Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Android compatibel - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
0
Score: 4
8
Score: 3
8
Score: 2
1
Score: 1
0
0
Jitske1980Newbie 2 juli 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Een prachtig Horloge om te zien.Batterij jammer genoeg snel leeg. Welke leuke sport opties

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • batterij duur

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 1
Ergonomie Score: 4

Zusje79Newbie 6 juli 2019 Product gekocht

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Zeer soepel en licht model, ultieme draagcomfort.Plakt en zweet niet tijdens work-out.Meet veel en redelijk nauwkeurig.Instellingen/installeren zijn makkelijk een kind kan de was doen.Communiceert vlot met mobiel.Navigeert goed Spraakopdrachten worden herkend en vertaald.veel trainingsopties voor de sporters Kortom voor een nieuw bakken gebruiker prima model, voldoet aan bijna alle verwachtingen

Pluspunten

  • fijn draagcomfort
  • snelle installatie
  • makkelijk te bedienen
  • veel trainingsopties
  • spraakopdrachten
  • Google aangestuurd

Minpunten

  • batterijduur
  • begin wennen aan het licht en de trillingen
  • geen belmogelijkheid

Eindoordeel

Score: 4
sigridanNewbie 5 juli 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Prachtige smartwatch die zeer fijn zit en vele mogelijkheden biedt. Als sportwatch iets minder interessant qua opties. Batterijduur is toch wel een tegenvaller, als die beter was of je het niet erg vindt om 2x per dag op te laden zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Design
  • Waterdicht
  • Draagcomfort
  • Notificaties ontvangen (ook met vibratie) en kunnen reageren
  • Snel op te laden

Minpunten

  • Batterijduur! Nog net geen halve dag
  • Gebruikt zo'n 20% van batterij telefoon
  • Niet mogelijk om zwemmen te tracken
  • Scherm snel op non-actief tijdens gebruik

Eindoordeel

Score: 3
Bloem78Newbie 5 juli 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Zeer stijlvol horloge, wijzerplaat aan te passen aan de stijl van die dag. Makkelijke bediening, snel berichten bekijken. Batterij wel snel leeg en met sporten moet je teveel handelingen verrichten om je prestaties goed in de gaten te houden.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Weinig mogelijkheden met sporten
  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 4
IlonaSessNewbie 5 juli 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Mooi, comfortabel zittend horloge die makkelijk in gebruik is. Helaas geeft hij niet aan dat de batterij bijna leeg is, geen app voor je slaapcyclus en hij registreert niet altijd je gegevens correct.

Pluspunten

  • Comfortabel aan de pols
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geeft batterijduur niet aan
  • Niet altijd correct registreren van gegevens
  • Geen app voor slaapcyclus

Eindoordeel

Score: 3
KaartenvrouwtjeNewbie 4 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Mooie smartwatch maar de batterijduur is wel mager. (Moet echt elke dag opladen)

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Batterij duur

Eindoordeel

Score: 4
IlssssNewbie 4 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Prima smartwatch met vele mogelijkheden

Pluspunten

  • Mooi
  • Volledig aan te passen

Minpunten

  • Snel leeg
  • Geen continue hartslagmeting

Eindoordeel

Score: 3
EstherBodNewbie 3 juli 2019 Product gekocht

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Ik heb de Fossil smartwatch nu meer dan een week om mijn pols. De verschillende functies die erop zitten, heb ik al redelijk onder de knie. Je kan er veel mee doen en veel zelf op zetten. Alleen kan je er niet mee bellen. Hij ziet er mooi uit!

Pluspunten

  • veel functies
  • mooi

Minpunten

  • batterij
  • oplader/magneet

Eindoordeel

Score: 3
mvestjeNewbie 2 juli 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

prettig horloge met heel veel functies. Fijn te installeren en te gebruiken. hartslagmeter, stappenteller, nieuwsoverzicht, het weer, workout-functies, ademhalingsoefeningen, reageren op whatsapp. Iedere dag ontdek ik weer een nieuwe functie. Erg positief is het personaliseren van je horloge. Batterijduur ongeveer anderhalve dag. Snel opgeladen. Te koppelen aan google fit.

