Prijs | |
Specificaties | In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(Zwart)
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Sony WF-1000XM3 (Zwart). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Met de WF-1000XM3 levert Sony een sterk staaltje vakmanschap af, de geluidskwaliteit is boven gemiddeld, de afwerking en comfort zijn uitstekend. Hiertegenover staat dat de active noise cancelling niet in alle omstandigheden weet te overtuigen.
Zeer goede wireless earphones met strak design en veel features. De lange batterijduur ten opzichte van de concurrentie is geweldig. Mijn bevindingen kun je terugvinden in de review
Prachtig geluid voor een prijs die niet veel hoger ligt dan de Airpods (persoonlijke vergelijking) maar vele malen beter geluid bied.
Deze buds zijn voor de prijs een overduidelijke airpods killer, enige item waarop ik de airpods pro als beter ervaar is dat de ANC toch iets beter is dan bij de sony's. Onderaan de streep raad ik deze buds aan als je een goeie prijs kwaliteit verhouding wil.
Top geluid met goede looks. De Sony WF-1000XM3 is een mooi product. De microfoon laat wat te wensen over. En zeker de wind-ruis is het verre van optimaal, hierover in de beknopte review meer. Toch ben ik zeker blij met de aankoop.
De switch van de WF-1000X naar de WF-1000XM3 brengt zeker significant verschil en wordt hiermee vergeleken in bepaalde aspecten.
Heb deze online gekocht en een kleine maand gebruikt.
De geluidskwaliteit is dik voor elkaar. Het laag is goed vertegenwoordigd. Ook de noise-cancelling is buitengewoon goed.
Ik had echter steeds problemen met de bluetooth-verbinding. De verbinding viel vaak moest weer tot stand komen.
De passing was voor mij ook sub-optimaal.
Beste in-ears die ik kon vinden, maar vrij groot en onbruikbaar voor handsfree bellen.
Prima oortjes, alleen niet waterdicht.
Voor toelichting raad ik aan de volledige review te lezen.
Uitstekend geluid, super noise cancelling, comfortabel en met een mooie oplaadcase, maar tijdens het bellen treden er verbindingsproblemen op: ‘je klinkt als een robot!’.
Ik wil zo graag van deze earphones houden... goede sound, noise-cancelling werkt voor oordoppen erg goed. Maar na pakweg een uur dragen krijg ik 'ear fatigue', ze gaan pijn doen aan mijn oren. Ongeacht welke van de 7 meegeleverde sets in-ear opzetstukjes ik in doe, de pijn komt altijd terug.
Super fijne noise cancelling ik heb geen "last" meer van mijn kletsende collega's als ik even door wil werken. Of het comfortabel is hangt af van je oren, mijn linkeroor kan ik hem de hele dag inhouden, rechts niet. Verder mooi en functioneel design
Ik ben tevreden met deze oordopjes van Sony. Vooral het geluid is erg goed. Het draagcomfort vind ik persoonlijk iets minder.
Mijn eerste Draadloze headset, en ook mijn eerste headset met noicecanceling, maar geen spijt van.
Deze Sony oordoppen verassen me. Ik ben high-end Sennheiser bedrade oordoppen gewend dus was erg benieuwd.
Maar dit zijn kwalitatief prima oordoppen. De noise cancellation is in het OV echt een toevoeging. Alleen de pasvorm ben ik niet heel enthousiast over, maar dat is persoonlijk.
Goede, degelijke headset. Vooral voor het luisteren van muziek is deze headset zeer geschikt met goed, vol geluid inclusief stevige bas. Het gemak van het indoen en dragen zorgt ervoor dat ik ze veel gebruik, zonder geklooi met kabeltjes.
Met een prijskaartje van € 250,- zitten de nieuwe Sony oordoppen het aan de hoge kant van de markt. Ze weten hiervoor een kwalitatief en mooi af te leveren met een erg goed geluid.
Goede noise cancelling maar minder goed op draagcomfort & geluidkwaliteit
Geluid is goed
Accuduur prima
Opladen makkelijk en snel
Design prima
Gebruiksgemak fijn
Met de app prima in te stellen
Fijne oortjes voor tijdens het werk om geluid weg te filteren zonder je compleet af te sluiten.
Het is een flink bedrag voor een paar oordoppen, maar ik ben erg tevreden over de pasvorm, de noise cancelling en het geluid.
Sinds de aankondiging van de WF-1000XM3 had ik hoge verwachtingen. Gebruikt met een Samsung S9. Het viel erg tegen. Teruggestuurd naar de winkel.
Onderdrukking van het omgevingsgeluid werkt prima en de geluidskwaliteit is erg goed. Geen vertraging tussen beeld en geluid.
De dopjes zitten comfortabel en stevig. De kleur vind persoonlijk wat minder maar ach...
De case is wat groot maar lekker robuust. De app werkt goed maar kost je wel wat tijd.
Ik gebruik de Sony WF-1000XM3 enkele weken & ben erg tevreden. De oordoppen zitten goed, laten niet los en mooi design. Met een aanraking van de oordopjes kan je een nummer pauzeren of overslaan. Met je linker oordop kun je noice cancelling en sound ambience inschakelen, die allebei perfect werken
Uitstekend geluid, goede baterijduur en matige noise cancelation, wel knap dat het erin past. Daar tegenover, zwaar, lomp, niet prettig om te dragen. Schrale oorkanelen naar 1 uurtje in te hebben. jammer ;-(