Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Prijs
€ 57,90
Specificaties Bedrade muis met USB aansluiting en 12.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
13
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+2
Nutellaah 7 december 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Glossy Black

Ligt goed in de hand, ziet er strak uit. Gevoelsmatig erg leuk om mee te werken vanwege het lichtgewicht (58 gram), de honingraad en het scrollwieltje die diep gekarteld is. Enkel de zijknoppen zitten wat los. Max. 12000 dpi

Pluspunten

  • Prijs
  • Solide bouwkwaliteit
  • RGB Modes
  • Licht
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Zijknoppen voelen wat losjes aan
  • Kabel krult, hechtpunt nodig
  • Kabel trekt stof aan

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

+1
Minusstar2335 4 februari 2021 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

Lichte gamingmuis met een fraai uiterlijk, maar wordt na verloop van tijd vies

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Fraai uiterlijk
  • Prima software

Minpunten

  • Zwaarder dan 67 gram
  • Trekt stof aan
  • Scrollwiel maakt ratelend geluid bij het naar boven scrollen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
wobe 30 april 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Glossy Black

De model o een overhyped muis die eigenlijk niet zo goed is. Heb deze muis 1 maand gebruikt en toen ging de kabel kapot (Eerste editie) In de muis zit een pixart 3360 sensor die 12k dpi heeft. De zijknoppen hebben teveel wiggle omdat ze niet goed erin zitten.

Pluspunten

  • Pixart 3360
  • 49,99 Euro
  • Glossy
  • Matte
  • Wit en zwart

Minpunten

  • Wiebelende zijknoppen
  • Scroll-wheel voelt niet fijn aan
  • De shellform

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 4

boTy 17 juni 2021 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

Verreweg de fijnste muis die ik tot nu toe heb gebruikt. Het is even wennen dat ie zo licht is, maar ik kwam van een Logitech G502 die bekend staat door zijn flinke gewicht, en dit is een hele verademing. De matte coating word over de jaren heen wel glossy.

Pluspunten

  • Ultralicht
  • Zeer goede sensor
  • Klikt lekker en scrollt goed
  • Fijne vorm

Minpunten

  • Lastiger schoon te houden door open patroon

Eindoordeel

Score: 5
Kai-353 28 februari 2021 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

Erg goede muis. Ik hoor veel mensen klagen over de kabel maar ik heb er nooit problemen mee gehad, ook al is hij tweedehands. Ik vind het erg fijn dat de muis weinig gewicht heeft.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Vorm
  • Programmable side buttons

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
timmiefmedia 15 oktober 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Zeer fijne en lichte gaming muis met mooie rgb erbij. Design is erg fijn alleen beetje aan de lage kant kwa hoogte. Draad is super licht dus die merk je totaal niet. Ook is de software erg makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Licht (67 gram)
  • Licht draad, deze merk je niet eens zitten
  • RGB
  • Software voor de muis

Minpunten

  • Draad is wel gevoellig

Eindoordeel

Score: 5
JH34D 22 september 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Deze muis gekocht om toch maar wat lichters te proberen dan mn Corsair M55, en wat een verschil! Als je van lichte muizen houdt, is dit een aanrader

Pluspunten

  • Erg precieze censor
  • Heerlijk lichtgewicht
  • Mooie looks
  • Genoeg kabellengte
  • Stevige kabel

Minpunten

  • mesh soms ietwat vervelend op muisknop

Eindoordeel

Score: 5
Just.Kuba 22 augustus 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Primma muis voor FPS games. Wel uitkijken als je komt van een zwaare muis zoals ik (G502) het is wel echt ff wennen.

Pluspunten

  • Bouw Kwaliteit
  • Software
  • Veel RGB-Effect keus
  • Mousewheel button
  • Gewicht

Minpunten

  • Honeycomb patern

Eindoordeel

Score: 5
AntoinevdNewbie 6 mei 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Ik heb deze muis gekocht mededoor veel reviews op Youtube te hebben gekeken. Ik heb altijd Steelseries gehad en mis Steelseries niet sinds ik deze muis gekocht heb. Muis is lekker licht en niet te groot, heeft een goede sensor en uiteraard RGB.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • RGB!
  • Sensor
  • Build Quality

Minpunten

  • V1 slechte USB kabel
  • Door het hexa patroon in het plastic kan er veel stof en viezigheid in.

Eindoordeel

Score: 5
JohannesJellema 18 april 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Geweldige muis voor de prijs. De standaard kabel was stuk maar nadat ik de webshop (Gamegear.be) een berichtje had gestuurd kreeg ik voor helemaal niks een nieuwe toegestuurd.

Pluspunten

  • Licht
  • Mooie RGB
  • Geen problemen met software gehad
  • ligt lekker in de hand
  • handig knopje om dpi te verstellen
  • Makkelijk om te modden
  • Perfect om te spelen met lage sensitivity/dpi
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Standaard kabel ging na iets langer dan een half jaar stuk
  • Wordt snel vies aan de binnenkant

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 162126 7 maart 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

Geweldige muis voor het geld. Lekker licht, goede switches en een goed scrollwheel. Niet teveel buttons.