Pluspunten

  • personaliseerbaar
  • veel verschillende workoutsporten
  • veel functies
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen zwemworkout

Eindoordeel

Score: 4
MaartjetaartjeNewbie 2 juli 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Batterijduur is beperkt. Het horloge is waterdicht. De wijzerplaten zijn naar wens aan te passen.Er zit ook een wekker op

Pluspunten

  • Hartslagmeting
  • Navigatie
  • Veelzijdig
  • Waterdicht

Minpunten

  • Slechte batterijduur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
tamaravb 2 juli 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Prachtig horloge. Juiste maat voor dames (niet te groot), veel opties: meten sportactiviteiten, navigatie, tips voor ademhaling, telefoonzoeker (altijd handig), betalen, muziek luisteren. Nadeel: de batterij. Is na 1 dag al leeg (al werkt hij dan nog wel als echt horloge en laat hij wel de tijd zien).

Pluspunten

  • juiste maat voor een damespols
  • prachtig horloge
  • zeer veel opties

Minpunten

  • batterijduur

Eindoordeel

Score: 3
AnneRdVNewbie 1 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Het is een mooi vormgegeven horloge met veel functies. Helaas heeft het horloge meerdere gebreken. De batterij is bijvoorbeeld snel leeg en het horloge loopt vast. Het reageert dan nergens meer op totdat het opgeladen wordt.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Veel functies
  • Waterbestendig

Minpunten

  • Batterij is snel leeg
  • Het horloge loopt vast
  • De sport zwemmen kan niet gemeten worden

Eindoordeel

Score: 3

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Het horloge ziet er heel mooi uit een duidelijk scherm. Er zitten veel opties op . Ook met sporten super handig je kan je harstslag bijhouden het aantal calorien en aantal minuuten en ook je workout kun je instellen bijvb. Hardlopen , wandelen , fietsen , crostrainer.

Pluspunten

  • Mooi groot scherm
  • Veel opties

Minpunten

  • Snel leeg
  • Loopt vaak vast

Eindoordeel

Score: 3
figo1986Newbie 25 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Enkele weken deze watch in mijn bezit, kan goed mijn sportacitiviteiten volgen en monitoren. Fijn dat de appjes en andere meldingen in het scherm van de watch komen, zo hoef je niet iedere keer je telefoon te zoeken in je tas.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • hangt wel eens vast

Eindoordeel

Score: 4
Synthia85Newbie 20 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Ik ben erg tevreden over de fossil smartwatch sport "wat kun je er niet mee" buiten dat de horloge je: apps, mails, instagram, facebook, buienradar enz enz laat zien, telt de smartwatch je stappen, houdt hij bij hoeveel calorieën je verbrandt en meet hij je hartslag om de 20 min.

Pluspunten

  • Is water dicht
  • Zit een hartslag meter op
  • Houd nauwkeurig al je workouts bij

Minpunten

  • Duur van de batterij is kort
  • Snel schade aan de rand

Eindoordeel

Score: 4
welt01Newbie 20 juni 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Handig dat je appjes kan lezen op je horloge beantwoorden kan via inspreken. Ik vind het onhandig dat het horloge geen gps functie heeft, dus dat ik mijn telefoon mee moet nemen. Voor dagelijks gebruik een leuk horloge, maar misschien voor sporten nog even wennen. Batterij is snel leeg.

Pluspunten

  • mooi
  • duidelijk
  • makkelijk

Minpunten

  • geen gps, dus telefoon mee met hardlopen

Eindoordeel

Score: 3
Simone8925Newbie 20 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil FTW6022P Wit (Roze)

Het is een mooi horloge en hij draagt prettig.De batterijduur van het horloge is wat aan de korte kant, deze moet elke dag aan de oplader. Het horloge laadt snel op. Zeker een aanrader wanneer je vooral op zoek bent naar een smartwatch en minder naar een sporttracker.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Mooi design

Minpunten

  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fossil FTW6022P Wit (Roze)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee