Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
12 reviews

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
10
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
vosje88 28 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Prima oortjes als je zoekt in het goedkopere segment. Eenvoudige oortjes die uitblinken in gebruiksgemak en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze voelen zeker niet goedkoop aan en de geluidskwaliteit is prima.

Pluspunten

  • Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
  • Materiaal kwaliteit
  • Draagcomfort
  • Gebruiksgemak
  • Prima geluidskwaliteit

Minpunten

  • Micro USB
  • Rommelig geluid bij stevige muziek
  • Geen kabel meegeleverd
  • Volume niet regelbaar met oortjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Hark_k 23 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Prachtig product voor het geld. Verbind automatisch en snel na het aanzetten. Voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Stevig in je oor, waait niet uit
  • Verbind snel
  • Degelijk

Minpunten

  • Doosje heeft micro usb, ik had liever usb-c

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Sanchaz12 16 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Ongekende prijs/prestatieverhouding! Voor minder dan €20,- een set draadloze oortjes die de verwachtingen zeker overtreft qua geluidskwaliteit. Ze hebben geen neutrale tuning, meer een V-curve. In het begin kunnen de hoge tonen wat overheersen, maar na enkele uren komt het steeds meer in balans.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit (Diepe bass en heldere hoge tonen zonder te overheersen)
  • Prijs
  • Stabiele verbinding

Minpunten

  • Geen volumeregeling op de oortjes
  • Door SBC-codec soms wat compressie hoorbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
rinusbothNewbie 8 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Prima prijs/kwaliteit verhouding; keuze van bijgeleverde plugjes (groot/middel/klein) luistert nauw; bij verkeerde keuze minder bas. Met equalizer van Spotify krijg ik prima geluid. Goed afgewerkt, handig opbergdoosje met magneetjes en extra accu. Kan 4 x 2 uur mee voordat de adapter weer nodig is.

Pluspunten

  • Goede afwerking
  • Goede geluidskwaliteit
  • Zitten goed stevig in je oren.
  • Zeer goede prijs/kwaliteit.

Minpunten

  • Je hoort je omgeving niet meer.
  • Rommelig geluid bij te hard zetten van volume.

Eindoordeel

Score: 5
Jivebunny 30 september 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Oortjes zitten erg fijn. Beter dan mijn bedrade in-ears van Nokia. Met geeuwen of eten vallen ze er niet uit en ze wegen bijna niks. Accuduur is heerlijk tot nu toe, geluid ook goed wanneer je de basversterking gebruikt, anders een beetje flets. Kosten: €19,-. Heerlijk product voor die prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Zit comfortabel
  • TWS (True wireless stereo)
  • Gewicht

Minpunten

  • twee functies maar bij indrukken
  • micro-usb ipv usb-c

Eindoordeel

Score: 5
Jack OosthuizenNewbie 30 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Dopjes een aantal dagen in gebruik. Ze dragen heel licht en het geluid is perfect, mooi vlak geluid zonder extra basboost of zo. De batterijen houden het gelukkig een paar uur uit, dat in tegenstelling tot andere pods.

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Dragen licht
  • geweldig geluid

Minpunten

  • geen snoertje voor de oplader

Eindoordeel

Score: 5
slico 30 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Goede kwaliteit oordopjes

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • niets

Eindoordeel

Score: 5
Marko_J 29 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Topproduct, zeker voor die prijs. Voor een goed vol geluid met bas moeten de oordoppen goed aangedrukt worden. Handleiding is engels, geen nederlands. Er zit geen kabel bij. Ik heb ze nu een kleine twee weken; erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Goed, vol geluid
  • Lichtgewicht, comfortabel en blijven goed zitten
  • Verbinden snel
  • Simpele bediening
  • Accuduur is uitstekend
  • Laden gemakkelijk op in bewaardoosje
  • Bewaardoosje heeft z'n eigen accu, dus de doppen kunnen ook worden opgeladen zonder stroompunt!

Minpunten

  • Volume niet regelbaar via oortjes, maar wel mute-optie

Eindoordeel

Score: 5
tw_gotcha 17 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

behhorlijk kaal telefoon geluid (ook gezien de prijs), nagenoeg geen bas. Ik heb een set blitzwolf BW-FYE3 voor 30 euro die echt veel beter zijn, maar er ging er een kapot. Wel comfortabel, licht gewicht en zitten stevig, bediening is makkelijk.

Pluspunten

  • comfortabel, zitten stevig in je oor
  • compleet inclusief oplader
  • bediend makkelijk

Minpunten

  • kaal geluid, bijna geen bas

Eindoordeel

Score: 3
Sphirical 25 juni 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Fantastische kwaliteit voor het geld, goede bass en zodra ik ze in heb sluit het geluiden van buiten makkelijk af. Erg comfortabel ook, komt niet los zelfs tijdens workouts.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Bass
  • Comfort
  • Opladen via case

Minpunten

  • Fragiel

Eindoordeel

Score: 5
Sunthon 7 juni 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Prima set met mooi geluid en goede standbytijd (rond de 4 uur). Aanrader, helemaal voor deze prijs. Handleiding is in het Chinees, maar verkoper stuurde een in 't Engels.

Pluspunten

  • Geluid
  • Standbytijd
  • Snelle verbinding met telefoon
  • Laad bij in case

Minpunten

  • Micro-USB aansluiting
  • Nosie Cancelling? Wie? Wat? Waar?

Eindoordeel

Score: 5
PartydoosMINewbie 21 mei 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)

Fantastisch! Maar echt! Veel bass, verbinding binnen enkele seconden, ik gebruik de Xiaomi Mi 9 dus misschien is het daarom allemaal wat sneller enzo. Ik raad deze draadloze oortjes aan IEDEREEN aan!

Pluspunten

  • Snelle verbinding
  • Lange batterij
  • Oplaadbare case
  • Luid
  • Veel bass
  • Comfortabel

Minpunten

  • Geen USB-C
  • Geen app of software

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Redmi AirDots (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Tweakers

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True