Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Call of Duty: Modern Warfare (2019), PS4

Prijs
Specificaties PlayStation 4 • Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 6 november 2019

Call of Duty: Modern Warfare - Keihard, maar ouderwets goed

Call of Duty: Modern Warfare scoort met een uitstekende campagne. Waar de campagne in voorgaande Call of Duty-games vaak garant stond voor een lange, spectaculaire achtbaanrit vol actie, zit deze campagne veel gevarieerder in elkaar, met soms juist 'kleine', maar zeer spannende scènes. De campagne is ook hard en laat spelers zien hoe vreselijk moderne oorlogsvoering kan zijn. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar duidelijk is wel dat Infinity Ward is geslaagd in zijn missie. In de multiplayer scoort Modern Warfare punten door de variatie, waarbij Ground War en Gunfight om verschillende redenen van duidelijke toegevoegde waarde zijn. De comeback van Headquarters en de toevoeging van Cyber Attack voegen eveneens iets toe aan de multiplayer, waarin het verder erg leuk is om te testen hoe allerlei verschillende attachments op hetzelfde wapen uitpakken. De verschillen zijn beter merkbaar dan ooit, en goed zichtbaar terwijl je een en ander in elkaar sleutelt in Gunsmith. Wel kampt de multiplayer nog met wat onbalans in de kracht van sommige wapens. Daarnaast vormen campers op sommige maps nog een iets te groot probleem. Ten slotte beschikt Modern Warfare nog over co-op, maar die modus is duidelijk minder sterk dan de andere twee. Dat is jammer, maar verder niet zo erg: de singleplayer en multiplayer zijn sterk genoeg om de derde pijler niet echt nodig te hebben. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
3
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
Bart385 28 oktober 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Eindelijk weer een typische Call of duty game, lekker snel en veel actie. Maar nog wel veel kinderfouten op het moment

Pluspunten

  • Hele indrukwekkende campaign
  • Multiplayer is leuk
  • Spec ops
  • levelings systeem
  • Graphics
  • Nogmaals hele indrukwekkende campaign
  • Geluid

Minpunten

  • Spec ops is echt lastig net iets te als je het mij vraagt
  • Veel campers maar t blijft call of duty
  • Pc heeft het soms toch wel moeilijk vooral in de campaign maar dit zijn kinderfoutjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

0
ralph1212 6 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Een spel met enorm veel potentie, echter is hij nog simpelweg niet af. Ik ben ervan overtuigd dat met de tijd de developers alle potentie waarmaken. Voor nu zou ik het spel dus echter afraden om te kopen, wacht tot op z'n vroegst, eind november.

Pluspunten

  • Grafisch ziet het er gelikt uit
  • Attachment systeem erg gaaf
  • Groundwar gamemode erg gaaf
  • Nightvision
  • Crossplay
  • Developers luisteren naar community feedback

Minpunten

  • De 725 shotgun 1shot bodyshot tot 20 meter ver
  • Game is niet af
  • Bugs/crashes
  • Maps
  • Campers
  • & campers
  • Spec-ops is playstation exclusive

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 2
Beeld Score: 5
Geluid Score: 2
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 5

0
p0wnisher 5 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Een modern warfare fan word met deze nieuwe modern warfare niet zo happy als verwacht

Pluspunten

  • Campaign mode met een super verhaal
  • Graphics
  • Super geluid
  • Cpt Price

Minpunten

  • Spec ops
  • Spec ops Classics
  • Multiplayer

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 2
Beeld Score: 5
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 1

0
Darius BakkerNewbie 6 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), PS4

Valt tegen, te grote maps, the weinig actie

Pluspunten

  • Realistisch

Minpunten

  • Te grote maps
  • Bevordert campen
  • Variatie single player
  • Geen split screen opties

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gameplay Score: 2
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3

NextGenOscar 10 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), PS4

.

