€ 77,60 bij Amazon.nl Marketplace

Toon reviews van:
JH34D
18 mei 2020 Product gekocht

Corsair M55 RGB Pro Zwart

Na mijn zoektocht naar een lichte muis ter vervanging van mijn gestorven R.A.T. 3 deze muis aangeschaft. Niet gebruiken als je handen aan de grote kant zijn en je geen claw grip hebt.

Pluspunten

• Laag gewicht
  • Voelt heerlijk in de hand
  • Sensor degelijk voor de prijs
  • Ambidextreus

Minpunten

• Alleen geschikt voor de ietwat kleinere handen of claw grip
  • puntje tussen scrollwiel en muis wel RGB, maar duid dpi modus aan. Heb deze zelf in mn default modus uit staan.
  • Sensor niet helemaal perfect

Rante Newbie
31 oktober 2022 Product gekocht

Corsair M55 RGB Pro Zwart

Ik heb de muis 2x gekocht en 2x het zelfde probleem mee gehad.

Het is een geweldige muis, behalve het probleem dat de linker muisknop gewoon afbreekt na een tijdje.
Dit is vrij storend aangezien het net lijkt of het gemaakt is van asbest en plakband....

Pluspunten

• fijn in de hand
  • Redelijk goedkoop
  • Icue Support

Minpunten

• Linker muisknop breekt
  • Rubber word snel vies
  • Rubber kan kapot gaan

2 van 5 sterren (Slecht)
Miekpeeps
7 september 2020 Product gekocht

Corsair M55 RGB Pro Wit

Zeer fijne muis. Niet teveel toeters en bellen, maar wel knoppen waar je wat mee kan. Het scrollwiel lijkt niet super soepel, maar het is niet storend. Hij is licht van gewicht, maar ik heb lichtere gehad in het verleden. Duidelijk een tweehandig ontwerp. Hij valt goed in mijn hand.

Pluspunten

• Het Corsair logo veranderd langzaam van kleur. Het LEDje bij de DPI knop veranderd kleur als de gevoeligheid word aangepast.
  • Valt goed in mijn hand. Maar dit is natuurlijk volledig subjectief.
  • Voor de prijs heb je een degelijke muis.

Minpunten

• Het basisgewicht is licht. Al heb ik heb graag muizen waar ik het gewicht kan aanpassen want ik presteer beter met zware muizen.
  • Als mijn PC vanuit slaapstand komt blijft de muis soms uitstaan. Ik moet de USB kabel unpluggen om hem weer actief te krijgen.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Corsair M55 RGB Pro Zwart?