeel

Score: 4
ReëleRups 3 januari 2020 Product gekocht

Apple iPhone 11 64GB Zwart

Van een iPhone 8 naar de iPhone 11 gegaan, echt een hele verandering. Wat mij betreft een toptoestel met wellicht niet de nieuwste snufjes, maar wel snufjes die tot in perfectie zijn uitgewerkt. Neem de nightmode, de portretmodus en de face-id beveiliging. Apple doet het gewoon wel!

Pluspunten

  • Nightmode op camera
  • Dubbele camera
  • Batterijduur
  • Snelheid
  • Face-ID sneller dan touch-ID, werkt ook verassend goed in het donker!

Minpunten

  • Bijgeleverde lader (tip: gebruik een iPad lader)
  • Snel vingerafdrukken op achterkant
  • Geen OLED scherm

Eindoordeel

Score: 5
Danny-snow 10 november 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Zwart

In combinatie met abonnement genomen.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede bouwkwaliteit
  • Goede Camera's

Minpunten

  • Het scherm is niet full-HD
  • een normaal LCD en dus geen OLED maar je merkt er niks van

Eindoordeel

Score: 5
wooley 9 november 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Groen

Eerste iPhone na 10 jaar Android. Camera heeft serieuze bug. Als je bij tegenlichtopname in donker foto maakt, Zie je allerlei reflectie puntjes op foto’s . Geen hoesjes of screenprotector erbij zoals bij veel andere top telefoons. Langzame oplader in doos.Wifi langzaam en geen 5g. Scherm geen fullhd

Pluspunten

  • Design
  • Voelt stevig aan

Minpunten

  • Camera
  • Oplader
  • Geen 5g
  • Geen full hd
  • Notch
  • Grote rand

Eindoordeel

Score: 2
ToMiKoN 31 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Rood

Prijs kwaliteit in zeer goed toestel! Komende van een iPhone 6 Plus een echte vooruitgang! Camera en snelheid zijn de beste op de markt! De nachtmodus is indrukwekkend. Scherm is voor mij prima al was OLED nog beter geweest. Ik mis wel de vingerafdrukscanner

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Prijs

Minpunten

  • Geen vingerafdrukscanner
  • Geen OLED

Eindoordeel

Score: 4
Fryskmantsje 30 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Zwart

Komend vanaf een iPhone 6s is dit toch een behoorlijke verbetering. Vooral de lange gebruiksduur op een acculading is een verademing. Grootte en meer gewicht was even wennen. Nog geaarzeld om voor een Androidphone te kiezen maar door pure gemakzucht toch voor gekozen om in het Apple ecosysteem te blijven.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera
  • Snel
  • Faceunlock

Minpunten

  • Duur
  • Geen oledscherm
  • Vrij zwaar

Eindoordeel

Score: 4
norandw 28 september 2019 Product gekregen

Apple iPhone 11 256GB Zwart

Ik vind het geweldig, van een iphone 6+ naar een iphone 11. Erg tevreden en mag niet klagen.

Pluspunten

  • Super snel
  • Goedkoop
  • GEWELDIG

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
CyberTijn 28 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone 11 128GB Rood

Geweldig toestel. Komend van een iPhone 6S komt nu iOS pas echt tot z’n recht op de iPhone 11. Nee hij heeft geen OLED display of vingerafdrukscanner, maar je krijgt een geweldig bloedsnel apparaat met het vertrouwde Apple ecosysteem wat gewoon goed werkt en je niet in de steek laat.

Pluspunten

  • Fijn formaat
  • Bloedsnel
  • Vriendelijker geprijsd t.o.v de Pro (Max)....

Minpunten

  • .... maar nog steeds prijzig vergeleken met de Android concurrentie

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone 11 64GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True