Na mijn zoektocht naar een lichte muis ter vervanging van mijn gestorven R.A.T. 3 deze muis aangeschaft. Niet gebruiken als je handen aan de grote kant zijn en je geen claw grip hebt.
Pluspunten
Laag gewicht
Voelt heerlijk in de hand
Sensor degelijk voor de prijs
Ambidextreus
Minpunten
Alleen geschikt voor de ietwat kleinere handen of claw grip
puntje tussen scrollwiel en muis wel RGB, maar duid dpi modus aan. Heb deze zelf in mn default modus uit staan.
Ik heb de muis 2x gekocht en 2x het zelfde probleem mee gehad.
Het is een geweldige muis, behalve het probleem dat de linker muisknop gewoon afbreekt na een tijdje.
Dit is vrij storend aangezien het net lijkt of het gemaakt is van asbest en plakband....
Zeer fijne muis. Niet teveel toeters en bellen, maar wel knoppen waar je wat mee kan. Het scrollwiel lijkt niet super soepel, maar het is niet storend. Hij is licht van gewicht, maar ik heb lichtere gehad in het verleden. Duidelijk een tweehandig ontwerp. Hij valt goed in mijn hand.
Pluspunten
Het Corsair logo veranderd langzaam van kleur. Het LEDje bij de DPI knop veranderd kleur als de gevoeligheid word aangepast.
Valt goed in mijn hand. Maar dit is natuurlijk volledig subjectief.
Voor de prijs heb je een degelijke muis.
Minpunten
Het basisgewicht is licht. Al heb ik heb graag muizen waar ik het gewicht kan aanpassen want ik presteer beter met zware muizen.
Als mijn PC vanuit slaapstand komt blijft de muis soms uitstaan. Ik moet de USB kabel unpluggen om hem weer actief te krijgen.