Pluspunten

  • licht!
  • goede switches
  • goed scrollwheel
  • zei ik al licht?

Minpunten

  • led lichtorgel?

Eindoordeel

Score: 5
tsvdbNewbie 19 februari 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Hardstikke fijne muis. zelfs de reguliere versie past goed in kleine handen, lichte clicks en licht in het geheel, aanrader

Pluspunten

  • Light
  • goeie clicks
  • Precisie

Minpunten

  • Gaatjes worden nog wel eens vies
  • Scroll wiel en (oude) kabel niet fijn

Eindoordeel

Score: 5
RocketLeague 25 januari 2020 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Goede muis en lichte muis. Was ff wennen na 10 jaar Steelseries, maar dat is gelukt. Lekker licht en heeft leuke RGB effecten voor een scherpe prijs! Geen problemen met de kabel zoals andere tweakers. Iemand zei dat dat aan de oude verpakking lag.

Pluspunten

  • Fijn in hand
  • RGB
  • Normale prijs
  • Gewicht

Minpunten

  • Rare merknaam

Eindoordeel

Score: 5
Bananeneterkoen 25 december 2019 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

Een geweldige lichtgewicht muis voor een fantastische prijs.Hij ligt lekker in de hand. De witte matte kleur is heel erg mooi.De RGB verlichting is zeker welkom bij deze prijs. Bij mijn exemplaar zit er een irritante klik in het scrolwiel als ik naar boven scrol.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Comfortabel
  • Kleur
  • RGB verlichting
  • Prijs

Minpunten

  • scrolwiel
  • Er komt snel stof in de muis.
  • Software is minder goed dan de concurenten.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 4
xjtsrhyhn 12 december 2019 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

is een geweldige muis maar de kabel is zo slecht als er een kink in de kabel zit dan gaat de muis gewoon uit en dit gebeurd vaak zeker als je probeert te flikken

Pluspunten

  • sensor
  • gewicht
  • rgb

Minpunten

  • kabel

Eindoordeel

Score: 3
Jonas276 6 november 2019 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

Dit zou een heel goede muis zijn als hij niet steeds na een maand kapot ging omdat de kabel van zo'n slechte kwaliteit is dat hij de beweging van een lage sensitivity niet aan kan. Op 3 maand tijd zijn 3 Model O's kapotgegaan door een slechte kabel.

Pluspunten

  • Goede vorm
  • Heel licht

Minpunten

  • Kabel gaat kapot

Eindoordeel

Score: 1
Eruzuna 31 juli 2019 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Wit

Ben overgestapt van een Logitech G502. Ik wou iets meer FPS en Esports gericht. Ik ben er heel blij mee en als je echt iets super licht en esport gericht wil hebben voor fps gaming, dan is dit je muis.

Pluspunten

  • Gewicht van de muis is uitstekend
  • RGB.
  • Sensor is top notch.
  • Geen software nodig voor gebruik.
  • Simpele vorm voor goed grip.
  • Weinig branding.
  • Kabel is echt top notch! Super veel flex
  • Muis voetjes zijn super goed! geen aftermarket nodig

Minpunten

  • Het hexagon patroon kan gevoelt worden tijdens gamen.
  • Vorm van de muis is erg simpel, en kan te simpel zijn voor rechts handigen.
  • Muis wiel rubber is mij was te slipperig.
  • Vuil opbouw

Eindoordeel

Score: 5
FramesPerSecond 1 juli 2019 Product gekocht

Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black

De eerste keer deze muis gebruiken is echt een rare ervaring. Je denkt dat er gewicht achter zit, maar alles aan deze muis is ongelofelijk licht. De kabel, de knoppen, de voetjes, de muis zelf, het is alsof alles van lucht is gemaakt. Accuraat en precies. Echt een super ding!

Pluspunten

  • De beste sensor, welke goed is gemonteerd en geen speling toont
  • Ongelofelijk lichtgewichte body, kabel en knoppen
  • Veilige vorm voor middel-grote handen voor elk soort grip
  • Gladde voetjes
  • Software is niet uitgebreid, maar makkelijk te gebruiken en WERKT! (Wat een wonder)
  • RGB-belichting ziet er goed uit (hoewel dit een beter effect geeft voor de witte varianten)
  • Lange, flexibele en gladde kabel
  • Desondanks de lichtgewichte constructie toch sterk en solide

Minpunten

  • Scrolwieltje moeilijk in te drukken
  • Scrolwieltje geen zijwaartse klikfuncties
  • Voetjes zijn te dun en slijten snel (wel extra verkrijgbaar)
  • Niet bepaald stof- en waterproof door dit gatenkaas ontwerp

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Glorious PC Gaming Race Model O (regular) Matte Black?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True