Pluspunten

  • Grafisch op topniveau
  • Single player campaign
  • Lekker spelen met attachments
  • Audiovisueel zeer goed

Minpunten

  • Balans probleempjes (vooral de 725 shotgun)
  • Mist die leuke MP maps die oudere CoD's hebben
  • Campers

Eindoordeel

Score: 4
YouqiNewbie 6 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Top dat je met andere platforms kunt spelen. Hier en daar wat minpunten maar in geheel een erg goed spel. Pre-order bonus is prima en er is geen pre-order exclusive-content die je mist als je dit na de release haalt.

Pluspunten

  • Goede singleplayer modus
  • Geen lootboxes en gratis maps
  • Crossplay met PS4 en XB1
  • Goede ultrawide support
  • Prima geluid en veel opties

Minpunten

  • Niet op Steam, net als BO4
  • SP niet offline beschikbaar
  • Gameplay balancing
  • Maps zijn te goed voor camping
  • Spec ops survival 1 jaar PS4 exlusive

Eindoordeel

Score: 4
MasterRace 6 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Ervaring met het spel raakt diep, sommige missies heb ik dan ook met moeite gespeeld. Bij sommige missies zelfs tranen gekregen. Verder even terugkomend naar gameplay, je raakt er snel in meegerold in Singleplayer, weer na een tijd dat er een COD is met een uitermate sterk verhaal erachter.

Pluspunten

  • Gameplay
  • Singeplayer
  • Graphics
  • Story-line
  • Harde waarheid

Minpunten

  • Als battle.net offline is kan je geen singpleplayer spelen.

Eindoordeel

Score: 5
M-058-H 4 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Zeer teleurstellend, voelt absoluut niet als een CoD aan. Campen word aangemoedigd. Het hele spel is niet in balans. Laat je niet gek maken door de graphics etc. Het ziet er mooi uit, maar speelt waardeloos. Als je van campen houd moet je vooral dit spel kopen.

Pluspunten

  • Graphics
  • Movement

Minpunten

  • Te veel campers
  • Rare en korte campaign
  • Weinig maps

Eindoordeel

Score: 1
Leonardon 3 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), PS4

Geweldig spel, mooie graphics. Old-skool is back.

Pluspunten

  • Geluid
  • Graphics

Minpunten

  • Weinig online multiplayer maps

Eindoordeel

Score: 5
hiddemeintemaNewbie 1 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), PS4

Leuk spel met een mooie verhaallijn, goede graphics en veel wapenkeuze.

Pluspunten

  • veel wapens
  • Graphics

Minpunten

  • .

Eindoordeel

Score: 5
Cuqebaqer 1 november 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Na jaren weer een Call of Duty gekocht en absoluut geen spijt. Na belofte van gratis Maps en geen Lootboxes was ik om. Tot nu toe speelt de multiplayer heerlijk. Ik zelf zie het probleem van campers niet zo het is immers een shooter.

Pluspunten

  • Nieuwe/verbeterde engine.
  • Veel game mods for ieder wat wils.
  • Veel muis instellingen voor maximale competitiviteit.
  • Veel graphics instelling eyecandy vs competitiviteit.
  • Single player is terug al is het kort.
  • Geen Lootboxes belooft.
  • Gratis Maps belooft.
  • Crossplay ps4,xbox en pc.

Minpunten

  • Wapen balances soms nog niet top.
  • Ik persoonlijk mis prop hunt als mode.

Eindoordeel

Score: 5
NBraddock 29 oktober 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

-

Eindoordeel

Score: 5
steven789 28 oktober 2019 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare (2019), Windows

Multiplayer werkt goed, Singleplayer daarintegen vereist altijd online verbinding, deze valt zo'n 5 keer per uur weg waardoor je de game moet afsluiten en de singleplayer dus niet speelbaar is?!

Pluspunten

  • Nieuwe Engine

Minpunten

  • Bugs, Bugs, Bugs

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Call of Duty: Modern Warfare (2019), PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Elektrische voertuigen

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True